ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 788
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Струва ми се, че при този потребител има самореклама: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=185837;sa=showPosts

Той продължава, обаче. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=185837;sa=showPosts, след като вчера сте му изтрили поста

# 76
500 - Internal Server Error само при мен ли се появява нерядко тези дни?

# 77
  • забравих си мисълта...
500 - Internal Server Error само при мен ли се появява нерядко тези дни?

При мен също, но мисля, че при мен беше 400 - Internal Server Error. Имаше също и  това вчера при опит да се върна на предишната страница. На моменти страниците на BG-Mamma се отваряха много бавно или изобщо не се отваряха. Днес все още нямам впечатления, след малко ще мога да кажа.

# 78
Аз също имах проблем преди около час. Но мисля, че във "Въпроси всякакви", Мамма разясни, че е имало технически проблем снощи и че се работи по сайта.

# 79
  • забравих си мисълта...
Благодаря ти,  Хърмаяни!

# 80
# 81
# 82
  • Варна
Искам да попитам има ли опция във форума,която да използвам ,за да чета мненията СЛЕД моята публикация?Т.е. примерно аз съм писала на 6-та станица ,а въпросната тема вече е стигнала 20 стр,да виждам моето мнение и да продължавам след него.Това би ме улеснило много с оглед на това , че съм прочела до там където съм писала , но забравям в различните тема на коя страница е било то.Надявам се,че ме разбрахте.

# 83
Има две такива опции - Нови отговори на мои публикации и Известия.
Първото е приложимо само за теми, в които вече си писала. Второто - за всички.
И при двете с кликване на "ново" те праша на първия непрочетен постинг, той е най-горе.

# 84
  • Варна
Благодаря! Аз също използвам "нови отговори на моите публикации" , но никога не бях кликала на "ново" , дори не бях обръщала внимание , че съществува.Търсех като замаяна моето мнение и започвах да чета след него. Embarassed   bouquet

# 85
Къде се намира това "ново" ?  Blush

Аз кликвам на Нови отговори на моите публикации и след това какво трябва да направя?

# 86
B & C, вдясно до името на темата има розов надпис "ново". Трябва да кликнеш на него и ще те отведе до първото непрочетено мнение.
Можеш да видиш подборно обяснение в първия пост на тази тема, долу в последния абзац.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 14:17 от Хърмаяни

# 87
Видях го  Grinning
Хърмаяни, много благодаря!

# 88
# 89
Направих беля! Реших, че имам грешка в имейла и го поправих, т.е. промених една буква и сега няма влизане, защото имейлът ми просто не е бил грешен, а аз не мога да потвърдя влизането си, защото нямам такъм мейл какъвто написах в профила си!  ooooh! А защо реших да го променя -  защото е правилно да бъде изписано fairyпък аз като съм си правила имейла е изписан грешно с feiry=

Какво да направя, за да си вляза в профила? Реалният ми мейл е jo_the_feiry@abv.bg€ Моля ви изпратете ми код за активация на него и като вляза ще си поправя имейла в профила. Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт