ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 967
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Геррри, мисля, че отново не сте прочела.

Не смятам, че тонът Ви е уместен и адекватен на подробния ми и балансиран емоционално отговор и достатъчно ясното кратко доуточняване, направено от Reza.
И не смятам, че ние имаме някакво особено отношение към Вас, а е точно обратното - Вие явно и не за първи път, изказвате неприязънта си към модерацията, политиката на сайта, модераторите.

По отношение на изтритите Ви публикации, за последен път ще се опитам да отговоря:

1. Няма направени "постфактум" промени след Вашата регистрация (последните промени са въведени на 23 март, регистрацията Ви е от 27 март)

2. Премахнати са стари, заключени теми, в които сте писали (не е лично отношение - не само Вашите публикации са изтрити - премахнати са целите теми).

3. Разчистени са няколко теми от странични коментари (не е лично отношение - не само Вашите публикации са изтрити) - доста от тях са от Кои са самотните родители, Клюки (юнски, но не тъжни днес ), Бихте ли си взели мъж, който... и т.н.

4. Рангът Ви не е пострадал от премахването на публикациите и не сте ощетена по никакъв начин.

Доколкото "каручката", моля, оставете ние да я теглим, а ако не Ви допада бавния и ход или управлението и, винаги може да изберете друга. Ползването на БГ-Мамма не е задължение и разбира се, както сама сте написала, във всеки един момент може да прекратите участието си тук, щом мястото, модерацията, комуникацията и персоналният Ви рейтинг не Ви удовлетворяват.

# 211
Гери, аз в един ден, след реформи се лиших от цели 100 мнения, ама не съм седнала да плача заради тоя факт. Да каже човек, че имаш само 2 и от тея 50 ти зависи живота, разбирам, ама ти имаш явно достатъчно.
Аз не мога да разбера каква е тая драма за мненията??? Нали пишем тук за удоволствие, за информация, за помощ? Или не е така? В крайна сметка от тези мнения не зависи нищо кой знае какво.
Имам процедурно предложение - да вземете модераторите да награждавате определени потребители, защото явно очакват я близалка, я нещо друго от натрупани мнения Simple Smile Смешно е вече, всеки десети пита за изтрити мнения Confused

Hug
Ами замисли се защо толкова си ценят хората мненията???
Защо да е смешно - аз искам да натрупам ранг!
В началото, като почнах да пиша тук, пуснах молба за помощ. ОК, темата вървеше, но ми беше изтрит постинг към нея, в който молех, ако някой може да ми предложи подходяща работа.
На въпроса ми защо го няма този постинг, ми беше казано: РАНГЪТ НЕ ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА ПУСКАТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА!
Е? Това не беше обява за работа, беше част от молбата ми за помощ! Приех, че е по правилата и почнах да трупам ранг. Естествено, не само за да мога да пускам подобни постинги. И аз пиша тук заради удоволствието. Но също така си ценя и контактите, и кореспонденцията. А с този ми ранг сега имам мъничко ограниченийца, които са логични за една система на рангове, но като почнат да ти отнемат точките ей така, си става малко нечестно.
Та недей да съдиш кой какво иска и за какво писка, всеки си има причината.
Защо пък да е срамно да се търсят рангове и други възможности? Значи форумът ги е предложил, пък после да се срамуваме, че ги търсим - някакси няма логика...

...
А, не бих отказала близалка, ако мога да си я спечеля! Simple Smile))

# 212
Геррри, мисля, че отново не сте прочела.

Не смятам, че тонът Ви е уместен и адекватен на подробния ми и балансиран емоционално отговор и достатъчно ясното кратко доуточняване, направено от Reza.
И не смятам, че ние имаме някакво особено отношение към Вас, а е точно обратното - Вие явно и не за първи път, изказвате неприязънта си към модерацията, политиката на сайта, модераторите.

По отношение на изтритите Ви публикации, за последен път ще се опитам да отговоря:

1. Няма направени "постфактум" промени след Вашата регистрация (последните промени са въведени на 23 март, регистрацията Ви е от 27 март)

2. Премахнати са стари, заключени теми, в които сте писали (не е лично отношение - не само Вашите публикации са изтрити - премахнати са целите теми).

3. Разчистени са няколко теми от странични коментари (не е лично отношение - не само Вашите публикации са изтрити) - доста от тях са от Кои са самотните родители, Клюки (юнски, но не тъжни днес ), Бихте ли си взели мъж, който... и т.н.

4. Рангът Ви не е пострадал от премахването на публикациите и не сте ощетена по никакъв начин.

Доколкото "каручката", моля, оставете ние да я теглим, а ако не Ви допада бавния и ход или управлението и, винаги може да изберете друга. Ползването на БГ-Мамма не е задължение и разбира се, както сама сте написала, във всеки един момент може да прекратите участието си тук, щом мястото, модерацията, комуникацията и персоналният Ви рейтинг не Ви удовлетворяват.

Hug

Щеше да бъде достатъчно някой да каже, че РАНГЪТ НЕ СТРАДА от премахванетона стари публикации. Значи все пак премахването на публикациите не забавя достигането на по-висок ранг? Той се достига с брой публикации, нали така?

# 213
Геррри, какви ограничения имаш сега и какво ще се промени, когато ти се промени рангът?
Честно да си призная, не разбирам какъв ти е проблемът.  Rolling Eyes
Ако не се лъжа в правилата на форума пише, че всичко написано от потребителите става собственост на bg-mama, а щом е тяхна собственост, те имат право да изтрият или да не изтрият написаното от нас.
Ако толкова цениш написаното от теб и държиш ти самата да решаваш кое ще остане и кое ще бъде изтрито, направи си сайт и си пиши на воля, колкото си искаш и каквото си поискаш.  Simple Smile

# 214
  • Кори Селести
Щеше да бъде достатъчно някой да каже, че РАНГЪТ НЕ СТРАДА от премахванетона стари публикации. Значи все пак премахването на публикациите не забавя достигането на по-висок ранг? Той се достига с брой публикации, нали така?

Всичко това беше обяснено няколко пъти вече.
Високият ранг се постига най-вече с публикации, които са били в помощ и по определена тема, която не е просто раздумка.
Такъв тип постове обикновено не се трият, а остават в архива.

П.П. Близалки не раздаваме, а тази тема не е дискусионна.

# 215

Всичко това беше обяснено няколко пъти вече.
Високият ранг се постига най-вече с публикации, които са били в помощ и по определена тема, която не е просто раздумка.
Такъв тип постове обикновено не се трият, а остават в архива.

П.П. Близалки не раздаваме, а тази тема не е дискусионна.

Значи преди да се премахнат, са били отчетени, че са били в помощ и по определена тема, а после тази тема е била преценена, че е раздумка Simple Smile)) Явно потребителите на форумите не са като другите потребители, може и така, и иначе Simple Smile

Е, добреее, съгласявам се, че принципите са си ваши Simple Smile
...
Засега няма да си правя мой сайт, стига ми, че вече съм кънтент мениджър на един от скоро!
Можете да сте спокойни - не съм намерила контакта си от тук, тук скоро няма да достигна ранг, който да ми позволи да попитам: "Мами, ако знаете някаква работа подходяща за мен, обадете се, моля!" - такъв въпрос би бил раздумка, не за помощ и по определена тема! Simple Smile))

# 216
  • Кори Селести
Извинете, но наистина ми е трудно да разбера за какъв точно ранг се борите?
Коя функция на форума не можете да използвате?

# 217
Извинете, но наистина ми е трудно да разбера за какъв точно ранг се борите?
Коя функция на форума не можете да използвате?

Благодаря за реакцията, убедих се, че в този форум рангът наистина няма значение за мен!
Очаквах конкретни отговори точно кое ми е спамът и кое ми е заяждането, но не получих такива.
Така че и аз си запазвам правото да не отговоря конкретно, колкото и идиотско да звучи.

Пожелавам ви приятна работа!   bouquet

# 218
  • Кори Селести
Значи преди да се премахнат, са били отчетени, че са били в помощ и по определена тема, а после тази тема е била преценена, че е раздумка Simple Smile))

Мненията се отброяват в момента, в който се публикуват.
За сега не ми е известен начин да бъдат преценявани по полезност преди акта на публикация.
Ако Вие знаете такъв - моля, споделето го, ще Ви бъда безкрайно благодарна.

След като по някаква причина се налага изтриването им на един по-късен етап, те съответно изчезват и от броя мнения.

Лек ден и на Вас.
  bouquet

# 219
Геррри, кое точно е спам, много ясно е описано в правилата на форума.
Ще ви предложа услужливо линк, може пък и да проявите желание да се запознаете с тях. Hug
Правила
Колкото до обявите работа -сайтът не е с насоченост "търся/предлагам работа", затова и такива теми тук няма. Не е въпрос на ранг.

# 220
Значи преди да се премахнат, са били отчетени, че са били в помощ и по определена тема, а после тази тема е била преценена, че е раздумка Simple Smile))

Мненията се отброяват в момента, в който се публикуват.
За сега не ми е известен начин да бъдат преценявани по полезност преди акта на публикация.
Ако Вие знаете такъв - моля, споделето го, ще Ви бъда безкрайно благодарна.

След като по някаква причина се налага изтриването им на един по-късен етап, те съответно изчезват и от броя мнения.

Лек ден и на Вас.
  bouquet

Абсолютно съм съгласна, дори престанах да обсъждам, но - как за една минута цели мои 50 публикации, които са висели с месеци, са махнати? И ми се казва, че съм спамила? Нито съм пускала еднотипни съобщения, нито съм рекламирала, всеки мой постинг е аргументиран и свързан с нечие изказване!
Пак повтарям - съгласявам се, принципите са си ваши.
Щом така искате, така трябва да бъде тук.
Какъв е проблемът повече??? Явно все нещо не доразбирам, може и да съм генетично увредена, знам ли... Поне една близалка да бях получила за утеха Simple Smile))

# 221
  • Кори Селести
как за една минута цели мои 50 публикации, които са висели с месеци, са махнати?

Геррри, четете ли въобще?

# 222
Днес цял ден ми излиза една реклама, която закрива част от форума  Sad
Не стига, че ми закрива част от форума, което ме дразни, ами и пише "закусихте ли днес"  Close, а аз съм на диета  Twisted Evil
Въпросът ми е, до кога ще трябва да я гледам?
Нямам нищо против рекламите, но тази ми идва малко в повече.  Confused

# 223
Днес цял ден ми излиза една реклама, която закрива част от форума  Sad
Не стига, че ми закрива част от форума, което ме дразни, ами и пише "закусихте ли днес"  Close, а аз съм на диета  Twisted Evil
Въпросът ми е, до кога ще трябва да я гледам?

Конкретно, месец-два, после ще я сменят  Mr. Green

# 224
  • Варна/Лондон
Здравейте!
Бихте ли помолили потребител DJESSI 7 да си разчисти пощата, не мога да му пиша.
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт