ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 972
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте!
Бихте ли помолили потребител DJESSI 7 да си разчисти пощата, не мога да му пиша.
Благодаря!  bouquet
Готово.

# 226
Не мога да редактирам анкетата,да има повече от една опция за гласуване в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=594831.0

Може ли малко помощ...

П.П Оправи се  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 00:43 от adi_v4

# 227
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте! От няколко дни се опитвам да си сложа нов аватар и въпреки, че се съобразявам с размерите ми излиза този надпис:   

При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:
Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина.

Та се питам какъв е проблема и къде бъркам?
Благодаря предварително!

# 228
Дай линка, който ползваш.

# 229
  • сред маслини и портокалов цвят
Вече съм с аватар, явно грешката е била в мен.
Извинявам се за безпокойството!  bouquet

# 230
Здравейте !

Влизам с един въпрос , който зададох отново преди месец и сякаш за кратко нещата бяха в ред .

Попитах , защо броячът на постовете ми е "заспал" на едно определено число и не помръдва и ми бе отговорено , че пиша в теми , в които мненията не се преброяват . До тук , добре . Писах и в няколко теми с преброяване , постовете ми станаха 603 , ако правилно помня . Отсъствах около 10-ина дни , в които не съм влизала във форума , прибирам се и ... виждам бройката 598 . Вчера -595. Днес - 589 . Питам се колко ли ще бъдат утре ???

Не ми е важно да трупам бройка , нито имам за цел да се зова "ветеран" или нещо подобно , но все пак е меко казано странно и бих искала да узная какво и защо се случва . Все пак съм във форума от 2005-та година и не ми се ще с този темп към края на 2011-та да се окажа с ... 0 поста . ooooh!

Предварително благодаря за отговора !

# 231
nice,

Внушавам ли си, или броят на мненията ми намалява?
Не, че има някакво значение, но искам да разбера дали съм изтрещяла или не?  Mr. Green
Напълно е възможно. В момента бавно и славно се разтоварва подфорум Майки, който преди години обединяваше много подфоруми.
Не се трият теми, а се местят по съответните подфоруми. Напълно е възможно да имате постове в теми, които са попаднали в подфоруми, в които мненията не се отчитат и автоматично се намаляват.

В Профил, статистики, можете да си проследите броя на постовете.

# 232
nice,

Внушавам ли си, или броят на мненията ми намалява?
Не, че има някакво значение, но искам да разбера дали съм изтрещяла или не?  Mr. Green
Напълно е възможно. В момента бавно и славно се разтоварва подфорум Майки, който преди години обединяваше много подфоруми.
Не се трият теми, а се местят по съответните подфоруми. Напълно е възможно да имате постове в теми, които са попаднали в подфоруми, в които мненията не се отчитат и автоматично се намаляват.

В Профил, статистики, можете да си проследите броя на постовете.

Bubanka , мерси !
Поне се успокоих , че не е метла .

# 233
  • София
nice, в Майки повечето теми се местят към Бебета, Хранене.
Но има много за здравни заведения и имена, и много рядко за календар на събитията.

# 234
 Здравейте, имам питане от името на потребител, който явно изобщо не може да влезе във форума. Сега ще ви пейстна какво и изписва :"Съжалявам, poffy, достъпът до този форум ти е забранен!
Довиждане". Нейните опасения са, че е деактивирана заради това че не пише, а само чете.
Благодаря предварително!

# 235
проблемът не е в това, че не пише
да пробва сега

# 236
Как точно успяват да пишат тези потребители с 0 мнения в тази тема от "На път"?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581682.315
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581682.msg19210513;topicseen#new

# 237
Цитат
Експериментално от 9.07.2011 г. подфорумът ще бъде достъпен за публикуване за всички регистрирани потребители. В зависимост от количеството спам от новорегистрирани потребители, както и в зависимост от оказваното съдействие от страна на редовните потребители (информиране на модераторите при публикуване на нерегламентирани реклами и спам), подфорумът може да остане "отворен" или отново да бъде "заключен" за потребители с ранг по-малък от Ентусиаст.

# 238
Благодаря! Simple Smile

# 239
 Благодаря от името на Poffy!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт