ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 021
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нека админ отговори.

# 286
да, блгодаря. понеже се сещам за примери в миналото, че може да се постват подобни мнения...

Специално в посочената тема (Помощ в търсенето на работа) нееднократно са правени забележки и са премахвани публикувани обяви.
Темата не е за обяви за работа, а за практични съвети относно търсенето на работа, явяване на интервюта, писане на CV, мотивационно писмо и т.н.
В БГ-Мамма няма място, което да допуска публикуване на обяви за търсене/предлагане на работа

# 287
  • Германия
Kaк мога да премахна следната реклама от страницата без да рефрешвам: http://i184.photobucket.com/albums/x124/drebosy4eto/advert.jpg ? Не виждам Х, "затвори" или нещо подобно. Не че ми отнема много време, но е дразнещо. Tired

# 288
Алармирах банер-администратора, че няма Х за затваряне за средната част, която всъщност закрива.
Надявам се още преди обяд утре да е фикснато.

# 289
Здравейте.Вчера на два пъти се опитах да публикувам в бургаската тема в Благотворителният и двата пъти мнението ми го няма.Какъв е проблемът?Благодаря и приятен ден! Peace

# 290
И двата Ви поста са емотикони без съдържателна информация.

# 291
И двата Ви поста са емотикони без съдържателна информация.
Но пък ясно показваха позицията ми,което всъщност и се искаше.Благодаря ви за бързият отговор,ще си взема бележка и ще вмъквам и някоя дума за тежест. Peace

# 292
Здравейте аз съм Zara A.  Вчера сте ми забранили достъпа до форума заради "мултиакаунт".
Уверявам Ви, че не съм с мултиакаунт. Влизам във форума от офиса и от къщи. И на двете места има изградена мрежа от няколко компътъра, които са зад рутер и Вие виждате едно и също IP.  От офиса влиза и  gmark. Уверявам Ви, че всяка от нас използва собствената си регистрация. Надявам се след това разяснение да ни върнете достъпа до форума. Ако имате допълнителни въпроси моля, пишете ми на мейла  с който съм регистрирана, или на този.

# 293
преди седмица пуснах тази тема " Резултатите от системата p90x - реалност или само мечта?"
  на подходящото място - диети, подържане на фигурата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595848.0

Потребител ме препрати към друга тема, в която аз не откривам нужната ми информация и обясних, че съм търсила вече това, което ме интересува и едва след като не съм го намерила  пускам нова тема, а в последствие темата ми е заключена от модератора. Не мисля, че съм науршила някое от правилата на форума, нито пък обидила някого. Моля да ми бъде обяснено какви са причините това е направено, защото подчертаването на част от изречение не е отговор.

# 294
  • София
Здравейте аз съм Zara A.  Вчера сте ми забранили достъпа до форума заради "мултиакаунт".
От офиса влиза и  gmark.
Аз виждам мнения, в които сте давали телефон и мейл на въпросната и сте се представяли за нея, пишейки в 1л.ед.ч.
Как се разбира, че не сте този човек и сте две различни колежки?

# 295
На тел. 024654845 или 024652595 можете да се свържете и с двете ни Красимира и Габриела. Давах нейн телефон, когато тя нямаше регистрация.

# 296
  • София
Предадох на админ.

Лек ден.

# 297
На тел. 024654845 или 024652595 можете да се свържете и с двете ни Красимира и Габриела. Давах нейн телефон, когато тя нямаше регистрация.
Колко човека ползват един мобилен телефон?

Красимира и Габриела? А Емилия?
Лазарова, Веселинова, Ангелова, Маркова?

Представили сте се като Маркова.

Zara A

Детегледачка с опит и препоръки търси работа в София.
За контакти: 0897309040 Маркова 
gmark@...

Благодаря на всички мами, които ми писаха. Пожелавам на всички да намерят детегледачката, която търсят / аз вече се грижа за един страхотен сладур/. Моля модератор да изтрие моята тема. Лек ден на всички.

gmark се представя като Веселинова, като Маркова и като Ангелова, но със същия телефон
Цитат
Ел. поща:    gmark@...
Цитат
Имам дългогодишен опит, мога да предоставя и препоръки, предварително благодаря за интереса.
0897309040 Веселинова

Цитат
Здравейте, проявявам интерес към обявата Ви, в случай че е актуална, моля да се свържете с мен на тел.0897 30 90 40
Имам дългогодишен опит, препоръки и мога да започна веднага.
Предварително благодаря за интереса,
Ангелова

и с още един телефон
Цитат
Търся работа като детегледачка на пълен работен ден. Имам дългогодишен опит и препоръки. Предварително благодаря за интереса, Маркова. 0895/824442

lazarova - вече Лазарова и отново същия телефон
Цитат
Детегледачка с опит и препоръки търси постоянна заетост. Телефон за връзка 0897309040

но и като Емилия с друг телефон
Цитат
За контакти Емилия - 0895824442

От друг сайт - отново Емилия, отново Веселинова, отново същия телефон и отново мейл gmark
Цитат
Детегледачка с опит търси целодневна заетост от месец септември.
Мога да предоставя препоръки.
Емилия Веселинова
gmark@...
0897309040

Аз лично не мога да намеря разумно обяснение на тази каша, нито мога да определя колко човека сте и смятам действията на модератора за съвсем логични предвид гореизложените факти.

# 298
Телефоните са на Емилия Веселинова, а тя е майка на Габриела. Тъй като жената не може да ползва компютър, а Габриела нямаше регистрация, аз и  Лазарова бяхме помолени да и пускахме обявите. Лазарова също работеше при нас. В момента в който Габриела си направи регистрация вече само тя пуска обявите на майка си .
Съжалявам за кашата, която сме забъркали, но просто помагахме на една жена да си намери отново работа/ а тя наистина има препоръки и работи като детегледачка/ . На телефоните, които съм дала / служебни / можете да ни намерите мен и Габриела, Лазарова вече не работи при нас, а на мобилния отговаря Емилия.
Относно действията на модератора - напълно съм съгласна с него.
Приятен ден на всички.

# 299
  • На земята, която е всъщност звезда.
Бих искала да задам следните няколко въпроса, които касаят конкретна тема / за болното бездомното кученце, която снощи заключихте/, но и да разбера принципа ви на заключване. Предполагам, че и вие сте забелязали, как няколко потребителки влизат във всяка подобна тема и провокират разговора така, че накрая темата да бъде заключена. Ок, нищо ново под слънцето. Разговорът обикновено се завърта около темите за болни деца, които без съмнение са приоритетни. Така, не бих задавала въпрос относно вашата реакция, ако това беше форумът с благотворителни акции, но когато се огледам в Клюкарника виждам страшно много забавни, но безсмислени теми, пуснати вероятно от скука. Обаче те не се заключват.  newsm78
И всъщност това породи следните ми три въпроса към вас:
1. Смятате тези теми /не съм ги цитирала, но те се виждат още на първата страница/ за по- смислени и достойни за съществуване и съответно заключената тема за "недостойна", защото касае животно /което все пак е живо същество, а не секс, обувки и др, артикули/?
2. Нима тези теми помагат по някакъв начин на нуждаещите се деца?
3. понеже съм виждала да се местят теми в други подфоруми, ако Клюкарникът в този случай е неподходящ, нима в нито един друг подфорум не можа да се намери място за темата?
4. Има ли някакво лично отношение към темите за животни /говорим за Клюкарника/?

Общи условия

Активация на акаунт