ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 985
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
писах и на двете

# 526
  • Казанлък of all places
Моля, бихте ли заключили тази тема? Благодаря!

# 527
  • ...край Дунава
Виждам, че явно има увеличение на ЛС. Аз засега имам лимит от 20? Тази промяна засяга ли и мен? Ще имам ли повече?

# 528
Лимитът за потребители с ранг Новак е 50 ЛС.

В темата БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!! съм описала направените промени.

- Новак - от 30 на 50

- Ентусиаст - от 100 на 200

- Потребител - от 200 на 400

- Редовен потребител - от 300 на 600

- Пристрастен - от 400 на 800

- Почетен член - от 500 на 1000

- Ветеран - от 600 на 1200 лични съобщения

# 529
# 530
# 531
  • пловдив
Открих поредна нова тема   
Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 25
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=607416.0
Правя го за първи път, виждам, че предишната е закована, но не намерих начин как да го направя с новата тема  Embarassed
Моля за съдействие, ако е възможно  Praynig  

Благодаря за светкавичната помощ   bouquet

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 23:04 от antom

# 532
Ще може ли да ударите един ключ на тази тема, моля? Отдавна се изкриви и вече пада една агония, хората започнаха да подмятат предложения да се заключи. Време й е.

# 533
Готово.

# 534
# 535
От около месец страниците на форума ми се отварят много трудно. Често се случва изобщо да не мога да отворя нищо. Ползвам Mozilla, но и през Explorer пак е така. И имам проблем само с форума.  В моя компютър ли е пробемът и как да го оправя? Благодаря!

# 536
  • Стара Загора
От около месец страниците на форума ми се отварят много трудно. Често се случва изобщо да не мога да отворя нищо. Ползвам Mozilla, но и през Explorer пак е така. И имам проблем само с форума.  В моя компютър ли е пробемът и как да го оправя? Благодаря!

Интернет доставчик Виваком ли ви е...?

# 537
Абсолютно, но не мога да го напиша от един час...Това явно има връзка, така ли? С този доставчик съм от 3години? И в общи линии нетът ми е добър, с изключение на форума.

# 538

Интернет доставчик Виваком ли ви е...?

И аз съм така  Tired Явно проблемът идва от Виваком.Имаше някаква настройка,с която се беше оправил проблемът преди,но миналата седмица се наложи да си резетвам рутера и проблемът се върна,а тази настройка не мога да я открия сега...Ако може някой да помогне как да оправя проблема,ще съм му страшно благодарна  Grinning

# 539
  • София
    Попълних анкетата, но лентата продължава да си седи и да ми стеснява още повече малкия екран на лаптопа, има ли начин да се махне?

Общи условия

Активация на акаунт