Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 16 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как счупихте фейса бре, моят си работи Laughing?

# 211
  • София
Ляяяя-ляяяяя-ляяяяя... сурат тефтера отдавна си е бъгав...

Искам нещо да гледам... и нямам идея какво...

# 212
Ивнинг beer
Как сте? Аз вече съм на една бира и половина Mr. Green Какво пълзите вкупом из нета, зарад вас ли се бъгна скайпа, м? Добре, че нямам фейс, че и той щеше да се скапе Mr. Green

Благодаря ви, че ме успокоихте, че не съм сама - и аз не съм шоферка, и всяко лято се каня да започна курсовете и дотам си оставам Blush

БТВ, оказах се силно абстинентна откъм Тру Блъд - сега чета втората книга и ужасно ми липсва сериала Sad Ще взема да го тегля и да гледам пак.

А Джериту ми харесва така втален, само русата грива ни мъ кефи пък. Искам го кестеняв с къса косичка.

# 213
О, ма Сонче, аз имам книжка, чиста и неопетнена от 10 години, щот за тва време съм карала 2-3 пъти.  Mr. Green Който го влече, да кара, мен ми е по-добре да се возя, че и аз като Севера, така добре се ориентирам...  ooooh!  hahaha

Ние тия дни гледаме Lie to me, много добре идва като фон за вечеря, пък и кратички са епизодите. Тим Рот е просто роден да играе психопати, не, че казвам нещо ново.

# 214
Кога ли ще му дойде реда на Lie to me ooooh!
Я малко готини мъже да погледаме - моите си Twisted Evil

Ахх

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 19:54 от Red Sonja

# 215
  • Ænima/Albuquerque
Пу, пу! Красив Девънпорт!  Heart Eyes
Отивам със Слънчогледа да слушам Стинг пред стадиона.  hahaha

Ай, до скив ви.  Mr. Green

# 216
Предай му много здраве от мен Grinning

# 217
И аз няам книжка и в интерес на истината даже не знам колко педала има колата. Grinning Не искам да карам, щото ме е страх да не утепам някого. Grinning

Що скайпа не работиии, ся как да се чуя с моя мъж?!? Close

# 218
  • срещу двата комина :)))
ама ,нЕма да се пУашите  Joy аз имам книжка, ама не ме да ме накараш да шофирам  Mr. Green некъф ужас ми е  Tired

# 219
Мури, на бас, че мадама като теб не страда от липса на шофьори Flutter. Аз ходя пеша Mr. Green
Много хубав тоз Пол, ама кой ли му е стилист за таз снимка hahaha

# 220
  • срещу двата комина :)))
Мури, на бас, че мадама като теб не страда от липса на шофьори Flutter. Аз ходя пеша Mr. Green
Много хубав тоз Пол, ама кой ли му е стилист за таз снимка hahaha
ами градския транспорт добре вози  Mr. Green иначе много давам акъл като се возя, хем знам че е супер гадно, хем не мога да се спра  Tired

# 221
Въъъ, Стинг, любим го!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Следващия път да ми го пишете у списъко. Плюв!

# 222
Мен и градски не ме вози, че съм на 15 мин пеша от училище, та само кракомобил newsm68

Да споделя- нямам абсолютно никаква идея какво да гледам, та почнах "Истинска кръв" Mr. Green. Дотук впечатления- от другите вампирщини по-добро, ама бая грозни декори и актьори, особено черната кукумявка, главният вампир, онзи Зискиния, нещо не ми е много вампирски, иначе е секси, на снимки не личи, а мис Пакуин какво толкова я мразите, много сладуреста даже, въпреки рядката ограда. Героинята и обаче яко дразни Rolling Eyes. И най-важно- аххх, южняшки акцент, ммм Heart Eyes

# 223
Аз си я харесвам Пакуинчето, не си сама. Кво па им е грозното на декорите? Зачукано градченце.  hahaha
Ай честито, да река.

Мър Злато, Стинг актер ли е? Ся и на него да не му извадите филмография!

# 224
Ами незнам, да не е пък торента ми гнусен, ама всичко е сиво-зеленикаво-черно, та ми е много мрачно. А кое ми честитиш, сега ще стана и аз вампирска фенка, ще харесам тоз Комптън и току-виж прочетете у вестнико- форумка уби друга форумка зарад вампирска свада hahaha (знаем я Зиска че е добра с мачетето tooth)

Ако Златето получи Стинг, искам да ми възвърнете Бауи, почти са набори... Искам и аз Стинг пък Sad

Общи условия

Активация на акаунт