Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 16 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Нема да го получи, мене ако питаш.  Mr. Green

Ми такъв е жувотя, бе, сиво-зеленикаво-черен.  hahaha

# 226
  • София
Айде и Джо-то в кюпа кървав! Тамън за 4 сезон  hahaha
И на мен ми бяха грзнички в началото, ама секс-овете, секс-овете... Ох!  smile3521
Тоя сериал е по - сексуален от програмите след 12!

# 227
Ух, прочетох и втората книга.
Моля, ама много силно моля, ако някой има трета, четвърта или която и да е следваща книга за Суки - в електронен вариант, може и на английски език, да ми я прати Praynig
Джой, добре дошла в лоното на ИК Grinning

И на мен ми бяха грзнички в началото, ама секс-овете, секс-овете... Ох!  smile3521
Тоя сериал е по - сексуален от програмите след 12!

О, дааа newsm48

# 228
  • гр.София-Красна поляна
Ами незнам, да не е пък торента ми гнусен, ама всичко е сиво-зеленикаво-черно, та ми е много мрачно. А кое ми честитиш, сега ще стана и аз вампирска фенка, ще харесам тоз Комптън и току-виж прочетете у вестнико- форумка уби друга форумка зарад вампирска свада hahaha (знаем я Зиска че е добра с мачетето tooth)
Shocked Мола?
Само Зискиния Били не барай,че така имаше едно Танче Седемдесетово...
е вече го няма. Mr. Green Whistling

# 229
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ей, как си знаех, че ще довтасаш с резачката hahaha
Какво се случи с горкото Танче, много ли му дойде Зискиния чар Crazy Joy?

Напред съм с два епизода, ама изпадам в чуденка- тия от физически контакти кога им остава време да лочат кръв newsm78

# 230
  • Ænima/Albuquerque
...а мис Пакуин какво толкова я мразите, много сладуреста даже, въпреки рядката ограда. Героинята и обаче яко дразни Rolling Eyes. И най-важно- аххх, южняшки акцент, ммм Heart Eyes

Ще видиш, ще видиш...  Sick
Ако сега те дразни, 'земи си въздух, че к'во те чака натам!  ooooh!

# 231
Ей ся пускам трети епизод, докато се приспя може и целия първи сезон да изгледам Blush

Как беше Стинг?

# 232
  • КиТ
О Джой и от мен добре дошла във вамп лажата  Mr. Green Joy Joy Joy Joy,само внимавай с Бил,че виж кво става  Whistling Whistling Whistling Whistling

Аз дори в момента го повтарям и съм в края на 2 сезон та таман,за 4ти точно на време  Sunglasses

# 233
Разбрах, разбрах аз отдавна, че е страшно покрай тоз батко, ще трябва да се улюбвам в русото дърво Whistling Ама пък току-виж, че и той филмово е по-добре от снимковите си изяви, така че нищо чудно..

# 234
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha Танчето леко я минирах и после...не знам що стана Mr. Green

# 235
  • в сърцето на един мъж...
Сори, ма Бауи остава общ Mr. Green Пък ако има претенции за Стинг и от други и той минава в кюпа общи мари Mr. Green

# 236
  • Ænima/Albuquerque

Така беше, че, ако не бях отишла с една приятелка, щях да изям ебаси дървото.
Слънчогледа ми писа точно като пристигнах, че е влязла с билет и щях да вися навън, като кукувица сама.
Иначе беше добре, звука беше супер чист, гласа му на живо е като на плоча - перфектен!
Чух, каквото имах нужда да чуя и мога смело да твърдя, че чух Стинг на живоMr. Green

# 237
Амчи как ще знаеш... Whistling Whistling Whistling
Свещ да паля аз, че разделихме Джерито, че кой знае из кой сокак щях да гния сега Rolling Eyes

Гея, отсега да минава общ, претенциите ми са върли Mr. Green

п.п. след писанието сарказмово вече Стинг е твърдо общ...

# 238
  • Ænima/Albuquerque
Разбрах, разбрах аз отдавна, че е страшно покрай тоз батко, ще трябва да се улюбвам в русото дърво Whistling

Сакън ма, такъв бездарен актьор не съм виждала у живота си! Т'ва Тояжката има повече фейсове от него!
И да, Стинг общ, това е човек-глас!  Naughty

# 239
  • гр.София-Красна поляна
Разбрах, разбрах аз отдавна, че е страшно покрай тоз батко, ще трябва да се улюбвам в русото дърво Whistling

Сакън ма, такъв бездарен актьор не съм виждала у живота си! Т'ва Тояжката има повече фейсове от него!
Принцесо,вии.а ма,за кой тъй приказватИ? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт