Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 16 450
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ухх, ама съм недосетлива Embarassed. Не се пържи бре, много гад тоз солариум Tired

Ване, аз след седмица на море съм негър, и много се харесвам така, ама в ковчег за тен няма да се навра и под угроза от вечна белота hahaha

# 406
  • София
Аз след 10 дена на море съм един тон по - тъмна от млякото, но поне не съм прозрачна. Трябват ми поне 2 седмици при контролирано печене, за да стане нещо хубавко... и за да не стана на ръкави, дупки от летни блузки, поличка и т.н. се пазя... по - добре бяла, отколкото с далматинска шарка!

# 407
  • Ænima/Albuquerque
Баш с далматинска шарка съм сега!  ooooh!
Спортния ми сутЮен е с дупка и съм направо за смях, че и на чорапки за маратонки съм се изпекла!  hahaha
Джо, между другото на мен солариум-тена не ми личи, че е изкуствен, е, аз и не прекалявам.  Mr. Green

# 408
Аз си ходя по бели кълки и хич не ми гърми!  Crossing Arms
Те и без това не могат да станат по - тъмни, най - много да почервенеят!   Whistling

Поддържам същото мнение. По-добре суров, отколкото варен рак!  Mr. Green

Баш с далматинска шарка съм сега!  ooooh!
Спортния ми сутЮен е с дупка и съм направо за смях, че и на чорапки за маратонки съм се изпекла!  hahaha
Джо, между другото на мен солариум-тена не ми личи, че е изкуствен, е, аз и не прекалявам.  Mr. Green

smile3532

# 409
  • Ænima/Albuquerque
Ма за смях съм, каам ти!  hahaha
А, забравих да кажа - беля се!  ooooh!

# 410
  • София

По-добре суров, отколкото варен рак!  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532

# 411
Оххх, Пуц, раците и сварени ги обичам  chef hahaha

# 412
  • КиТ
Аз след 10 дена на море съм един тон по - тъмна от млякото, но поне не съм прозрачна. Трябват ми поне 2 седмици при контролирано печене, за да стане нещо хубавко... и за да не стана на ръкави, дупки от летни блузки, поличка и т.н. се пазя... по - добре бяла, отколкото с далматинска шарка!

И аз съм подобна картинка Tired,и най-вече носът ми като стане един черен ooooh! Joy Joy Joy
Тъй че Джой хич да не ти пука,че другите ходили,ти пък се цепи от колектива Mr. Green

# 413
  • София
И аз съм от белоснежните (обвиъсли), а много се харесвам с тен и ми отива повече от естествения ми (ако то това може да се нарече цвят изобщо). Затова последните няколко седмици се пека в парка, а от другата седмица тръгвам и аз на солариум. Party

# 414
Блях, солариум нивгаш няма да си причиня!
Остават ми само 15 работни дни до моретоооо Grinning

# 415
Ууу, Сонче, завид мощно! И аз си правех разни планове за море тази година, но в крайна сметка се отказах - много малък малкия гад. Ще го гледам само на картинка морето тази година.

Кви солариуми, кви тенове, бе! Нал сте бритки, демек - пейл енд интристинг  Mr. Green

# 416
  • Ænima/Albuquerque
Кви солариуми, кви тенове, бе! Нал сте бритки, демек - пейл енд интристинг  Mr. Green

Аз за да оправя сутЮенено-чорапената разлика, не за друго.  hahaha

# 417
  • София
Ауууу, Сонче! Не така с лошо! Някой тази година ще го гледаме през крив макарон... (ох, дано не е много крив, та поне един уикенд... )

Да ви кажа гледах "Червената шапчица" Мммм... вече със сигурност знам, че Гари Олдман ми е противен, но мнооого ми харесва как си играе ролите!

# 418
Аз пейл енд интрестинг не съм била нивгаж, пейл ми е трудно да докарам от люлката още Mr. Green Ама и солариумна не съм била, всяко лято си чакам за морски тен Party Понякога и не дочаквам Cry

# 419
  • СТАНДАРТНО.
 Извинявам се, че нахлувам така в темата ви, но исках да предложа двама британци, понеже не ги видях в колажа на първа страница.

Джоузеф Файнс Ралф Файнс

Извинете още веднъж   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт