Честито на всички празнуващи мъници!
Jani4ka, аз видях Recaro в Малечко и в 9+. Аз питах да не би да си го купила от чужбина по-изгодно.
askpet, аз гледах столчето, което си избрала (има го в Малечко), но ми се струва, че бебетата няма да се кефят много на тази преграда отпред. А и момчето в магазина ни каза, че много родители се оплакват от този проблем и това някакси ме разколеба. Иначе изглеждат много надеждни, а това всъщност е най-важното. Ако знаех, че Александра ще стои мирна вътре бих взела именно такова столче.
Междувременно, прегледах сайта на ADAC. Столчето от 9 до 18 кг. с добри резултати на теста са HTS Besafe iZi Comfort X3 Isofix и Britax Multitech. И сега тотално се обърках какво да купим.
Давате супички вече... Пасирате ли ги преди да ги предложите на бебетата? Аз още нищо не давам. Али иска само идеално пасирани купешки пюрета. Правих домашни, но не и харесаха. Утре пак ще пробвам с любимите и броколи, дано този път да ги яде.
.

.

!
за протокола, буди се в 6.30. А аз започнах работа вечер и съм гроги от всякъде. Прибирам се в 23.30, лягам в 24.00 и той започва да се буди към 01.30 и така до 6.30, а аз едва гледам. Върнах се в първи клас т.е. в първите месеци.