Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 619
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Didorani, от къде поръча, та ти дойде с втора подарък?  Grinning

# 91
  • Стара Загора
Най-вероятно е поръчала директно от мелуна.де Simple Smile

Когато си поръчвах моята Мелуна, нямаше избор софт/класик, но пък ми се струва, че с времето моята поомекна малко. И тъй като също имам подарък втора чашка, която не ползвам, сякаш намирам разлика в твърдостта на двете и не си въобразявам, че е поомекнала. Та исках да споделя всъщност, че за мен по-удобно беше в началото, тогава я слагах по-лесно, отваряше се по-добре, правече по-хубав вакуум и по-рядко ми се случваше да не я наместя още от първия път. Изкушавам се да си поръчам друга марка чашка, бих го направила, стига да знах със сигурност, че ще е по-твърда от мелуната и няма да омекне с времето. Но нямам база за сравнение и ще си карам с нея Simple Smile И не се оплаквам, не мога без чашката си Simple Smile

# 92
И аз съм нов притежател, но на Муункъп. Едва втори месец я ползвам. Като цяло много съм доволна! Не може изобщо да се сравнява нито с превръзки, нито с тампони - невероятно удобство е! Почти 3 години нямах цикъл - бях забравила превръзките, неудобството какво да облечеш, спарването лятото, цапането на чаршафи понякога в силните дни, мириса и т.н. Изкарах един цикъл и поръчах чашката - еми родих се!
Все още не мога да разбера кога я поставям правилно и кога- не. Не съм сигурна дали я намествам правилно, не мога да усетя кога прави хубав вакуум и т.н. Предполагам, че това ще се усвои с времето. Чашката ми пропуска по малко, но винаги само първите два дни, когато ми тече най-силно. Затова първите дни слагам и ежедневна тънка превръзка. През останалото време няма пропускане.
Поръчах по-големия размер- за раждали жени. Само, че самата чашка ми се струва малко твърда! Когато е вече поставена, не я усещам, но когато я пъхам и вадя, изпитвам известен дискомфорт - да не кажа лека болка. Не изключвам и вероятността това да се дължина неумение, все още, от моя страна. Но вече ми се върти мисълта да поръчам една Мелуна софт и да направя сравнение.
Как е при вас, момичета? Някой изпитва ли лека болка или дискомфорт  при поставяне и изваждане?

# 93
  • Балчик
Аз изпитвах първите 2-3 месеца, докато свикна как е най-удобно за мене поставянето и ваденето. Peace

# 94
  • Варна
Didorani, от къде поръча, та ти дойде с втора подарък?  Grinning

от техния сайт MeLuna

# 95
Благодаря на всички момичета, които са споделяли за чашките в темата, аз изчетох почти всичко, гледах доста клипчета, само си мисля, че можех и да не чакам толкова време, а да си я взема по-рано...
                            Май това е единственото нещо, за което всички съжаляваме когато си вземем чашка - че не сме я взели по-рано  Crazy. Наложи ми се този цикъл да го изкарам без чашка... е не можах да издържа... сложих я на третия ден и забравих.
                            Аз отдавна не съм ползвала яйцата... а вие?

# 96
  • Варна, морето и сините вълни!
Някоя от вас има ли пишкало и ползва ли го? Ако да доволна ли е?

# 97
  • Балчик
Някоя от вас има ли пишкало и ползва ли го? Ако да доволна ли е?

Аз.  Simple Smile Върши прекрасна работа в обществени тоалетни. Аз съм гнуслива и в тоалетната на Кауфланд например благославям това изобретение. Laughing Само искам да си поръчам и удължител, че все ме е страх да не си намокря дрехите. В началото е много странно усещането, но после се свиква.  Laughing

# 98
Вчера си поръчах чашка от Екомама и току що пристигна в офиса  Mr. Green Само че не мога да я отворя тук пред колегите, да я разгледам  Laughing Нямам търпение да се прибера да я пробвам  Crazy

Едит. Вече я пробвах...
Имам чувството, че влиза много навътре, едва напипвам топчето...
Притеснявам се само, дали няма да се оплисквам цялата, като я вадя Laughing

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 10:01 от Диамантче

# 99
Диамантче, честито и споко - няма да се опръскаш - има си техника на вадене, а и се прави лек приклекнала над тоалетната, така че и да капне нещо, ще е там.

Джемма, откъде поръча пишкалото?

# 100
  • Балчик
Ето от тук, пристигна след 4 дена:
http://www.ladyp.eu/Orderonline.aspx

# 101

Много ти благодаря!!! Разрових да видя таксата за доствака, но не видях такава (даже стигнах почти до края на плащането, но не излезе такса). Безплатна ли е достваката или ако не е, колко излиза до БГ?

# 102
Също има и тук.

# 103
  • Балчик
1.99 E e шипингът до БГ

Има, да, но излиза по-скъпо. Peace

# 104
Този комплект в яху калкулатора напр. излиза близо 38 лева, а този тук ми излиза 41 лв. И двете с доставката.
Аз ли нещо не бъркам?  newsm78 И другите са така.

Общи условия

Активация на акаунт