Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Все още не ползвам  чашката(чакам я да пристигне), но някакси  ми се струва,че изобщо не може да се сравнява с тампоните-при тях тампонът стои напоен с кръв, с което става доста благоприятна среда за развитие на такива гъбички, а при чашката събраната кръв, доколкото разбирам, няма допир със стените на влагалището, а само с шийката на матката,откъдето изтича менструалната кръв.Би трябвало да има разлика... newsm78

# 166
  • Пловдив
втори ден с Мелуна - по чиста по време на цикъл никога не съм се чувствала ,чистота и комфорт,
прелест.........
само имам лек проблем с ваденето хем съм с чашка с дълга дръжчица , направо ме е старх да ползвам тези с топченцето на края , че имам чувството че няма да мога да я извадя , но се надявам да му хвана цаката

# 167
                               А днес вече трети ден. Е, как си  Hug?

# 168
  • Пловдив
                               А днес вече трети ден. Е, как си  Hug?

задобряла с ваденето на чашката определено  Peace
 и все така доволна и чистичка и свежа ........  Hug

абе мноооого съм доволна докато имам цикъл все на тия чашки ще си карам  Grinning

# 169
...абе мноооого съм доволна...
                              Винаги съм много щастлива, като чуя подобно нещо   bouquet!

# 170
Здравейте,аз все още не съм решила да използвам чашка,защото открих едни невероятни превръзки.Въобще не ме запарват,вече не се цапам(попиват много)и вече нямам обривите, които получавах преди с Aways.Кожата ми е суха и изчезна неприятната миризма.Имат много предимства пред останалите превръзки на пазара.Ежедневните също са много добри.Всички имат копринено покритие и аз много си ги харесвам.

# 171
Това първо ми звучи като реклама, второ на нас целта ни не е само здравна, а и екологична.
Тези ми изглеждат за еднократна употреба.

# 172
Това първо ми звучи като реклама, второ на нас целта ни не е само здравна, а и екологична.
Кои са за многократна  newsm78 newsm78 newsm78

# 173
Това са превръзки,но не за многократна употреба:)

# 174
Това не е реклама ,а споделяне на информация от опит.Тези превръзки за разлика от другите са направени от изцяло еко материяли и са напълно разградими.Не сте чували за таива и затова сигурно ви е странно,че същедтвуват.Споделих с много мои приятелки и някои решиха да ги пробват те също са много доволни.

# 175
Разбрах,но питах кои СА ЗА МНОГОКРАТНА употреба?

# 176
Кои са за многократна  newsm78 newsm78 newsm78
Платнените. Чашките.

Чувала съм за други органик и биоразградими, не е като да не съм.
Просто с клипчето, под което седи имейл за поръчка, ми зазвуча като реклама.

# 177
По горе казах ,че НЕ са за многократна употреба Simple Smile

# 178
Тя пита мен, аз обясних.

# 179
Тези превръзки не съм ги виждала в търговската мрежа.Аз си ги поръчах на този e-mail.Не виждам нищо лошо дори това да е  реклама.Иначе как ще разбереш за тях:))

Общи условия

Активация на акаунт