Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
 Поръчах мелуна софт " краче", оказа се че М размер нямат.От фимата ми препоръчаха :Mooncup с 20% намаление и си поръчах такава. В понеделник ще бъде при мен.

# 331
  • Stavanger,Norway/ Varna
Поръчах мелуна софт " краче", оказа се че М размер нямат.От фимата ми препоръчаха :Mooncup с 20% намаление и си поръчах такава. В понеделник ще бъде при мен.

аз мелуната директно от техния сайт си я поръчах. Не доставят ли до България  newsm78

# 332
Горд собственик съм на Mooncup, сега остава и да се науча как се слага.Скоро ще имам възможност да я пробвам. Mr. Green

# 333
  • Пловдив

аз мелуната директно от техния сайт си я поръчах. Не доставят ли до България  newsm78

Peace доставят и моите мелуни са от сайта /имаше промоция та получих 3 бр мелуни + чашка с таблетки за почистване и калъфче за пренасяне

# 334
Момичета линка от първи пост където има показани начини на сгъване е  премахнат.
Помагайте с други линкове!!!

# 335
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ами,аз май направих година с чашката. Просто нямам думи, никога няма да сложа повече тампон или превръзка. Толкова съм въодушевена, че разказвам на всички,но много малко са хората, поне тук, които се навиват да пробват. Незнаят какво губят.
Лично на мен и моята анатомия, Мелуна софт пасва идеално.други не съм ползвала, улучих я от първия път.  Peace

# 336
И аз направих вече година и половина и също съм много доволна! Но сега понеже имах една инфекция и съм в чуденка дали да я ползвам при следващия цикъл или по-добре да си поръчам нова  newsm78.

# 337
Стерилизирай я за по-дълго време и сътветно в повече вода, да не изври. Въртят ми се някакви 40 мин. в главата, но не знам откъде съм ги взела...

# 338
  • Варна
Айде пак ще цитирам Хедра

Цитат на: hedra в Ср., 31 Март 2010, 21:45
... Последните 4 месеца имах големи проблеми с чашк(и)те - всичко ми е точно с употребата им, но развивах жестока гъбична инфекция всеки път след третия ден от употребата, когато течът намалява и чашката е почти празна. Накрая реших, че явно просто съм си заразила чашките и някак трябва да се оправя с това.

По принцип си варя чашките във вода със сода преди да започна да ги ползвам при идването на цикъла ми и се надявах това да е достатъчно. Обаче - като разрових в нета се оказа, че това въобще не се справя със спорите на гъбите и е нужно да се предприемат други мерки. Така че след изваряването накиснах чашките за една нощ във вода с оцет (1-2 с.л. на чаша вода). Отделно ползвах пробиотични таблетки (Ентеросан) заедно с чашката за нощем първия ден (когато още не ми тече много силно) и след третия, когато намалява течът. Това определено имаше ефект и нямах проблеми този цикъл

За следващия цикъл смятам да пробвам и още едно нещо, което видях като предложение - да се накиснат чашките в слаб разтвор на водороден пероксид (кислородна вода) - 1-2 с.л. кислородна вода на 1 ч.ч. вода. Същото нещо го даваха и като натурално лечение на вагинална кандидоза - разтворът се пръска със спринцовка (без игла, естествено) във влагалището. Имало смисъл, защото лактобацилите във влагалището унищожавали патогените, като отделяли водороден пероксид. Не съм пробвала още, за да дам отзиви, но го записвам да го има като инфо, ако някой се сблъсква с такива проблеми като мен

Тя обаче отдавна не пише в темата, и няма как да знаем какво се е случило след опита с кислородната вода. Май ще взема да я издиря и да я питам, че ми е интересно.

# 339
Благодаря ви момичета   bouquet, ще взема да пробвам, само да не се завъртя в ужасен омагьосан кръг     ooooh!!

# 340
  • Варна
Ако искаш изчакай - писах на Хедра и я помолих да отговори направо в темата.

# 341
Ако искаш изчакай - писах на Хедра и я помолих да отговори направо в темата.
ОК и без това още не съм на зор  Wink

# 342
Здравейте  Grinning

От къде е най-добре да се поръча? От български сайт или от чужбина?  Embarassed

# 343
Зависи коя искаш  Peace

# 344

Ами май Мелуна, че е най-ефтина. Разбира се притеснява ме, че не е от силикон  Rolling Eyes

Пък и като гледам анкетата, повечето на нея сте заложили.

Общи условия

Активация на акаунт