Имената, които не понасям.

• 75 390
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 600
Сетих се за още едно име ,което не понасям - Генади! Stop
Много съм учудена колко много хора не харесват Гергана-мислех,че това е едно много обичано име тук... Rolling Eyes

twisted_smile,зарадва ме спонтанния ти и мил коментар!   bouquet Явно не влизаш често тук,защото името на дъщеря ми е коментирано не веднъж... Flutter  Laughing

# 601

Голяма пЪк работа  Grinning

Моето не е споменавано, но аз не си го харесвам.

# 602
Ванина-не знам защо,напомнящо ми за вагина...И също-Ванеса-ами непоносимост имам към тях. Thinking
От мъжките-Младен.

Моето не виждам тук,ама имаше период ,в който не си харесвах и моето име.Пък сега съм му свикнала явно.. Mr. Green

# 603

В списък на деца попаднах на Каньо...и това за 12 годишно дете...просто не разбирам?

# 604
В списък на деца попаднах на Каньо...и това за 12 годишно дете...просто не разбирам?

Ами Цочо (на 10 е)?
При това кръстен доброволно от майката на баща й.

# 605
Аз ще се повторя, ама познавам Минчо на 4г. Ето това е едно от най-неприемливите имена за мен.

# 606
На моя позната синовете и, са Тенко и Станчо.

# 607
# 608
Ужас!
Между другото, споменах ли Райна? Така се казва едно бебе около нас. Предполагам е на бабата кръстено, защото братчето е с подобно старческо име, затова предположих че семейно са привърженици на традицията.

# 609
Аз ще се повторя, ама познавам Минчо на 4г. Ето това е едно от най-неприемливите имена за мен.

Ха, и аз познавам един, но е на 5, а сестра му е Кръстана.

Във форума има един Енчо на около две години. Братовчедка ми избра за сина си името Димо, а сестра й за дъщеря си ВерКа. Дословно са кръстени на дядото и бабата.

# 610
Сега се сетих, че и Пламена ми е от неприятните имена. Хем никога не знам конкеретната дали ще е ПламЕна или ПлАмена. Като че ли по-често срещам от втория вид, а той повече ме дразни.

# 611
  • Пловдив
И аз ще се повторя, е имам във втори клас Кънчо. И Игнат. В 4 клас имам Гинка и Йорданка. Има и други с такива остарели имена, но просто в момента не се сещам.

Между другото тук много хора са споменавали, че харесват Райна. Лично аз я слагам на едно ниво с Пенка и Ганка.

# 612
Елора,изненада ме с мнението си за Райна! Laughing Аз пък много харесвам това име и мислех,че се радва на всеобщо одобрение! Laughing
Моя позната кръсти децата си Добрин и Тодор - това е най-"старческата" комбинация в моето обкръжение! Wink Много бях "възмутена" от избора й Laughing ,а сега съм невъзможно влюбена във въпросното Тоше! Heart Eyes Laughing

# 613
 Не понасям името Ивон - просто отвратително ми звучи. Също така не харесвам всички дълги имена, които завършват на -слава и -мира като Красимира, Станислава, Мирослава и т.н. все от този род. Не ми харесват и Благовеста, Елеонора, Анастасия, Михаела, Емануела...има и още много.

# 614
  • София
... а сега съм невъзможно влюбена във въпросното Тоше! Heart Eyes Laughing
Ако видиш моето пък, съвсем ще те изтървем!   Heart Eyes   Crazy   Joy  

Общи условия

Активация на акаунт