Име на бебето

• 2 773
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте мили дами Simple SmileБременна съм с момиченце и постоянно ме питат дали съм избрала име на малката.В началото криех и казвах,че е в процес на размисъл,но вече не издържам и им казах как ще се казва.Незнам дали постъпих правилно и дали се казва предварително,по принцип съм суеверна,но в крайна сметка си мисля,че е въпрос на психика.Вие как мислите и как бихте постъпили на мое място.Благодаря,предварително Simple Smile

# 1
Здравейте мили дами Simple SmileБременна съм с момиченце и постоянно ме питат дали съм избрала име на малката.В началото криех и казвах,че е в процес на размисъл,но вече не издържам и им казах как ще се казва.Незнам дали постъпих правилно и дали се казва предварително,по принцип съм суеверна,но в крайна сметка си мисля,че е въпрос на психика.Вие как мислите и как бихте постъпили на мое място.Благодаря,предварително Simple Smile

Мамче, на финала направи финт и смени името Grinning Това в кръга на шегата... когато аз бях бременна бях в почти същата ситуация, само че аз се колебаех между няколко имена и всеки път казвах различно...но подсъзнателно винаги знаех, че ще е Божидара ... въпреки, че се колебаех Simple Smile Успех и леко бременеене Simple Smile

# 2
Аз от края на трети месец вече бях избрала името и когато ме питаха, винаги отговарях.

А ти какво име избра?

# 3
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И на трите знаех имената много преди да се родят Simple Smile Казвах ги с едно "може би"  Joy Защото бях решила, че ако се родят на голям християнски празник ще си дойдат с името и щях да сменя Simple Smile

Не се притеснявай, а бременей спокойно  Hug

# 4
Името,което много ми харесва и искам така да се казва малката принцеса е Изабел Simple Smile

# 5
  • София
Бих се въздържала да кажа името единствено ако знам, че някой ще има нещо против и така ще си спестя психоатаки Simple Smile Иначе нищо няма да му стане на бебчето от това, че си споделила името му. Леко раждане ти желая Simple Smile

# 6
Благодаря,никой от роднините не си натрапва мнението и ни дава право ние да изберем,без да има сърдити Simple Smile

# 7
 Здравейте, ние преди седмица разбрахме че чакаме момиченце, до сега само се криеше. Естествено аз имах намислени имена и за двата случая, но дори със съпруга си не съм ги споделяла. Сега вече се позамисляме и обсъждаме. Моите родители не питат, но като ги познавам неговите... аз съм решила до края да не казваме на никой какво име сме избрали, не от суеверие, а просто защото все ще има злобни и изнервящи коментари. Нека да стоят малко в напрежение   #Cussing out   Joy

# 8
Аз съм в края на 6 месец и отскоро си позволявам да казвам името като ме питат Simple SmileНе съм казала на много хора,но тези в работата яко любопитстват и май е нормално Simple Smile

# 9
Името вече е решено...с ММ сме го обсъдили и приели вече.....обаче...както винаги има много любопитни бабки и лелки...не съм го споделила с никого и на ММ съм забранила да разпространява така на инат  Crossing Arms
как ще се казва бебето? "Ами като се роди ще разберете" така отговарям  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 13:31 от Pelteshka

# 10
  • Варна
  Много ме дразнят такива въпроси, както и за пола. Какво толкова ги вълнува? Мисля, че името не бива да се споделя, особено пък с колеги и познати, защото колкото и да се усмихват, чувствата им далеч не са чисти като сълзица... Толкова злобни човечета има  Twisted Evil Но знам ли, може просто да ме гони параноята  Crazy
  Желая ви здрави бебенца, както и да се казват  Heart Eyes

# 11
Благодаря   bouquet

# 12
И аз казвах, хич не съм суеверна.
Първо бях измислила Ростислав, родатА малко се понацупи, но нищо не каза. Смених го на Теодор, но до последно си мислех в родилното дали да не го запиша с първото измислено име. Mr. Green
Не съжалявам де.
Лака бременност и здрави бебоци на финала!

# 13
  • NE
Нашето име го избрахме двамата с таткото - той предложи първата буква, а аз втората. Даде ми списък с 10 одобрени имена и избрах две. След един преглед ми излезе само името от устата. Споделихме го само със семейството и по-близки приятели. На останалите им казвах, че няма да споделя. Чух възражения за избора, но който си има деца да си ги кръщава както иска и да не ми се бъркат.

# 14
Още не знаех пола когато си избрахме име за момче и момиче, никога не съм се притеснява да го кажа. Не вярвам в суеверия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт