Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 208
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Трябва да има основателна причина появата на извънбрачния син  на Хасип ага в края на сериала. Едва ли само причината е края на жизнения път на Шахнур ага и опрощаване на греховете и. Предстоящите епизоди се очаква да отговорят на този въпрос.
Ако накрая не се окаже пълнеж на сериите.
Не виждам друга причина да замесят мишока на финала. Плюс това аз тази история не я възприемам като грях на Шахи. Тя има къде, къде по-сериозни изцепки.

Всичко което натвори и направи Шахи си имаше за нейните представи основателно оправдание, друг е въпросът редно или не и какво доведе на Саваш това. И както някой по-горе беше писал оправдание е само традицията ,както и  е изгодно в дадена ситуация.
Гледай сега...как възприема Шахи нещата и какво смята за свой грях е относително. Това, че е скрила някакво писмо не означава, че греха е нейн. В края на крайщата единствения грешник в случая е дъртия Хасип който не си е държал инструмента в гащите. Нали се сещаш, че ако толкова преливаше от любов ккъм особата дето не й знам името щеше да направи всичко по силите си да е с нея? Е, тука е разликата между бащата й сина...единия е мишок, другия борбен, смел и решителен да се бори за любовта си. Peace

smile3501 smile3501 newsm10  love001

# 106
Появата на друг син  Балдар, то не законен, имаха възможност за още един сезон и добре че не го направихар щото щеше да се разсапуни сериалът

# 107

Браво, ЗизуHug Hug

Плесна с ръце и разреши въпроса!  Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Освен всичко, Хасип си е имал куп деца, за какво са му били още?  newsm78 Thinking Т.е. не е бил с другата, за да има още деца, нали?  newsm78 А просто така - за кеф!  Mr. Green Mr. Green
Следователно Шахнур е имала право да не му дава писмото.  Mr. Green Но за съжаление, горчилката е останала за нея  Sad

# 108
От моята си гледна точка и аз бих се замислила дали да дам писмото, по-скоро НЕ. Но това си е мое решение. След като е женен мъжът не се очаква нищо друго, особенно от общественното  положение на  ага. А мъжете изневеряват по една или друга причина с жени. Joy Joy Joy

# 109
 JoyПодхванали сте с начале Хасип ага и Шахнур.
И на мен този грях на Шахнур не ми е чак толкова голям.Тя кви работи е правила е хееее.Това,че е скрила писмо е най-малкия проблем на Шахи.А стария Хасип ,ми той си е основния виновник,че дето вика Зизу не си е държал инструмента в гащите.
Много е трудно да се каже кой е прав ,кой е крив в тази ситуация.Шахи я разбирам що е скрила писмото.Дали е от страх,че ще загуби любимия мъж или просто защото не е искала да загуби статута си на ханъм ага все са си основателни причини.А и като се има в предвид,че ако Хасип беше тръгнал с другата,след време като нищо ще му скимне и ще вземе децата на Шахи.Та тъй че Шахнурка съвсем предвидливо е скрила това либовно писъмце.Може и това да е една от причините другата да не е казала за малкия Хасип-страх да не и вземат детето.Помните колко Лейля се страхуваше и опяваше на Ясемин,че Саваш и Шахи могат да вземат Йомер.
А появата изобщо на този нов брат според мен си е съвсем целенасочена.Ще се покаже,че Шахнур в края на пътя се очовечава и започва да прави добрини.Това според мен с добрините обаче е малко относително,защото Шахи колкото и да я харесвам си има доста грехове и цял един живот няма да ои стигнат да ги опрости.Жената си бише продавач на дрога и без никакви скруполи си вършеше този бизес та това,че е намериал другата жена  и че е казала на Саваш ,че има брат изобщо не и опростяват грешките.
А като съм споменавала и преди може и младия Хасип да изиграе решаваща роля за спасяването на Саваш.Очаквам в тази насока да има мелодрама защото нашите съседи обичат тия сълзливи историики.А моиже и просто двамата братя да пийнат още някоя и друга ракия ди изядат по още няколко джанки и да се цункат по бузките в знак на вечно приятелство и братство.
Леле ама как нападаме стария Хасип ага Joy Joy Joy Joy JoyТЪй само камйни по главата за мръсника дето изневерява на жена си.Не сме като мацката от стативята дето снощи Пенда я пусна и съм много щастлива от това.Още не ми го побира акъла как някой може дса мисли,че многоженството е правилно нещо newsm78

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 13:48 от Eny87

# 110
  • Пловдив
Зизано, не мога, джанъм, да не ти пусна котето.  Да си го гледкаш, докато още шава.

# 111
Продавач на дрога , ама заради доброто на аширета, е това е е основната мотивация и оправдание Шахи да го прави, а че е грях го разбра много късно, дори не съм убедена че го осъзна накрая. Тя сумати грехове направи заради тази причина, сега вече се ,,облагороди,, накрая на жизнения си път.

Лелееееее  Елдо какво ти коте, то цял хищник как гледа само, този вече е решен да убива Саваш с цената дори на собствения си живот 

# 112
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизано, не мога, джанъм, да не ти пусна котето.  Да си го гледкаш, докато още шава.

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68    love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51....ловим те ма скицоооо....

# 113
JoyПодхванали сте с начале Хасип ага и Шахнур.
И на мен този грях на Шахнур не ми е чак толкова голям.Тя кви работи е правила е хееее.Това,че е скрила писмо е най-малкия проблем на Шахи.А стария Хасип ,ми той си е основния виновник,че дето вика Зизу не си е държал инструмента в гащите.
Много е трудно да се каже кой е прав ,кой е крив в тази ситуация.Шахи я разбирам що е скрила писмото.Дали е от страх,че ще загуби любимия мъж или просто защото не е искала да загуби статута си на ханъм ага все са си основателни причини.А и като се има в предвид,че ако Хасип беше тръгнал с другата,след време като нищо ще му скимне и ще вземе децата на Шахи.Та тъй че Шахнурка съвсем предвидливо е скрила това либовно писъмце.Може и това да е една от причините другата да не е казала за малкия Хасип-страх да не и вземат детето.Помните колко Лейля се страхуваше и опяваше на Ясемин,че Саваш и Шахи могат да вземат Йомер.
А появата изобщо на този нов брат според мен си е съвсем целенасочена.Ще се покаже,че Шахнур в края на пътя се очовечава и започва да прави добрини.Това според мен с добрините обаче е малко относително,защото Шахи колкото и да я харесвам си има доста грехове и цял един живот няма да ои стигнат да ги опрости.Жената си бише продавач на дрога и без никакви скруполи си вършеше този бизес та това,че е намериал другата жена  и че е казала на Саваш ,че има брат изобщо не и опростяват грешките.
А като съм споменавала и преди може и младия Хасип да изиграе решаваща роля за спасяването на Саваш.Очаквам в тази насока да има мелодрама защото нашите съседи обичат тия сълзливи историики.А моиже и просто двамата братя да пийнат още някоя и друга ракия ди изядат по още няколко джанки и да се цункат по бузките в знак на вечно приятелство и братство.
Леле ама как нападаме стария Хасип ага Joy Joy Joy Joy JoyТЪй само камйни по главата за мръсника дето изневерява на жена си.Не сме като мацката от стативята дето снощи Пенда я пусна и съм много щастлива от това.Още не ми го побира акъла как някой може дса мисли,че многоженството е правилно нещо newsm78
Ейййй, и аз съм много гадна, но мишока най-добре да играе погрешната жертва. Все пак се успокоявам, че е филм и няма да ми липсва...ама въобще. Joy hahaha Joy

# 114
Елдо признавам ти голям си майстор smile3501Ма как само си му уловила муцуната на туй говедце сладко Явуз Joy Joy Joy
А Шахито и аз се чудя дали напълно осъзнава,че това което е вършила е страшно неправилно.Ми тъй де в името на аширета го прави жената,а тия дето се дрогират никой на сила не ги кара да правят това.
Важно е Савашчо да остане живичък пък братока ако щат да го разфасофат и да му дадат всичко органи все ми е тая.Ми не ме кефи с тая мазна мутра и това си е.Що не намериха някой по симпатичен за брат на Саваш не знам.Ама аз като се сетя то и тоя другия брат Кемал и той беше един такъв мазен и Мустафа е  пъпчив само Савашчо става.Назанчето и тя е добре.Пък тая другата жена любовницата вика че Саваш мясал на татко си ми не ми се вярва на мен.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 14:00 от Eny87

# 115
Малко красота  за темата

# 116
# 117
Чаровен и харизматичен

# 118
# 119

Браво, ЗизуHug Hug

Плесна с ръце и разреши въпроса!  Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Освен всичко, Хасип си е имал куп деца, за какво са му били още?  newsm78 Thinking Т.е. не е бил с другата, за да има още деца, нали?  newsm78 А просто така - за кеф!  Mr. Green Mr. Green
Следователно Шахнур е имала право да не му дава писмото.  Mr. Green Но за съжаление, горчилката е останала за нея  Sad

Както е казал Мечо Пух..."Колкото повече, толкова повече" Joy hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт