Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 212
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)

Абе аз уж за Монте Карло се бях запътила, но минах първо през тръстиката и потънах там като в Бермудски триъгълник ooooh! ooooh! ooooh!

Елдо, ловя те всякак душо, и ти се радвам, не само че ме радваш, тъй да знаеш Hug Hug

Колкото до това дали да очакваме успех за Мурат и Туба на 10-ти, каквото стане. Фактът, че  това наистина добро изпълнение на Мурат вече го гледат в близо 70 страни по света е достатъчен за да кажа - е, наистина голям успех.

spam2
jupetrov7 , и аз я обичам тази песен. И който и да я пее все се получава разкошотия. Незнам дали имаш линк и за  изпълнението й с Рей Чарлз - това, което е лебедовия му запис. Тъжно, но красиво:
http://www.youtube.com/watch?v=3y29dWcuqQY&feature=related

# 91
Здравейте момичета wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey
Благодаря за кафенцето и готините фотоси.Чувам нещо в Монте Крло ви се ходело.Само кажете,грабвам официалната рокля,едни бански една хавлия и айде готова съм smile3521
Дано на 10 да наградят Туба ,Мурат и "Аси". newsm17

http://www.youtube.com/watch?v=tV0JrBIIcuk

upetrov7 и Ванина тази песен е страхотна.И в двете изпълнения звучи еднакво добре.Благодаря ви  smile3525

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 11:29 от Eny87

# 92
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрастииии на всички дами на мегдана. Hug Hug Hug

Малеееййй, този немирен и шавлив Хасип какви емоции е породил... Wink

Сега ме интересува...какво ще къдриме ТУДЕЙ? Thinking

# 93
  Момичета, разбрах че има проблем с видеото, пускам го на линк. Не знам каква е причината. newsm78

Саваш и Ясемин ~ Сълзи на Ангел

Savas & Yasemin ~ Tears of an Angel

# 94
Танче страхотен клип си сътворила smile3501 newsm51

# 95
Танче, е сълзите си заслужават да ги гледаме, но ти си майстор на предаване на емоциите

# 96
  • Пловдив
Знаете ли какво ми мина през ума. В последната серия Саваш каза, че и двамата с Хасип приличат по характер на баща си. Ние тук съзряхме, че е търсена и визуална прилика мужду тях. Дали пък Явуз, заслепен от ярост, няма да обърка двамата братя и да рани/убие Хасип?  newsm78
Не ми се иска, ама по-добре него, отколкото Саваш.  Леле, докъде я докарах.  newsm78  hahaha

# 97
Знаете ли какво ми мина през ума. В последната серия Саваш каза, че и двамата с Хасип приличат по характер на баща си. Ние тук съзряхме, че е търсена и визуална прилика мужду тях. Дали пък Явуз, заслепен от ярост, няма да обърка двамата братя и да рани/убие Хасип?  newsm78
Не ми се иска, ама по-добре него, отколкото Саваш.  Леле, докъде я докарах.  newsm78  hahaha

А има и вероятност охраната ,да го съзре навреме и да се предотврати каквото и да е стреляне. Много би било глупаво и наивно Явуз просто да влезне безпрепятственно в Балдар холдинг. То не че Саваш има стабилна охрана, но нека вече да имат едно наум, след поредния опит да бъде убит.

# 98
  • Пловдив
Ели, аз си го представях по-скоро така - Хасип изхвърча ядосан от разговора със Саваш от сградата, и всичко се случва на улицата, а не в холдинга. Разбра се, че Явуз в стремежа си да убие Саваш вече се е пражалил.

# 99
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 100
Трябва да има основателна причина появата на извънбрачния син  на Хасип ага в края на сериала. Едва ли само причината е края на жизнения път на Шахнур ага и опрощаване на греховете и. Предстоящите епизоди се очаква да отговорят на този въпрос.

# 101

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 12:44 от eliNIM

# 102
Трябва да има основателна причина появата на извънбрачния син  на Хасип ага в края на сериала. Едва ли само причината е края на жизнения път на Шахнур ага и опрощаване на греховете и. Предстоящите епизоди се очаква да отговорят на този въпрос.
Ако накрая не се окаже пълнеж на сериите.
Не виждам друга причина да замесят мишока на финала. Плюс това аз тази история не я възприемам като грях на Шахи. Тя има къде, къде по-сериозни изцепки.

# 103
Не виждам друга причина да замесят мишока на финала. Плюс това аз тази история не я възприемам като грях на Шахи. Тя има къде, къде по-сериозни изцепки.

Всичко което натвори и направи Шахи си имаше за нейните представи основателно оправдание, друг е въпросът редно или не и какво доведе на Саваш това. И както някой по-горе беше писал оправдание е само традицията ,както и  е изгодно в дадена ситуация.
А брата на Саваш е с халка, но къде е съпругата ,да не го подготвят сцeнаристите за Пелин hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 13:25 от eliNIM

# 104

Всичко което натвори и направи Шахи си имаше за нейните представи основателно оправдание, друг е въпросът редно или не и какво доведе на Саваш това. И както някой по-горе беше писал оправдание е само традицията ,както и  е изгодно в дадена ситуация.
Гледай сега...как възприема Шахи нещата и какво смята за свой грях е относително. Това, че е скрила някакво писмо не означава, че греха е нейн. В края на крайщата единствения грешник в случая е дъртия Хасип който не си е държал инструмента в гащите. Нали се сещаш, че ако толкова преливаше от любов ккъм особата дето не й знам името щеше да направи всичко по силите си да е с нея? Е, тука е разликата между бащата й сина...единия е мишок, другия борбен, смел и решителен да се бори за любовта си. Peace

Общи условия

Активация на акаунт