Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 208
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
boule-neige, не може да се жени по любов нито един крал, освен ако не се казва Саваш Балдар

Ванина, песента е наистина много разведряваща и с текста, и с игривата музика. Но аз лично винаги ще свързвам тази песен с Алла Пугачова, макар че младокът също звучи много добре.

# 76
Eldo,
благодаря ти много за този линк. Аз също свързвам песента с Алла, но ровейки набързо, след като ми хрумна, не можах да намеря това добро изпълнение. Клиповете, които видях не бяха с много добро качество.

# 77
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
boule-neige, не може да се жени по любов нито един крал, освен ако не се казва Саваш Балдар

Ванина, песента е наистина много разведряваща и с текста, и с игривата музика. Но аз лично винаги ще свързвам тази песен с Алла Пугачова, макар че младокът също звучи много добре.

Права си и за двате неща, които си записала. Нашия паша е паша над пашите, мъж над мъжете, крал над кралете.... Laughing Laughing
А колкото до песента и при Ала като първоизточник е добре, въпреки че го изкарва малко повече на клоунада  от колкото бих искала при тая песен. За мен е по готино в случая, че този текст се пее от мъж. Ако разбира се приемем, че Витас е мъж в истинския смисъл на думата. И мъжле да е, пак е готино в неговата уста. Joy Joy

# 78
Привет и от мен! Hug

Кеии, благодаря за прекрасната тема и Рапсодията в синьо! Явно съм разконспирирана, че това е любимият ми цвят!
  Много сте писали и се връщам да чета. Simple Smile  Да допълня цвета в ноти!

Rhapsody in blue George Gershwin

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 01:17 от Tanya_M

# 79
Танче, привет!   Hug

# 80
wavey wavey wavey

И ще издам една лична тайна.....това си пускам всеки ден, пред да тръгна на тръстиката....за добро настроение! Simple Smile

Always №1

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 01:42 от Tanya_M

# 81
Момичета,
прекарах страхотна вечер във вашата компания.
Но тъй като оставих част от днешните задачки за утре (а то станало вече днес), за да не останат за следващия, ще се отдам в прегръдките на Морфей.        smile3524
Приятни сънища и лека нощ!     Hug

# 82
На мен обаче ми е трудно да се приспя с Гершуин.
Отново - първоизточник  и млади наследници с ето това тук
Лека нощ и от мен Stop

# 83
                                                    Добро утро!

Хубава вечер сте имали, хапнали , пийнали, поговорили и слушали музика. Хасип ага сте коментирали и многоженството в Турция. Не очаквах, че млада, образована жена разсъждава по този начин, а за Шахнур си е в реда на нещата, само че не за нея, щото не и изнася,въпреки традицията.
Ето кой обаче не  съгласен с кумата

# 84
Лек и приятен юнски ден ви желая!

# 85
Добър да е деня за всички Laughing Laughing
И подсказка да ни дойде, че и снимчици Laughing Laughing
Кафенце за тези, които още не са започнали деня с него, а аз бързам за Монте Карло. Че подкрепа трябва там за любимеца на групата. Не е лошо и вие да се постегнете малко и да тръгвате Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 09:14 от vanina707

# 86
  Добра утро!

Рано сте станали, защото рано сте легнали Joy Joy Joy  
И на мен ми се ходи в Монте Карло, но няма кой да ме вземе hahaha Joy hahaha Joy. Затова ще си правя клипчета тук. Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 11:45 от Tanya_M

# 87
Танче,[/color] рано съм станала, но и много, много  рано легнала и сутринта направо в темата , за разсънване. Удоволствието е върховно да ви чета и пия кафе с приятна музика. Hug
Клипчето не се отваря, но за Монте Карло и аз мечтая, за сега само остава да подкрепим екипа на Аси.

Подписът е направо убийствен!

# 88
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Влизам в темата кафето е сервирано, Таня   bouquet   bouquet  е сътворила поредното бижу - какво му трябва на човек!
Гледам Ванина се е запътила за Монте Карло (ама крак извади  Shocked ). Не за фестивал, за рали е, но все пак, и от мен нещо тематично - Монте Карло. Ванина, и гласът е дрезгав.  Grinning

И дано имаме повод да поздравим Мурат и Туба с поредния успех!

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 10:29 от Eldo

# 89
Отново - първоизточник  и млади наследници с ето това тук
Лека нощ и от мен Stop

vanina707, бях забравила колко изключителен е този клип - и като музика, и като аранжимент и изпълнение, и като режисура - всичко е връх!   bouquet  bouquet
Благодаря, че го сподели!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт