Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 231
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
...
А Шахито и аз се чудя дали напълно осъзнава,че това което е вършила е страшно неправилно.Ми тъй де в името на аширета го прави жената,а тия дето се дрогират никой на сила не ги кара да правят това.

Ох, Ени, сетих се за онази приказка, че пътят към ада е осеян с добри намерения. Наистина, всяка постъпка си има логичното обяснение, друг е въпросът дали логичното винаги е правилно.
Много може да се коментира "моята истина", "твоята истина" и "обективната истина". Съвсем отделен е въпросът що е то обективна истина и има ли я изобщо.

Ели, за снимките   newsm51

# 121
  • Варна
Основният въпрос сега е:
Какво ще е последното пъклено дело на Явуз?

Здравейте!

Пуснах анкета. Някой беше предложил въпроса, който съм постнала за Явуз.

Какво ще направи Явуз пред холдинга на Балдар?

- Отново ще стреля по Саваш.
- Ще отвлече Ясемин.
- Ще пострада новооткрития брат на Саваш - Хасиб.
- Като вижда, че Ясемин е със Саваш, Явуз ще си тръгне.
- Друго

Ако някой има и други предложения, нека ги напише в темата.
Ако е възможно ще ги включа като отговори.

Анкетата ще е активна до 20.00 ч. в понеделник /9.06.2011 г./

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 15:31 от keii

# 122
Елииииии чок готини снимки smile3501 newsm51
Елдо така е истината може да е доста разтеглива smile3521

# 123
КЕИИ , Анкетата ми харесва. Аз съм ЗА , но незная все още какво бих отговорила

# 124
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Седя и си гледам гифа с котето и си мисля... Thinking (надявам се повече мисля от колкото седя... Joy hahaha)
Тва мойто коте голема тояга. Балък от класа. Joy Joy Joy
Със всяко свое действие спрямо Яска и Саваш единственото което постигна е "вместо да извади очи изписа вежди" Joy hahaha
В този ред на мисли вече определено почвам в моя сценарии да изключвам зандан за него като опция за финал.
Той ще отиде в клиника за душевно болни "Куку-руку" и ще си седи там на безуспешно лечение. Даже и д-р Психарян няма да може да му помогне. Това ще са финалните кадри. Котето в клиника загледан в нищото. След това ще има надпис   SON Crazy Crazy Crazy

# 125
А аз Зизу съм на мнение , че сценаристите може за му занулят ЕГН -то, благодарение на своите хора , защо останах с убеждението, че неговите хора ,ще го проследят или хората на Джамал.
От друга страна пък Саваш нали спомена , че трябва да бъдат много внимателни сособенно след  последното му нападение

# 126
  • Пловдив
keii bouquet   bouquet

Май настана време за следобедното кафе. С кеф да си го изпиете.

# 127
  • Варна
Скоро се очаква да започне реалити предаването, в което Нургюл е жури. Ето последния рекламен клип:

# 128
ЕЛДО много е сладко кафето с момчето Hug  bouquet  bouquet

# 129
Вижте какво прави момчето за да изглежда още по -добре

# 130
Седя и си гледам гифа с котето и си мисля... Thinking (надявам се повече мисля от колкото седя... Joy hahaha)
Тва мойто коте голема тояга. Балък от класа. Joy Joy Joy
Със всяко свое действие спрямо Яска и Саваш единственото което постигна е "вместо да извади очи изписа вежди" Joy hahaha
В този ред на мисли вече определено почвам в моя сценарии да изключвам зандан за него като опция за финал.
Той ще отиде в клиника за душевно болни "Куку-руку" и ще си седи там на безуспешно лечение. Даже и д-р Психарян няма да може да му помогне. Това ще са финалните кадри. Котето в клиника загледан в нищото. След това ще има надпис   SON Crazy Crazy Crazy

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImboЗизу нямаш равна.От къде го измисли тоя д-р Психарян newsm62
Но иначе съм съгласна с теб,че края на котето може и да е такъв.Наистина в последно време имам чувството че тоя човек е болен от бяс.Само остава да му потече и лига от устата и ще е завършена картинка.
Елдо кафето е мнооооого добро. newsm51
Ели  newsm51

А намерих вече 60-серия в ю тюб с добро качество и цялата.Ако има някой дето не е успял да си изгледа както си му е ред серията или просто иска да поточи лиги по Саваш ага  ето я smile3521
http://www.youtube.com/watch?v=veUFUubmP3o

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 15:05 от Eny87

# 131
  • Пловдив
Абе, аз още навремето казвах, че Явката не е излязъл от затвора, ами е избягал от лудницата, но вие не ми вярвахте.  hahaha  hahaha

# 132
  • Пловдив
Къде изчезнахте всички? Сигурно на фитнес, а.  Grinning

# 133
Не знам дали сте гледали това клипче на Нургюл .Това е за фотосесията на списание ELL.Голяма е сладурана.

http://www.youtube.com/watch?v=EaxKGTOTPDY&feature=related

А накрая звучи ей тая песен на лейди Гага и Нургюл си потанцува на нея.

http://www.youtube.com/watch?v=GJwUbJrjYA4

Елдо аз само от мисълта за фитнес се изморявам smile3521Но ако Мурат ще е там ще се прежаля да се попотя в залата.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 16:13 от Eny87

# 134
Къде изчезнахте всички? Сигурно на фитнес, а.  Grinning

Малко на тръстиката, че иначе остава за вкъщи документация

Общи условия

Активация на акаунт