Доволни ли сте от работа си?

• 29 086
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм счетоводител, и ужасно много си мразя работата  Sick Особено от 01 до 15 число, нямам право дори да се разболея, а клиентите ми си мислят, че денонощно съм на тяхно разположение  Rolling Eyes

# 91
  • Бургас
Добре,тук само счетоводители ли има Laughing?Вилико,би ли ме светнала за тези таблички,че ми стана интересно Grinning?

# 92
Да, много съм доволна, на мястото си съм. Simple Smile

# 93
  • в 1001-та нощ
харесва ми да работя, харесва ми и да не работя, но и в двата случая - намирам как в ежедневието да се забавлявам и развивам, намирам си интересното - в нещата, които правя  Peace

по-скоро е въпрос на нагласа  Peace

парите са от значение - винаги (за мен) - развързват ми ръцете, но с онази делиактна подробност - мярката (и тук вече дефиниции няма)  Hug

# 94
Добре,тук само счетоводители ли има Laughing?
...

Вилико, можеш да смениш заглавието на темата:
"Счетоводители ли сте или не ?"  Laughing

Шегувам се, момичета, ама ми е весело  Wink /направих ДДС-то и ми е широко около врата /

# 95
 Joy
Отдавна се усетих, че става за отчетна тема "счетоводителите"  Peace

# 96
Ами явно тези с по-престижните професии са заети да си гледат работата и тук пишем само счетоводители, какво да се направи,ще ни изтърпите  Rolling Eyes

# 97
  • София
Абе, и тъй и тъй пишем тук, аз предлагам да си спретнем едно сдружение! Нищо, че от години не я работя тази професия, то не се знае, може пак да ми хареса! Нали знаете, съединението и т.н. Laughing

# 98
Идеята е супер даже. Може да я превърнем и в тема за взаимопомощ. Примерно, ако някой работи като самостоятелен счетоводител на една фирма от до ако иска да сподели какви умения точно са необходими, кои закони е най-важно да прочетем. Аз все съм работила в поделения на големи фирми и цялостното приключване ми е тъмно, въпреки че пък има много други предимства. Лошото е че всички големи фирми си изтеглиха филиалите в големите градове и в малкия град няма такава работа. Във фирмата от която излязох по майчинство работех от няколко месеца работа доста далеч от специалността ми, много не ми е по сърце, ще се върна там, ама все ще се стремя да намеря начин да се реализирам по-добре, било в същата фирма, било някъде другаде, ако свърши най-после тази криза. Лошото е че дори да ми се окрие възможност за самостоятелен счетоводител някъде не знам дали ще се справя. Какво бихте ме посъветвали, може би някакъв курс да изкарам или...?

# 99
Айде, кой ще прави темата   Rolling Eyes, да не спамим тази.

Р.Р. Сиси, и аз съм като теб, имам същите терзания...И ние сме голяма фирма, работата е разпределена и всеки си върши неговото. Завестваме се, но само спешните неща, иначе който когато се върне си довършва.

# 100
  • София
Аз, понеже съм учила И за началник, ще се придържам към тази линия на поведение - от мен идеята, а от някой действащ да е правенето на темата!  Wink А аз ще мъдря още идеи!

# 101
Аз пък понеже съм била даскалица, ще възложа задачата за домашна работа  Laughing

# 102
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582432.0
Май някой ни е изпреварил в Клюкарника, Потребителски групи.
И още нещо да споделя по повод работата, първите ми няколко години от трудовия стаж в далечния 20-ти век работих като администратор база данни на програма за изчисление на месечни сметки, беше ми много интересно. Известно време работих като финансов аналитик, пак ми харесваше, но не можах да вляза много в час, защото и тзи отдел закриха. А предпоследно бях един вид ликвидатор на клона на фирмата. Пак има какво да се научи като работа, но ми беше много подтискащо. Особено като имаше съкращения и всички минаваха през нас да им подписваме трудовите книжки, изживявах го със всеки, вечер се прибирах на парцал. После ми предложоха пак такава работа - даже на фирма, която в момента беше в ликвидация за доста пари, ама аз отказах, предпочетох да търся по-добра перспектива. Това беше преди 4 години, фирмата още не е ликвидирана, колежката вземаше последно повече от двойно на моята заплата, работа почти никаква, но мисля че не сбърках. Оттеглям се вече, да се включат и други професии.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 14:38 от sisi1974

# 103
Ама моля ви се, скучно ми става - върнете темата малко в правия път  Praynig

# 104
  • Once there was a Hushpuppy...
НЕ СЪМ ДОВОЛНА ОТ РАБОТАТА СИ!

Общи условия

Активация на акаунт