"Системата минус 60" - тема №25

• 41 905
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Момичета благодаря ви за бързите отговори  Hug Ами.... за една седмица едва ли ще видя от кое свалям, защото аз свалям много бавно, тъй като боря последните 5 кг ...може би за две седмици да го пробвам всяко и така да отчета  newsm78 (въпреки, че и за две седмици незнам дали ще сваля нещо хаха)

# 736
Пий и повече вода и включи някакви упражнения, ако имаш време и желание. Най-добре да се запишеш някъде на спорт или танци, но ти нали беше в чужбина, не знам ще имаш ли там тази възможност.  Simple Smile
Успех!

# 737
Дзааааааааааааааааааааааааааааааааааак Simple Smile
Здравейте, МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ, девойки, Simple Smile
Днес ми е 7-мата седмица и да ви съобща, че резултатът е -5кг. Simple Smile
Благодаря, че ви има за стимул, подражание и кураж!
Другият втонирк правя 2 месеца и тогава ще се измеря и с метъра, за да видя там как е хавата Simple Smile
Хубава и спокойна вечер Simple Smile

# 738
Монограм - страхотен резултат!! БРАВО, БРАВИСИМО!! Чак ти завидях!! Blush Все така добре да вървиш!!

Kriskaaa - присъединявам се към препоръката на Жаси!! Водата и спорта правят чудеса за мерките, формите, състоянието на кожата и паспортните недоразумения!!  Peace  smile3532

ХАЙДЕ ЛЕКА И МЕКА!!! И УТРЕ С НОВА ТЕМА!!!

# 739
# 740
Здравейте!
По темата,която сте отворили какво да кажа друго,освен,че сте изключително прави!И аз съм изпитвала това с подмладяването след сериозна загуба на кг.!Имам една снимка,която ми е от времето ,когато бях станала 63 кг. /преди 2 години/ и си я гледам доста често/за стимул  Grinning /,тогава никой не ми даваше 25 години и ми искаха лична карта като си купувах цигари  hahaha много беше приятно!Искам пак и ще го постигна!Незнам защо,но този път съм изключително убедена,че ще ми се получи!Щом започнах да си се предствям какво ще облека като стана 63- 62-60 кг ,значи работата е сериозна !И ще успея този път!!! Всички ще успеем заедно!!!  Peace
Така,меню за днес:
З- една кутия бисквити / с мюсли/ и една шепа стафиди
О- пиле жулиен 200 гр. и пилешка супа 300 гр.
В-едно кисело мляко и една краставица
Това е за днес,да видим утре какви ще ги надробя!Обмислям да премина на закуска с ядки /като Лебед/ всякакви,да видим  дали ще се справя.Е,точно за утре незнам дали ще стане,защото в момента нямам и няма как да ги приготвя за сутринта,но от вдруги ден !
Лека и спокойна вечер от мен!
П.С. Между другото,това за пиенето на вода е много вярно и наистина има връзка с ходенето до 00 ,забелязвам го и аз по себе си!

# 741
  • UK
  Здравейте, девойки  Mr. Green
  Тази седмица няма да се меря, че съм командировка и нямам кантар.
 З-сандвич с бекон
  в 10:30ч, мляко с нес и ябълка. Мислех си, че ще правим почивка за обед, но не  #Cussing out и затова следващото ми ядене беше в 17ч - сирене и домати.
  Лошо е да се пропуска ядене, но понякога не зависи от нас  ooooh!
Монограм много се радвам за теб. Спомням си, че не ти мърдаше кантарът първите седмици, като моя  Mr. Green Намалявам хляба до минимум и спирам сладкото, да видим дали ще има напредък

# 742
Аз да се отчета за днес:
 З- две филийки с масло и кашкавал;
 о - риба с картофи на фурна;
 в- диня.
 Също съм много за водата, въпреки че аз самата не мога да се похваля с това, но се опитвам. Прави ми впечатление, че от известно време някак много се замислям какво ще ям.. Преди ми се дояждаше нещо сладко , купувах си , сега като ми се дояде като тръгна да си избирам си казавм...мм това е много сладко, това ...по-добре не... и най-често си купувам някакъв плод.

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 21:50 от timide

# 743
Четвърта седмица започвам с моя "псевдо" режим -60 Mr. Green
Нямам нито един стрикто системен ден,но въпреки това  съм минус 4кг-това за мен е Уааууу! Grinning

# 744
  • София
здравейте сладурки:)
колкото повече чета, толкова по-драго ми става Simple Smile))))))) много сте сладки!
относно лененото семе-знам, че най-добре се усвоява/най-пълноценно/ , ако е смляно, защото иначе оеганизма нямало как да извлече всичко.Но щом помага за целите Ви -пита се патило:)))))))
аз съм втори ден системна и съм си направо системна-като да не повярваш.Утре ми е критичен ден, ако го преодолея ще си е геройство, но съм решена  да не правя гафове:)
 онзи ден хапнах следното:
з: кроасан с кафе
о: варена царевица
в: ябълка с малко кашкавал

днес :
з: кашкавалка
о:леща, малко печени тиквички с млечен сос, парче диня
в: диня с парче сирене

още се лутам във разрешените комбинации и корекциите от вас ще са ми много полезни:)
успешен ден на всички и спокойна нощ:)

# 745
  • Пазарджик
Здравейте момичета колко много сте писали днес   Simple Smile само ще си напиша менюто и се връщам да ви чета
З - банан , кафе и сметана
О - 2 постни чушки и айран
В- печено заешко с таратор( знам че не може да се съчетават за вечеря но аз си нарязах съвсем малко краставичка колкото за аромат че не ми се пиеше айран, а и имам толкова хубави домашни краставициии  Whistling )

# 746
Минах ви по диагонал и да поздравя Монограм!
Браво, момиче!  Hug

Днес пак бях колкото сутринта, утре чакам минусче  Grinning

# 747
Divimo -66,8 , мен ако ме подмладят още малко ще си купувам билети за 12 годишни кадето и да е  Laughing Сега съм на 20 и навсякъде ми се изсмиват като им го кажа това...мислят ме за 15-16 годишна хаха и се се чудя защо малки момченца се заглеждат по мен и ми иде да им кажа "Стига сте гледали, голяма съм ви" хаха Laughing Колкото до спорта- правя йога почти всяка сутрин, а за по засилен спорт ако трябва да съм честна нямам желание, тъй като съм спортистка откакто се помня (отгледана съм в семейство на двама спортисти) и краката ми са малко по-мускулести отколкото бих желала, така че от година съм въздържател, правя само йога и си правя масажи вендузи, току виж да смъкна нещо от краката, че само те са ми проблем  Rolling Eyes

# 748
Добро утро системки Hug
Имам да наваксам от последните дни да ви изчета. Но сега си позволих да пусна нова тема защото тази още малко и ще я заключат.
Много минуси на кантарите в новата тема, добре дошли на всички и успех Hug

НОВА ТЕМА

# 749
Привет на всички системки ,момичета скачам от диета на диета без ефект от 8 дни съм на тази система но няма ефект кога да очаквам първите промени примерното ми меню е следното
з-кисело мляко с 3 с л мюсли
о-филе на скара и салата  или сирене и салата
в-салата или резен диня 

Общи условия

Активация на акаунт