Отговори
# 150
Марийче, морковче ли папа Миро? Голям е сладур!

Нееее, тиквааааааа.............ама същия оранж...

# 151
Здравейте, мами и бебоци! Тук е мнооооого горещо....много мразя горещините на лятото..Само в парковете се живее, но пък цял ден сама в парка не ми се стои..
Анкетата наистина е страхотна! Аз съм кръщавана на около две годинки и едни от малкото ми снимки като дете са имено от тогава и са ми много любими, защото ми напомнят за покойните ми вече баби и дядовци и ми става много драго. За съжаление няма да кръщаваме малкият бонбон , тъй като татко му баптист  и въпреки , че той не е против, аз не мога да си позволя да определя вярата , която детето ми ще изповядва. Ако един ден реши да стане като мама много ще се радвам да го направим и в същият манастир- Соколския манастир!
Момичета, както нямах търпение да почне да се обръща, така сега нямам търпение да се поспре малко- то бива бива мърдане и въртене- не мога да го оставя без надзор, че не се знае къде ще пропадне..
И аз не можах да разбера какви са ви притесненията да ползвате нечия чужда пералня- бебоците
 вече са доста по-жилави от онези малки крехки бебенца на по няколко дни. Бактериите са полезни и ако прекалено много пазим бебоците - имунната им система няма да върви с темповете , с който трябва, за да се справя с все повечето вируси и бацили , с който ще се сблъсква с развитието на децата и опознаването им на света- главно с лапане, докосване и т.н. Така че едва ли прането в пералня, която не е ваша ще е такъв проблем за едно здраво бебче  Hug
И исках само да ви кажа нещичко- колкото и дебели, грозни , плешиви и каквото и да било друго да се чувстваме не забравяйте , че от вас по-красиви , мили нежни, елегантни и добри няма в очите НА БЕБОЦИТЕ ни , така че дарявайте ги с усмивки , а не с депресирани муцунки!!! Лов ю хихихи
Охххх и да ви се похваля - наш тати пусна снимка на Еван в някакъв щатски конкурс за детска снимка и вчера са се свързали с него и са му казали , че от има-няма 300 000/ 400 000 снимки са харесали 2000 , който ще издадат в една книга, са избрали и на беборан!! Е пръснах се от гордост.. Е, вярно е снимката ни с намусената физиономип и строг поглед, но пак си се пръснах от гордост. Ако вярно това се случи искам да ви кажа, че аз ще съм тази изкупила всички книги в наличност  Laughing

# 152
  • Русе/Germany
то хубаво линк към снимчиците, ама като не се отварят с паролата упражнението ви ще е излишно май  Peace
Аз не знам защо не ви се отварят на вас. На мен всичко ми се отваря newsm78

# 153
  • област Варна
gucomecanka, честита годишнина! Дълги години да се обичате!
Добре, че напомни и ние имаме в петък.
Ето Ви две рецепти за течен шоколад намерени из нета
1. 200гр. вода, 200 захар, 125 масло - завира. Смесва се с кутия адаптирано мляко или същото количество обикновено сухо мляко и 3 с.л. какао.
2. В 300 мл вода на котлона се разтварят 500 гр. захар. Добавят се 100 гр. масло да се разтвори, но без да завира след което се смесват около 400 гр. сухо мляко (АМ) и пакетче  какао и се прави кладенче посредата. В кладен4ето се сипва разтворът и се бърка хубаво може и с миксер. После се добавят ядки по желание.
За кръщенето още не сме решили дали да правим.
Дрешките на бебка ги перем отделно с Тео Бебе течен без предварителни гимнастики.
Да взема да пробвам и аз негладене, че ми писна  newsm78
Скарах се днес на тези от НОИ. Гледали нашите в някаква тяхна местна система и ми вика госпожата, ама Вашият работодател не е подал корекция за 10-12 месец миналата година. Викам, я си проверете в централната база и оная се съгласи. Другия вторник ще ми пуснат преизчислението.
Я се засрамете. Защо не гледате български сериали аааа? Иво не го давам на никой пък, скръндза съм си.
Я да си оплакнете очите с другата ми любов

# 154
то хубаво линк към снимчиците, ама като не се отварят с паролата упражнението ви ще е излишно май  Peace
Аз не знам защо не ви се отварят на вас. На мен всичко ми се отваря newsm78

и на мене така... bowuu

Браво на Еван  Heart Eyes

Дейзи, тоя течен шоколад с Аптамил соленичък ще да стане... Mr. Green

# 155
ах амааааааааа какви мъже Crazy
Еспиноза-имаме аднакъв вкус и за Иво и за Деймън Whistling

Нои-ме остави безпарична тоя месец ooooh!

# 156
За анкетата- няма да го кръщавам за ужас на баби и дядовци Mr. Green Аз съм кръстена, но не съм вярваща и си мисля, че не трябва ние да определяме вярата на детето. Като порасне ако иска и будист да стане-той ще си избира Peace
На мен са ми занесени документите вчера в НОИ и кога ще си взема парите, направо не ми се мисли ooooh!
След малко отиваме на гости на свекъра и свекървата- да видят бебчо, че не са го виждали отдавна.

# 157
Има ли мама от Млдост 2 , близо до ХИТ-а да живее?Ще и искам услуга, та може и да се спотаи.... Laughing

# 158
Дейзи, тоя течен шоколад с Аптамил соленичък ще да стане... Mr. Green

Mr. Green със захар ще го правя  Joy  Joy Joy
майтапа настрана, неотвореното пакетче ще го подаря на една мама от блока, но разопакованото стои вече повече от месец и е станало на буци от влагата, така че по-добре да се захраня аз  Mr. Green

Браво на сладкия Еван newsm10

# 159
  • София
Булка, аз съм с Хашимото...

# 160
Браво на Еван  Hug , Лена права си, че прекаленото пазене не е съвсем в услуга на детето и скоро следва опознаването на света. И за да ме потвърди една комшийка навън кресна на едногодишния си син "Плюй камъка, плюй! Не гълтай! Плюй!"  Mr. Green не знам какво стана, но вярвам, че го е изплюл.
Анилеви и мен ме зарязаха безпарична. Декларацията ми ще я занесат в понеделник, плащане - другия месец.
Мария  Laughing с колко лигавника сте? Много сладък!
Охххх Евилче, голяма гадост е това  Rolling Eyes Аз съм с хипо функция и пак съм задържала литри вода и съм подута като плондер, а диетите не искат да проработят  Sad Явно ще се чака още месеци. Чистачката на работа пък е с хипер функция на жлезата и е много кльощава и не може да напълнее изобщо. Нещо от порядъка на 40-42 кг за 175 височина. Като ще си я мъкна тази болест, защо поне не беше хипер функцията та да съм си все кльощавичка, че тези кг на всичко пречат.
Пък януарки са ни копнали заглавието.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 18:15 от Булка Марулка

# 161
Цун Hug
Много пищим днес Crazy Пищим, хилим се, пищим и за капак 1 литър плюнка изстрелваме.
Под прикритие и аз гледам Blush Почнах на майтап, сега се зарибихме и аз и мъжо. А Еспиноза знаеш ли, че батко Иън ходи и в живота с нашто българското момиче от сериала Heart Eyes Ако искате още жълтини, повикайте ме bowuu
А нали има закони, които не позволяват на работодателя да прекъсва майчинството Crossing Arms
Перем си от самото начало в пералнята и даже мушкам някоя бяла наша тениска. А за гладенето Sick Sick SickМразя та мразя...
Бягам, че пищенето изведнъж прерастна в кански викове Twisted Evil

# 162
  • София
Здравейте и от нас аз днес свърших прекрасна работа като си подадох молбата в НОИ и успях да се подстрижа в рамките на час през който бебо спеше в колата а майка го гледаше.Да ви се похваля парите за майчинството май са ми изчислени на база 12 месеца което ме навежда на мисълта че ще ми прейзчислят болничните но дано ще видим.
За прането аз пера на бебо от самото начало в пералнята , но само негови дрешки .

# 163
Zelda уж не са гаджета,ние с Еспинозка сме фенки от време оно...и списване в темата за вампирите даже Flutter....и сме отпределено от отбор ДЕЛЕНА Mr. Green

оф тез пари-как ще се оправим незнам ooooh!

Отивам да наблюдавам баткото дали е написал буквите си!!! Naughty

# 164
Някой ме светна като давам последен ден от някое пюре /аз ги давам по 3 като Фентъзи   bouquet/ и шибвам една лъжица от това, което смятам да дам на другия ден!   Peace
Така де, то и без това едно пюре може да седи макс 48 часа в хладилника, ама аз като гледам скоро няма да има нужда да ги съхранявам. Дребния яде на ден по 1/2 пюре от 190 грама Peace ама е и захранен на 3 месеца и 9 дена. По принцип, след като детето е захранено преди повече от 2 седмици може спокойно на обед да си изяде ено цяло бурканче от 130 гр  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт