Отговори
# 180
Мдам, така и предположих - баткото ни е на АБ  Cry . Дано само му мине,че имам лекии съмнения.
Миме,Мъри много прилича на Люко  Heart Eyes
Наде, Hug
Кръщене- ще правим,ама не сме решили кога. По всяка вероятност,догодина лятото.

Може и да имаше още нещо,ама ми се спи, а трябва и през банята да мина, така че - лека и спяща на всички.  Hug

# 181
adi_v4 , дано баткото се оправи бързо Praynig
Пчеличке, ей сега и аз четох при януарките и долових лекинка подигравка. Аз пък ще им се разсърдя и повече няма да казвам заглавия Mr. Green

# 182
Пчеличке, ей сега и аз четох при януарките и долових лекинка подигравка. Аз пък ще им се разсърдя и повече няма да казвам заглавия Mr. Green

Нали съм била права?
Нищо, да си гледат работата. Нали ти казвам, че им е малко, че се изпоизядоха една друга, та сега и в нас се огледаха.
Дреме ти на шапката!
Лека нощ на всички!  Hug

# 183
... за ТСХ - Булче и на мен ми е нисък, през бременността беше, 0,0005нещо си
хубава вечер милички от нас Боби от Бобената Шушулка
Ааааа моето ТСХ е в норма  Mr. Green. Виниги си е било гадината, ама ела да видиш антителата колко са луди и на ехограф жлезата ми каква е разпльокана пихтия  Tired
Я виж ти ... Аз само заглавието мярнах при януарките, без да чета, но щом две "мнителни" се завъдихте отивам да чета  Laughing
adi_v4  Hug Бързо да се оправя! Аз давам на големия Ехиначи (ПАК комшийката ме запали  Laughing ) няма да казвам нищо, за да не викам дявола, но ако искаш вземи и пробвай.
За класацията искам приза Най-голяма спамаджийка  Mr. Green

# 184
мммм завладя ме любопитството, за януарки  Whistling
Друго си е да си февруарка  Heart Eyes
лека нощ  Hug ОБИЧАМ ВИ!

Naughty ПРИЗЪТ ГО ДЕЛИМ

# 185
Я виж ти ... Аз само заглавието мярнах при януарките, без да чета, но щом две "мнителни" се завъдихте отивам да чета  Laughing

Още на първа страница ще разберете за какво иде реч.  Peace

Да не се оскубем и ние накрая!  hahaha

# 186
За призът? Гответе се за бой 'щото коса на мене не ми остана, а съм склонна да пускам мустаци, та ще стана точно по описанието на яребичка  Joy
Те си продължават да се джафкат обаче ... И си права Пчеличке, че има подигравка, твърде дребнава и неоснователна според мен, но да се спасяват. Имат си достатъчно проблеми.
Пък като се замисля колко исках да родя Януари, но дори и да бях пак щях да съм при вас и нямаше да ида там!

# 187
Еееее, нищо де. Може и мустаци да подърпаме колко му е!  Joy
Аз скоро не съм го махала, пък не съм се и заглеждала там ли е, не е ли!?  Mr. Green

# 188
Аз бях с термин 3.02. и започнах да ви чета от самото начало на забременяването. Бях доста предпазлива и наплашена цялата бременност и само си четях, не смеех да пиша. Доста време го чакахме бебчо докато стане и спазихме сумати бабини деветини, като да не казваме до 3 месец и пр. Simple Smile Той се роди януари, ама аз вас си ви познавам с общите ни трепети. Ама какви са сега тези интриги, нещо не разбирам  Confused

# 189
  • Русе/Germany
Мали девойки май май не е добре там Mr. Green
Нашата темичка си ни е толкова хубава и с ДОБЪР тон Party Пу пу пу  Mr. Green
Обичам си ви еййй Hug
май сме доста нощна смяна а Party
Малииии ма то много има на балкона Mr. Green

# 190
И аз си мислех да се записвам при тях, но се радвам, че си останах тук. Тук ми е уютно.

Утре ще пиша за анкетата и ще кажа за хомеопатичните, а също се сетих и за гелчетата за зъби.

Лееееекинка! И цунки както винаги.

Аааа, мустакатите да се обръснат да не плашат бебоците

# 191
 Rolling Eyes А защо там никой не казва обичам ви  Blush пък за заглавието  Whistling

Исках да питам за столчето за хранене-някой взимал ли е? Преди говорихме, нищо не помня. Пък моите колежки изповолниха и няма кой да ни подари  hahahaАз съм вдигнала мерник на едно столче кенгуру и на едно на чико, та се чудя  Peace
а като казахте ватман-незная защо отново се сетих за 5те лева и Булчето в 9ти месец бременна в автобуса  Joy Joy Joy

е това колкото пъти се сетя се хилясвам сама  Joy Hug Булче   Hug

а пък с  Тихери си пишехме на лични  Hug
тези пък двете ще дърпат мустаци  Joy Joy Joy
лекинка от нас вече  

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 00:19 от loryn

# 192
Еееее, нищо де. Може и мустаци да подърпаме колко му е!  Joy
Аз скоро не съм го махала, пък не съм се и заглеждала там ли е, не е ли!?  Mr. Green
Вие ще има да скубете повече - аз и брада ще пусна скоро  Joy Махам се! После на кой бил приза за СПАМ и клюкарлък! Нощна смяна ще имаме ли? Ако има ей ви мъж с чашка за компания
Лека нощ надявам се!  Hug

П.С. : Явно и приз "5 лева ще имам" Joy

# 193
Сега видях във фб

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОТОНИ!
Пожелавам ти да бъдеш все така усмихната, позитивна и обаятелна! Много да се радваш на любимите мъже, а те да те слушкат и да ти подаряват най- страхотните подаръци с много любов!!!

# 194
  • Русе/Germany
Лори аз съм си харесала няколко столчета, но все още няма да купувам. Но задължително ще е научен да се храни на масата седнал, а не както съм виждала много често: детето търчи и майката след него с пълна лъжица Mr. Green е нямам нерви за такова гонене, или пък то във паяка и пак търчи на някъде или рови някъде и да му се моля да яде. Мисля че така много по лесно мига да го оставям след време да се храни сам. Нали ще става мъж, а не хванат за на мама полата hahaha

Като казах това се сетих. Вашите бебоци плачат ли ако ви няма в стаята и са примерно с тати, баба, дядо или някой си друг newsm78
Боби вече го забелязах на няколко пъти да хленцоти като ме няма Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт