Отговори
# 555
  • Варна, морето, сините вълни...
Ние по пътя сме много послушни. Или спи или си гледка и кротува, ама той е свикнал, постоянно е по пътищата. Храним се, сменяме памперси, нямаме проблеми. Даже го храня в движение, само за смяна спираме  Hug
Ей такова чудо взехме: http://www.deals2u.com.au/Bestway-Inflatables-UV-Careful-P35767.aspx но не е с жаба, а е синьо и има 3 играчки да висят(на картинката де, още не сме го отваряли).

# 556
  • Полски Тръмбеш
пак съм аз  Crazy  но забравих да се похваля  Mr. Green  за кръщенето вчера избрахме с братовчедка ми проходилка на Бертони от тези    за 54  лв  Rolling Eyes стабилна ми се струва и не мн скъпа  Rolling Eyes с по-голяма площ на долната част, седалката почти в центъра и има някакви пластмасови накрайници отдолу за по-голяма стабилност  Wink  А кога ще го ползваме идея си нямам  Rolling Eyes  получех 100 отговора за въпросами кога да я сложа  Rolling Eyes абе ще поизчакам още пък ще видим кога  Rolling Eyes  иначе днес ортопеда ми каза да я сложа на 11 мес. коригирана възраст  Shocked  -тя ще е на година и 5 дни реално и 100% според мен ще ходи сама до тогава  Crazy  нали от сега тътрим и повдигаме дупе да ставаме  Crazy ....  Rolling Eyes знам ли... важното е че на 24-ти ще ни го подарят и ще се чудя къде да го прибирам и кога да го изваждам  #Silly

# 557
Мими, много хубаво басейнче. От този сайт може ли да се поръчва директно?

Мим, не се вижда снимката, но от описанието изглежда добре. Hug

# 558
  • София, България
  Бройте ме и мен за срещата на Ариана, там съм стига да не ни сложат тогава ваксината, че ще е или на 14 -ти или на 16-ти. Ще знам по-точно в понеделник като звънна на педката  Naughty

# 559
Хепи не знам. Аз търсих картинка и ми излезе този сайт. Нищо не разбирам какво пише там  Blush

# 560
Привет муцунки  Hug

Ние цял ден сме по гости, сега отивам да пазаувам, дано успея да се включа в по-късните часове  Wink

Сложих Ваньо днес в една проходилка - беше много смешен, ама му хареса  Heart Eyes

# 561
В практикер има такива басейнчета за по 18,99 лв. на 5-та страница.
http://www.praktiker.bg/praktiker-international/html/bg_BG/60758/index.html

Софиянки, ще се виждаме ли? Да не стане така, че само аз ще си отида там Mr. Green

# 562
Еххх, жалко, аз няма да мога  Cry  за 16.06, че съм на поредния изпит по обяд. И то в Благоевград.  Tired
Днеска муцунчо излапа цялото пюре от картоф и морков, което му направих. Стана едно пълно Авентско контейнерче от 160 или 180мл.  Мръщи се на първите 3-5 лъжички, но после е като прахосмукачка.  hahaha

Да ви кажа, тук за пръв път чух да се препоръчва захранване с колкото може по-смесени пюрета, а не еднокомпонентни. И то от детски гастро, на бебе с доказана АБКМ.  Направо бях  Shocked  . И казал да дава 2 седмици зеленчукови и после да се мята на месо.  newsm78

Аз пък освен че уча, трябва да събирам багаж, че утре най-накрая се прибираме в Софето. А как го мразя твааааааааа........и после 3 дена не мога да си оправя къщата....

# 563
Софиянки, ще се виждаме ли? Да не стане така, че само аз ще си отида там Mr. Green

Споко, вечерта ще се преброим.
Аз пък се сетих на миналата среща как си те представях сама в сладкарницата с 10 парчета торта!  hahaha

# 564
Завиждам ви,че имате възможност да си организирате срещички...ама и ние ще дойдем пък някой хубав ден като малко порастнеме Wink

Ходих да пазарувам и мъжо го е "изпуснал" да заспи.. сега след банята няма заспиване поне час... Crossing Arms Какво да се прави...

Нещо не ми се пише, то няма и какво де..айде утре дано повече се включвам, незнам как го дават времето де...

# 565
Миленка, честит рожден ден!

Мацки мерси за отговорите за пътуването.

# 566
 Hug
последно Миленка  Rolling Eyes има ли рожден ден?

Дани  Hug, пак ще те мисля  Hug   На предишната среща май пак те мислихме и си те представях в Неделя с 10 парчета торта  Hug Това в рамките на шегата   bouquet

пътуване Стара Загора-София-ми на нас ни е вече едно щракване с пръсти. Докато Бобо дремне и хоп сме- бул. България. Пътували сме и отиване и връщане-проблем имаме само със смяна на памперса-нали са под наклон  седалките Blush
отивам да готвя   chef пиле, плодов мус, крем супа, пълнени тиквички и таратор  bowuu и ще дойда  Hug

# 567
  • София
Добър вечер- да почерпя- вчера мъжот имаше РД и у нас имаше купон- добре се представих пак  Blush ooooh!

По темите- столче ще вземем от племенника, не знам какво е, едно сиво. Аз съм вагиналка също и първия път уважението беше бата мата, но от известно време нещата се нормализираха и мерак има, въобще доволна съм  Blush Heart Eyes.

Целувки от мен и малкото бясно ханче, което ц я л ден се бунтува!

# 568
Евилче да е жив и здрав мъжа ти и много да те слуша   bouquet
Лори прати насам малко манджи  Joyаз само тиквички успях да изпържа Blush

А пък моя бонбон какво акане направи преди малко  ooooh! тъкмо му разкопчах памперса и като взе да ака ама едно течно (сори ама...)  Sick бърша с мокри кърпи ама то не спира и изведнъж като хвръкна чак на крака ми #Crazy
Може нещо да е настинал дето го разхождам по дъжда и във вятъра Embarassed Измихме само дупе, ръце, лице, папкахме и сега си спинка.

# 569
Hug
последно Миленка  Rolling Eyes има ли рожден ден?

newsm78 Иска ви се да остарея по-бързо, ама няма... Mr. Green Чааааак януари, ние със синчето сме през 2 седмици  bowuu

Мале Лори, засрами ме с тея манджи, аз едвам едни кренвирши с кашкавал спретнах и салата - няма време за друго...Simple Smile

Евилче - честито на мъжо ти на патерица, /и моя има след 3 дена/, да са живи и здрави и повече да ни слушат.

Вижте го малкия змей колко е щастлив в проходилката Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 21:51 от amidala13

Общи условия

Активация на акаунт