Отговори
# 645
Кой днес каза,че искал момиченце,че да му помага?  Mr. Green Я вижте моя младеж,каква отмяна ми е  Heart Eyes

# 646
  • Mostly in my mind
Лолита, кое те шокира? Правописните грешки?  Grinning
П.П. Нали разбираш, че е всичко е написано в кръга на шегата?
бе явно нямам чувство за хумор  Mr. Green

# 647
Ади, браво на твоето момченце, все така да ти помага във всичко

# 648
аз аз искам девойка Mr. Green,че и моя батко ПОЗИРА за снимка с прахосмука Stop Joy

# 649
Ааа,моля ,моля...Моят батко не позира.. Mr. Green Даже понякога ми е трудно да се вредя за прахосмукачката.... hahaha

# 650
Браво на децата нека чистят,ако и готвят Mr. Green Party

Аз не се връзвам за правописа всеки влиза набързо да каже нещо и се случва мисля.,че това не е кой знае какъв проблем bowuu

Стани супер заглавие ама и в стара тема останаха едни пак хубавки,да не изпуснем реда им Naughty

# 651
Ааа,моля ,моля...Моят батко не позира.. Mr. Green Даже понякога ми е трудно да се вредя за прахосмукачката.... hahaha
Защо ли ми е познато?! Laughing

Браво на децата нека чистят,ако и готвят Mr. Green Party
Ех,де тоз късмет! Rolling Eyes

# 652
здравейте

досега бяхме навън и не съм чела последните страници, но ми хрумнаха едни въпросчета, та бързам да питам. Знае ли някой от кога може да предложим на бебето пъпеш? Чудно ми е понеже е близко до тиквата, а и не съм чувала да е алергичен някой към пъпеши, поне не би била толкова разпространена алергия колкото към ягодите...

По повод захранването гледах това клипче и ми харесаха съветите на лекарката
http://www.deteto.info/video.aspx?id=54
Някой знае ли нещо повече за д-р Ира Маркова. Има ли такива от вас, които да са при нея и ако да, доволни ли сте??

Връщам се след малко да ви чета и по-късно ще се включа по темите, че малкото човече почна да философства пак..  Laughing

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 18:48 от Sofie

# 653
Здравейте сладки HugМим, този път  се престара Peace, страхотен синьо-морски маникюр Heart Eyes Вчера дадох пюренце за първи път на моя малчо, направи очудено погнусена муцунка, ноо  папкаше, тоест, облизваше пръста ми Mr. Green( дадох с пръст, дано не ме линчува някой Crazy)( и ако знаете  каква съм ,, овца,, Mr. GreenМъжО беше дежурен и аз му звъня да се похваля, че сме папкале пюренце от тиква и морковче....и... тази сутрин като се прибра каза-каква тиква-това е ябълка и морков Объркала съм пюретата в магазина).  Иначе и аз не  зная по колко мляко изпива, щото сме си само на цица.   Коя мама   казваше, че  напоследък отказва втората цица..и  при нас е така, но  на дневните кърмения, вечер след баня и сутрин си изцоква и двете Peace.Имаше май още да пиша, но не помняяя. ще дописвам после пак:)) Мими, днес беше ли на разходка в  Морската? Много ми заприлича едно майче на теб, беше с мъжа си, облечен в светлосиня блузка:) Аз правих постна  мусака от тиквички, получи се  страОтно  chef. Чао засега и цунки от нас Hug

# 654
  • област Варна
Ние пък бяхме цял ден на пикник с клубчето.
Иве, честита годишнина! Още сто пъти по толкова да сте заедно и сто пъти повече да се обичате!
И на мен ми го направиха това със солта и се хванах за брадата.
Помня, че с Бенджи обсъждахме признака "лява гърда по-голяма от дясна" за момиче. Е, така си беше. Сега съответно е и по-виснала.  Laughing
Също така все ми казваха, че съм се разхубавила. Това обаче мисля беше признак за момче. Корема го носех много ниско долу.
Ние пък си имаме любима цица. От дясната суче по 2-3 мин., а от лявата може и половин час да откара. Но винаги си суче от двете. Сигурно, защото всеки път и предлагам първо дясната.
С една ръка толкова.

# 655

Мим пробвай с тиква - сладичка е и после може да я смесваш с картов или морков  Hug

Картоф се пише с Ф, а не с В... Много дразнят правописните грешки, въпреки че това е форум.

Засрамих се  Embarassed
Не се сърдя за зебележката, приемам я  Naughty съжалявам, че така те е подразнила глупавата ми правописна грешка   Peace

Незнам защо така излиза като цитат  newsm78

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 20:16 от dayzi83

# 656
  • Варна, морето, сините вълни...
Galiki днес не съм ходила до Морската, обърлала си се Peace

Но утре може да се разходим с Мони-бонбони, ако някой ще ходи "свиркайте" Hug Че сме сами, щурата кака е на гости на баба си  Mr. Green

# 657
Знае ли някой от кога може да предложим на бебето пъпеш? Чудно ми е понеже е близко до тиквата, а и не съм чувала да е алергичен някой към пъпеши, поне не би била толкова разпространена алергия колкото към ягодите...
В една от темите за захранването четох за домашното пюре от банан и пъпеш, дават го за след 5 месец. Аз,обаче, съм му давала вече и не ми е правил алергия Peace

# 658
  • Полски Тръмбеш
ревах 15 мин. и трябваше да го споделя с вас  Heart Eyes

http://w.vbox7.com/play:fd95f527

# 659
 Hug бонбонки  Hug
Мими-невороятна си ни  Hug Възхищавам ти се от сърце   bouquet Heart Eyes
за правописните грешки хващам веднага приз  Flutter Да си призная от както Ласи-Маси ми направи забележка за пост, когато ЕврИдика беше родила Лорис  Embarassed ами препрочитам ги е не винаги де  Joy , понякога ме домързява. Чудила съм се сама на себе си, какви невероятни грешки пиша в постовете си  bowuu Така, че приз за това получавам АЗ  bowuu
Колкото до манджите-бързата съм признавам. Не да се хваля, но с това ми качество много бързо ставам любимка на шефовете  bowuu Мога да работя без прекъсване -ама то колкото го натовариш магарето, толкова ще носи  hahaha
Днес цял ден навън-уж за памперси пък откарахме часове. Заваля ни един порой, та се вмъкнахме в едно кафе, обаче такова течение се оказа вътре. Сега Бобо за закашля на 2-3пъти дано се е задавил.
Пуснах му една бисквитка Плазмон в млякото на вечеря -да видим. Започна всяка нощ да се буди в 3.30 гладен  Thinking скок в растежа ли или незнам, но вече в чудо се виждам с моето дете. Като, яде днес 100мл пюре и после 90 мл мляко, точно 3 часа по-късно крещеше ГГГГААА  ooooh!
Купих му лигавник през ръцете и шията, че с това пппрррр дето го прави и ме плюе право лицето  ooooh! Ама сега да видим-на удара му отвръщам с удар  Joy baby_neutral hahaha
Иве - дано не е сериозно това с очето, да го израсте малкото ти злато, пък, като порасне ще го махнете  Hug На "докторката" що не й хвърли една.....  Hug
и да си напиша рецептите за мус и грис-халва. Муса го взаимствах от нета-добре се получи. Грис-халвата, аз си я доизмислих, в къщи пържено не ядем -пърженото е вредно! Безброй пъти съм я правила-грешка няма. На всички им харесва, освен на мен  Sick-много мразя грис  Mr. Green
Мус - Продукти:  9 пръчки канела, 400 г сметана, 6 с.л. ситно нарязани ягоди,  6 ч.л. шамфъстък, за украса  6 ягоди:   Охладената сметана сложете в пасатор, прибавете настърганата канела и разбийте до еднородна смес. Разпределете ситно наряза¬ните ягоди и залейте със сметановата смес и оставете да се охлади за 1 час. Преди сервира¬не украсете с шамфъстък и ягоди. Около час и 5 минути приготвяне
Грис-халва-В стъклена тенджера сипвам-1 чаена чаша захар, 1 чаена чаша мляко, ½ чаена чаша олио, 1 чаена чаша вода, 2 ванилийки и я слагам на котлона да заври. В същото време на другото котлонче в друга тенджерка слагам чаша и половина грис и го бъркав, докато се запече. Прибавям канела доста и орехи разбърквам и свалям. След това Важно-изсипвам грис к орехи в сиропа при разбъркване. Асо сложа сиропа в грис  става на крем. След това сипвам в тавичка, заглаждам с шпатула и завивам с фолио и отгоре кърпа да се задуши. След това в хладилника и милото точи лиги вече. Приготвяне общо 10 минути.

ето сега нпаример ме мързи-то такъв дълг пост пък и да го чета  Stop да са ми простени правописните  Blush

Общи условия

Активация на акаунт