Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 26 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Привет и от мнооого слънчева и гореща Силистра!
crazy_baby качила си 1кг от самото начало на бременноста ли? newsm78
Карамел добре дшла и леко и безпроблемно бременеене!  bouquet
Аз все още несъм чула сърчицето на моето бебче,както и не сме брояли пръстенца,дори не го знам колко е голямо...много ми е мъчно от това ама много! cry
Май ще си хвана една приятелка и бегом към някой частен кабинет,че това чакане е ужасно.По принцип решихме да отидем на 4Д татито ни като си дойде,но не издържам вече! Cry
Хайде лек и хубав ден!Пазете се в жегите! Hug

# 661
  • на Дъждовен остров
Някой ще ми сподели ли колко магнезии приема?  В смисъл аз си взех витамини и в тях магнезия е 27 на 100г.  Обаче непрекъснато ви чета как ви увеличават магнезия та да координирам данните. 

Благодаря на всички за пожеланието слънцето да грейне на моята улица, за днес да се отчета 14С, наваляна от дъжда въпреки чадъра и тумбака намокрен защото връхната ми дрешка не успя да го покрие  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 662
Moмичета пратете моля една шепа слънце и насам    Nature Sunny

Аз да Ви кажа днес вече се записах на един подготвителен курс за раждане, който ще е чак края на септември. То малко смешно, че още от сега се записвам,ама да не рискувам да свършат местата.

Вие смятате ли да ходите на такива курсове?

TeA: аз пия всеки ден ето това-
http://doppelherz.de/produkte/mineralstoffe-vitamine/magnesium-4 … 12-folsaeure.html

Магнезий 400мг,600 мг фолиева и витамини Б1,6,12

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 17:59 от happy_r

# 663
Здравейте момичета!
Реших да пиша и аз че редовно ви чета, но отдавна не съм писала.  Леле като ви чета че сте +1, +2 килограма, ми става лошо- аз съм +8, а и предният път в тези месеци бях качила много малко, а сега  Rolling Eyes
Аз също имам болки в кръста и ми се схваща единия крак, но ми казаха че било нормално и не ми изписаха нищо.
И на мен ми се ходи на море, но нещо още не мога да избера къде да отида - ако имате някакви предложения за южното черноморие ще ви бъда благодарна да споделите. Аз малко се чудя как ще пътувам до там, но бъдещата кака само за море говори, така че трябва да измислим нещо.

# 664
T_e_A и аз съм на витамини и магнезия вътре е 52,5мг.С тези температури да ти кажа направо ме отказваш да се завръщам в Английско! Joy
happy_r много хубаво,че си се записала и аз имам голямо желание,но тук в нашия малък град мисля,че няма такива екстри за съжаление! Crossing Arms
kiki11 не се коси толкова...+8кг не мисля,че са чак толкова много,а и важното е и ти и бебо да сте добре...пък другото се поправя после!
Някоя от вас да е ползвала или да ползва сега по време на бременност денистил гел? newsm78

# 665
  • на Дъждовен остров
happy_r, ти ме отчая направо.  То аз трябва д аотида да си купя само Магнезии тогава.

rosit@, то едва ли някой се нуждае от навиване да се върне отново в Англия.  Ако може да стоиш там и финансово ти изнася въобще не се връщай.

# 666
Момичета, преди време коментирахте, че имате "подмокряне" или нещо подобно, което имам сега и аз. Кажете от какво се оказа че е, моля ви.

# 667
Момичета, преди време коментирахте, че имате "подмокряне" или нещо подобно, което имам сега и аз. Кажете от какво се оказа че е, моля ви.
От по-обилното течение по време на бременност, освен това и малко по-течно, може да е и от притискането на пикочния мехур, като се отделя урина по този начин
Лошия вариант е да е изтичане на околоплодни води, но това може само лекар да каже, като изследва

А на момичетата в чужбина как завиждам благородноооо, и аз искам малко по-хладно, просто ми е перфектно около 20 градуса, а тука в тия температури не се вирее, на сянка е добре, ама на слънце- ужас!!!

# 668
и на мен ми се случва но не всеки ден и по скоро е от притискането на пикочния мехур. Поне при мен:)

# 669
Здравейте,мамчета! Hug Hug
Вчера бях на ФМ при Марков и бързам да споделя с вас добрите новини!Първо искам да помоля да ме включите и мен в розовият отбор. Heart EyesТатенцето се надяваше на момченце,ама като видя сладката муцунка на бебка и размисли набързо. LaughingРазвива се добре,отговаря си на седмиците и нищо обезпокоително.Само това,че съм с предна ниска плацента,но за сега не се драматизирам излишно,защото до 30 и някоя седмица има време да мигрира.
Момичета,да ви споделя и една лоша новина... SadВчера ни разбиха апартамента...и се надявам да не навредя на бебка,защото шока беше огромен!До сега не ми се е случвало и не съм подозирала какви емоции предизвиква гледката от разбитата врата и всичко останало.Държа се,за да не притеснявам скъпия и гледам да не се нервирам заради малката муцунка,но принципно го изживявам само за себе си и ми е трудно.Иначе не съм някаква лигла,но... Sad
Ще трябва да го преживявам и мисля да започна от сега!!!
Надявам се всички да сте добре и ви желая много здраве и усмивки! Wink
А аз се заемам с разчистването на останките... Simple Smile

# 670
Здарвейте  Hug,
влизам само да се отчета и се връща да ви изчета. Напоследък нямам време да го правя, че от работа, взимам каката и в някоя градинка гледам да сме все навън на това хубаво време. Мисля за море, но май ще ходиме от 01.09, дано само е хубаво времето   Praynig, че каката и таткото много искат. Аз- хипопотама не си се предтсавям на море и то в тия месеци, но ще направя тая жертвя  Laughing. Като стана дума за килограми много се надявам да не кача като миналата, но май вървя по същите стъпки +7кг съм вече  #Cussing out, дала съм си лимит 20кг и дано успея, все пак съм преполовила бременността, надявам се и кг. да съм преполовила  Praynig
Мерна ми се някъде, че не е хубаво да си галим коремите, е по- голяма глупост не бях чула . Даже питах вчера една гинеколожка, каза че това са остарели виждания на акушерки. Не вярвайте на всичко което се казва за бременните, имайте си свой усет на нещата  Peace.
Иначе бях отново на ФМ в понеделник и мъжа се развива много добре, аз се чувствам добре и дано да е така до края.
Лек ден, отивам да поработя  Hug  bouquet

ох и съм в трескава подготовка за рожденния ден на каката. дайте идеи

# 671
Това за галенето по коремчетата и на мен ми стана странно newsm78.

# 672
Привет и от мен! Hug
rejna мерси за стиснатите палци Simple Smile
Ето и новините от мен - снощи бях на ФМ  всичко с бебето е наред - само с няколко дена сме по -назад в седмиците. Естествено се беше завъртяло, така че трудно да се види пола, но май бебчо се оказа бебка.  Не е на 100 % сигурно защото беше седнала с гръб, но докторката каза, че е по- голяма вероятността да е момиченце! 4470 Расте розовия отбор  stork-girl
Усмихнат ден на всички коремчета  bouquet

# 673
Момичета здравейте, Hug

Надявам се да приемате нови попълнения.  newsm03

Терминът ми е около 29 ноември и по последни данни се очертаваме като девойка.  stork-girl

# 674
Привет мами,

Добре дошли на новите мами! Хубави емоции сред нас и леко бременеене!  bouquet

Да се отчета след ФМ вчера. Всичко му е наред на бебо и доктора каза че няма нужда да ходя пак при него за трета ФМ. Но бебо се е обърнал с гърба напред и прегледа беше доста труден и откъде ли не ме ръчка и побутва доктора за да види всичко. така ме натиска, че онзи ритник на сина ми направо не е било нищо. Аз си усещам че като мърда бебо не е както преди, сякаш подскача цялото , а не само краче или ръчичка, и постоянно ми се пишка, а то защото то си рита постоянно навътре в ограните ми и ги притиска. Да вземе да се завърти наобратно защото усещаните  му движения са ужасни.
Иначе сме 365 гр, с 9 дни напред върви. Но аз и преди си отглеждах слонче в мен, така че е нормално.

jivodane и аз бях при Марков. Питах го че искам да раждам при него, но той ми каза че няма да може, защото от септември излиза в бащинство. И сега ще трябва да го мисля и сигурно ще си отида да раждам при който попадна, без да плащам за избор на екип. Бях готова да платя само за неговия екип и сега съм малко разочарована.
jivodane много неприятно ти се е случило, но се опитай да не го преживяваш много, макар че дълго време ще те държи в напрежение.

А за килата хич не се шашкайте колко сте качили, после ще се свалят.

Мен понякога много ме болят зърната особено като си сложа сутиен , се едно че имам рани и ми се дразнят . Това нормално ли е според вас ? При първата ми бременност нямам спомен да са ме боляли, но като кърмех болката беше непоносима . Дали сега пак ще ме боли , знаете ли на какво се дължи?
А и още нещо се сетих да споделя преди няколко дни както си лежах така ми се схвана крака ,че не можех да се мръдна от болки дори поревах ,това на какво се дължи и трябва ли да казвам на доки?

Всичко което си споделила е нормално. И мен ме болят зърната при допир.
А за после като кърмиш трябва да се мажеш с крем за зърна и да внимаваш дали захапва правилно бебето. Мен ме спасиха колекторите за зърна, които ползвах няколко дни, когато ми се бяха разранили зърната, но после вече като се научихме как точно да се кърмим нещата се оправиха и вече нямах болки.

Общи условия

Активация на акаунт