Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 26 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро от мен, че аз чак сега се надигам от леглото!

snezhito   welcome
Така като гледам май отбора на девойките ще вземе преднина!  Grinning
orhideq , kiki11 и аз съм като вас с кг, после ще ги сваляме само всичко да е наред с бебоците.  Hug
Радвам се за всички вече ходили на ФМ и за хубавите им резултати. Аз съм чак на 19.07 при Марков и вече нямам търпение.
jivodane не се притеснявай да не вредиш на бебето. Нашият апартамент сигурно 5-6 пъти са го разбивали и вече съм претръпнала. Всичко се оправя, пари се изкарват само да сте живи и здрави и най-вече бебока да е добре!  Hug

За зърната и мен ме болят и затова гледам повече със сутиен да ходя да не се дразнят. А за кърменето се надявам бързо да свикна, но съм предвидила в покупките и колектори, пък да видим.

Хубав ден на всички. Аз отивам да смукна едно кафенце!

# 676
rosit@ сутринта се претеглих, за да съм по-точна +1,5кг съм от началото. Но аз по принцип съм си манячка от малка на тема килограми и както казах не съм по сладките неща, нито по тестените. Наблягам на месо и зеленчуци.

# 677
Бях решила да ходя да се карам с нея, но една сутрин викаше на детето си, в 8 ч. сутринта неделя, то горкото само плачеше и реших че е психопатка и не ми трябва да се карам с нея, че може да ми скочи.. Simple Smile

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не е психопатия да викаш на детето си в 8 сутринта в неделя, но скоро ще го разбереш и ти  Laughing

# 678
  • Горна Оряховица
Здравейте коремчета wavey. Да се отчета след консултацията днес, не че има кой знае какво де. Пуснахме изсл. на кръв и урина. тоя път д-ра реши да не ми мери кръвното newsm78. С килограмите иначе съм добре +1, което ще рече +4 общо досега - според моя д-р това било супер. На ехограф не сме го гледали, защото аз съм решила на него да не му давам - ходя на частни прегледи и там си го гледаме обстойно. Освен това на тоя апарата му е толкова стар, че не знам изобщо какво се вижда. И ми иска и пари - безплатните ми ги издуха за две седмици. Ми това е засега.Следващия ми преглед ще е на 13ти при Димитрова. Надявам се вече да видим пола тогава.
Чао за сега и МНОГО СЕ ПАЗЕТЕ В ЖЕГИТЕ Peace Peace Peace Hug

# 679
  • Варна
вижте на какво попаднах по повод на галенето на корема и контракциите:

http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=2839

# 680

Ха сега де Laughing

# 681

хихи, май най-добре всеки както се чувства по-добре, то ако слушаме всички съвети......какво трябвало и не трябвало да ядем или да пием или да правим до никъде няма да я докараме, затова си ям всичко, което ми се яде - и меки сирена и риби всякакви и пия и кола и кафе, като ми се допие, даже ако ми се допуши , бих запалила и една цигара, но просто в момента не ми се пуши изобщо....

# 682
*Caramell*, snezhito, добре дошли  Hug

MiShEtyyyy_89, радвам се, че при вас всичко е ок!

Rejna, честит мъж!

jivodane, честита ти девойка. Вие да сте здрави, пък другото ще го преживееш  Hug

gub4eto, честита мома и на теб!

„Благодарение” на нашия батко най-после и аз усетих моя младеж. Всъщност усетих нещо като ритничета  още на 21-ви вечерта , но не бях съвсем сигурна.
Снощи бяхме в парка и Михаил се катереше по пързалката(нищо, че аз по 100 пъти на ден казвам, че за тази цел си има стъпала) и едно детенце тръгна да се спуска. Добре, че скочих от пейката на време и успях да го хвана в полет. След това цялата треперех, сърцето ми така се разхлопа, седнах пак на пейката и тогава усетих бебчо, явно и той искаше да се скара на батко си  Mr. Green

хихи, май най-добре всеки както се чувства по-добре, то ако слушаме всички съвети......

Точно това щях да кажа и аз, просто „слушайте” вътрешния си глас и няма да сбъркате, според мен  Hug

А за хапване като спомена, на мен това ми е голям проблем, нищо не ми се яде. Само като ям плодове се чувствам добре, но няма как да изкарам цяла бременност така. Като хапна нещо различно от плод ми става тежко на стомаха и после няколко часа се чувствам зле. Не знам вече какво да правя или по-точно какво да ям  Rolling Eyes

# 683
Katrin 7,аз бях при Марков с час 16,20.Ако и ти си била около този час значи може и да сме се видели. Heart Eyes
Не,немисля посточнно за това,просто си го преживявам малко по-тайничко,за да не притеснявам любимият. Heart EyesЗнам,че ще го преживея,просто не бях се сблъскавала с това досега.Но сега,най-важна ми е малечка палечка. Hug
Аз отивам да пусна поредната пералня Tired,а на вас ви желая само приятни емоции!!! Wink

# 684
  • Пловдив
Преди малко си дойдох от док - изследванията са добре, кръвното е добре като видя какво съм мерила тези дни, даже леко било ниско, имам разрешение за 1-2 кфенца денем ;
като попитах за пътуване - малко се намръщи, не е склонна за море, но аз й казах, че искам просто на планина да ходя от време на време за по ден, два - три  - е позволи с доста инструкции - да не правя преходи , просто за пикник - на столче и така, да било на билизо до болница, да не шофирам в никакъв случай, да пътувам задължително на задна седлка / не разбрах защо /
За мокренето - аз забелязвам, че моето мокрене идва като съм навън  като ходя и ми е много топло и се изпотя - ей сега до док и обратно бельото - мокро, но като изпотено, а аз забелязвам, че много се потя и в слабините, между триъгллника и корема / че голям и се прегъва Embarassed /на свивките на краката, а горе краката ми са по плътни и се претриват и просто съм мокра цялата, надявам се да е от топлото, иначе като съм на хлад нямам такива проблеми, дори нямам някаква секреция, както казват, че по време на бременността е по - обилна; понякога изперквам Crazy
и имам един въпрос - като гледат на ехограф вижда ли дали водите са в норма newsm78

прекалих с писането

# 685
jivodane значи определено сме се видяли за малко. Аз бях за 15.40ч, но малко се забави и всъщност излезнах от прегледа в 16,25ч и отвън имаше две бъдещи мами с татковците.

# 686
Здравейте и от нас мамиии! Hug
Преди малко се завърна от частен преглед и останах доста доволна от доктора.Обясни ми всичко кое къде е,как се развива бебо и в крайна сметка всичко си му е наред и всичко си отговаря на седмиците му.И сега...ще си имаме мъъъъъъъъъъъъъъъъъъъж! stork-boy
Само едно малко ме притесни,че уж до каза,че водите са в норма и достатъчно,а бебо си беше обърнал главичката към маточната стена и док по никакъв начин не успя да го накара да си покаже личицето,стоя си в профил детето!Но това,което ме притеснява е,че уж каза,че водите са достатъчно,а ако имало повече води бебо можел и да се обърне да му видим личицето...нещо неможах да схавана! newsm78
И сме цееееееели 220гр...май сме най-мънички от всички до сега,но аз и незнам колко трябва да сме вече в тази седмца де. Rolling Eyes

# 687
rosit@ , aneleto аз мисля че се вижда дали водите са в норма и ако има проблем Доки ще каже Simple Smile rosit@ Честито Мъжле !!!! Явно е спал доста непробудно щом не сте успяли да го събудите ... няма защо да се притесняваш . Ето тук може да се ориентираш седмица по седмица колко трябва да е голям бебчо http://www.myfelicitas.com/parent/za-ochakvashti-bebe-bremennost … 7-ot-bremennostta

Честито на всички узнали пола на бебенцата си.  newsm07

Аз утре съм на преглед най-накрая, да я видим малката госпожица как е след амниоцентезата ... добре ли се развива Simple Smile

# 688
Mishlence_2 благодаря ти за линка...според писаното там и главичката и грамажа ни е в нормата,но като четох на други места,а и другите мами като споделят в нашите седмици сме по-мънички от тях. Rolling Eyes
А бебчо уж не спеше...дори си риткаше с крачета,но упорито неискаше да си завърти главичката и това е,а сърчицето му тупкаше ли тупкаше силно! Two Hearts

# 689
Mishlence_2
А бебчо уж не спеше...дори си риткаше с крачето,но упорито неискаше да си завърти главичката и това е,а сърчицето му тупкаше ли тупкаше силно! Two Hearts
Така му е било добре , няма защо да се притесняваш той ще си се намести Simple Smile А за размера - то за това бебетата се раждат с различно тегло  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт