Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 506
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
О, една лъвка винаги трябва да защити семейната чест! И в това сме "САМО АЗ" - само аз мога да му правя забележка и да му давам оценка.

Аз пък си мислех, че само аз съм така.  Crazy
Поли 2 защо се вкарваш в някакви филми и се притесняваш кой какво щял да каже във форума и кой как щял да реагира. Щом мислиш, че си готова за дете действайте. Колкото и да си готов като дойде детето никога не е така, както си си го представял. И това важи без значение дали си на 20, 30 или 50 години. Flutter
Не се съобразявай с хорското мнение, а прави нещата така, както ти ги усещаш. В крайна сметка отговорността за решенията си ще я поемеш ти и евентуално човека до теб в случая. А не някакви непознати от нета.  Hug

# 601
  • Пловдив
Рени, а Наздраве тогава...хлъц... hahaha
Аз тепърва смятах да си отворя една биричка, нищо че съм режимна... Wink

Да се оплача: щях да ходя с децата на детски приключенски лагер на Куршуна от понеделник, но нали бяхме на ортопед и пратиха Малчо на рехабилитация, процедурите се оказа, че са 7 на брой, важни са, а не може да се направят след това, щото е с направление... ooooh! та двамата с него горим...
Ще иде само каката с още две дечица на едни приятели...

Много ми се ходеше. Предложението беше супер, но няма как. Сега говорих с организаторите и отказах офертата...

# 602
О, една лъвка винаги трябва да защити семейната чест! И в това сме "САМО АЗ" - само аз мога да му правя забележка и да му давам оценка.

Аз пък си мислех, че само аз съм така.  Crazy
Поли 2 защо се вкарваш в някакви филми и се притесняваш кой какво щял да каже във форума и кой как щял да реагира. Щом мислиш, че си готова за дете действайте. Колкото и да си готов като дойде детето никога не е така, както си си го представял. И това важи без значение дали си на 20, 30 или 50 години. Flutter
Не се съобразявай с хорското мнение, а прави нещата така, както ти ги усещаш. В крайна сметка отговорността за решенията си ще я поемеш ти и евентуално човека до теб в случая. А не някакви непознати от нета.  Hug

Hug Hug Hug  Така е! Ух ма сте ми полезни, умните ми лъвички. Добре, че ви намерих бре  Laughing лека нощ от мен и до утре!

# 603
Вени да го оставим за четвъртък или петък тогава или и двата дена  Mr. Green

Ще взема да звънна на Джулката утре да я види к'ви ги върши.

Рени, сама ли си пи бирата или с компания? Ти що се загуби? Ходихте на лодки май? Учиш ли?

Джес се затри и нея трябва да я проверя, утре ги подбирам по домова книга.............ъъъъъъъ...........по телефонен указател.

Малиииии не мога да публикувам.

# 604
Понеже аз оставам май последна в темата напоследък, за това лека нощ на всички лъвици. Hug
Както казвахме като деца, мийте си краката и по леглата.   Mr. Green
И хубави сънища на всички.  newsm46

# 605
  • Пловдив
Лека нощ и от мен!  Hug

Джулка не е влизала от 31.май у форумо... newsm78

# 606
Джулка не е влизала от 31.май у форумо... newsm78

Много време не се е мяркала  newsm78

Чеб, лека  Simple Smile

ЯЯЯЯЯЯЯ кой бил горе на черешата. Вий , добра среща  Hug

# 607
Вий, каков става с теб, никва те нЕма? newsm78

Ей ме къде съм Рейче  Hug Hug Hug

Добре дошла на Вики! Жива, здрава, умна и щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet

Мастерче, честит рожден ден (малко късно, амаааа ша му сложа и патерички  Mr. Green ) Много щастие и поне една сбъдната мечта (за да иде ред на следващата) Hug   bouquet Hug

Рейче, не беше работата Rolling Eyes леееко се бях поскарала с майка ми (кажи речи за цяла седмица  Rolling Eyes ) и чесно казано не ми беше изобщо до писане, че аман от моето оплакване  Laughing

И (колко добре ме познаваш май  Mr. Green ) за любовта мисля, особено след като днес ми съобщи, че си е изпрал телефона  ooooh! И.... за други работи  Whistling

Я кажете, колко трябва да съм зле след като не ми се ходи на море, на басейн, на нищо  hahaha нещо съм се увредила  Mr. Green

Бенджи  Hug

Ренко, наздраве! Искам и аз бираааа! Със спраааайт  Mr. Green

Хаясич, виж как те усетих, че утре ша мЪ газиш и се появих веднага  Joy Като се видите, пийте едно и за мен  Mr. Green

А! Честито на всички успешно завършили ... абе изобщо завършили умни дечица!  Hug Hug Hug И на майките им  Mr. Green

А за някой уикенд - всички заедно - няма ли да се кордисаме?  Twisted Evil (Не че нещо, ама да пусна пак мууухата  Twisted Evil )

така.... ами а лека ви нощ... аз ще подремя още малко наоколо и после се хоризонтирам  Hug Hug Hug Hug

# 608
  • Кьолн
Добро, утро лъвички! Пожелавам ви един много усмихнат ден!

# 609
Добро утро!
Айде всички който искат да сядат около масата  Hug

Вий, мноо серт таз майка лъвица бре. ДА чукаме на главите си , че и ние с нашите характерчета .......
Навита съм за среща, казвайте къде и кога  Flutter

# 610
Добро утро!
Пу едно столче за мен.
Днес ще тичам по задачи и после ще ви нагледам.
Хубав ден на всички!  Hug

# 611
Привет дружки! Hug

Изписали сте света снощи и затова ще ви чета след като постна. Crazy

Кажете, моля, който е наясно с 90-дневната, направих си спагети за днес, обаче идея нямам с какво да ги ям. newsm78 Идеи и по-бързичко ко може, че обед наближава? Blush

# 612
Само с дом. сос и гъби.

# 613
  • Кьолн
С лютеничка, с гъби ,със зеленчуци.

# 614
Вече ги ядох с малко кетчуп, щото малко имах Whistling, но за довечера какви зеленчуци например? Да задуша някакви. newsm78 Имам микс замразени, но дали стават да са всякакви или не. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт