Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Айдеее, запалих на философски теми, някой да ме спре  hahaha!
Аааа. Нема съм Я!
Онзи паметник го е разкрасил некой шеговит тийн. И половината свят се възпламени да прави психологически портрет на "протестиращия свободен дух". Сърбяли са го ръцете и е имАл убаИ боички. Понякога нещата са прости. А понякога под вола наистина вземе, че се пръкне теле. Кой знае.

Каменче, па ти що позеленЕ? Hug Приказливка си днес - минаваш само с едно зелено човек, а? Па то така де - от мен човек мое ли да земНе думата се изкаже? Махам сЪ.
ето я офертата. Ама са я разграбили.

# 586
Онзи паметник го е разкрасил некой шеговит тийн. И половината свят се възпламени да прави психологически портрет на "протестиращия свободен дух". Сърбяли са го ръцете и е имАл убаИ боички. Понякога нещата са прости. А понякога под вола наистина вземе, че се пръкне теле. Кой знае.

Чак и литературно го подкараха "авторът е искал да каже". Не бил вандал, бил творец.  Thinking Аз свърших работа и доволно се оттеглям. 
Hug до по-късно или до утре

# 587
  • София

Стефке, бре, трябва да ти отделят колонка в някой национален ежедневник  Laughing! Кратка, точна и ясна си.
Паметника със сигурност има своята историко-политическа стойност в оригиналния си вид, но и нарисуван не беше лош. Дразнещи са именно психологическите портрети и тъпите полемики, които подеха и двете страни - защитаващи и противници  Peace.

# 588
Мхм, ама дЪли ще изкарам барем някой лев, че то нали разбираш - лято, море, all inclusive... требе се арбайти. Иначе па че почивам дома на терасата (за тен де)

# 589
  • София
Ти поне си направи терасата уютна. На моята имам два пластмасови стола, които трябва да измия, че са прашлясали, един куп боклуци и колелото на Б., който веднъж ходи на преход и си повЕрвА, че е спортист, ама сега инвентара му само място заема  ooooh!.

# 590
Вени, китките ми стремглаво вървят към проблематика. Взеха си изменят цвета. Едното се оказА отровно за котарака и го ковнах на стената с един перонЬ (цветето де, котарака го оставих още малко да пошава). Знаменитите ми евтини мокетени постелчици вече се раздраха от домашното животно, постелката за масата се спра до размера на носна кърпа шо я препрах за най-сигурно на 70 градуса. Crazy

Умрем да купувам скъпи раОти щото с евтинките ей на как не ми се получава.

# 591
  • София
Стеф, напраО се гордея с теб! Ние с Хаяси може да рушим кухни, но ти нЕмаш равна по терасите  hahaha!
Е, нищо, де. Кат почнеш колонката във вестника с висок хонорар, ще може да си вземеш от скъпите аксесоари  Wink.

ПП: недей кова котката с пирони по стената, че ще те погнат природозащитниците  Joy!

# 592
  • Пловдив
 Joy Joy Joy

Я да питам за котките...
Стеф, систър иска да си взимат малко улично котенце, около нашия блок се навъртат много и са решили да си уловят едно... Laughing
Какво трябва да му се направи след това? Да го водят ли на ветеринар? Обезпаразитяване? Колко струва всичко това горе -долу? А идейки къде в Пловдив да го заведат евентуално?

Айде, пък скоро да те четем по пресата... Laughing

А офертата е мноо яка. Стеф, ти взе ли си?

# 593
А офертата е мноо яка. Стеф, ти взе ли си?
Не. Сеньор Иван рече, че ако ходим да ходим как си требе. Ако ли не - не.

За котето... по препоръка на моя позната, също ветеринар, съм ходила за кастрацията в една клиника в Гагарин. Намира се до пазара. Но това само за кастрацията. Предложиха ни докато беше под упойка да му изчистят зъбния камък, за да не му мирише устата. Па Я се стиснах - "Айде бе! Чак пък толкова". Сега съжаляваме когато реши да ми се прозява срещу лицата. Laughing Единствено сме му слагали Фронтлайн Комбо, за да го изчистим от паразити в козината. (Скъпо, но добро средство).
И го храним с Роял Канин. Ако е мъжки котарак препоръчвам ти на всяка цена. Не се хвърляйте на евтините гранули (запушват пикочните им канали). С най-скъпите даже не би излизало повече от 25 лева месечно заедно с котешкото тоалетна. А наш'то все пак е дебело и голямо.

С други думи първо купуват закрита тоалетна, после Фронтлайн, за да изчистят и това е. За вътрешни паразити сме му слагали няколко пъти в устата, но голям зор беше та не съм компетентна.

# 594
  • Пловдив
Клиниката я знам. Съвсем до нас е...

Като реши кое коте ще си гепи, и ако има въпроси, пак шъ питам.  Wink

# 595
Малиииииииииии, завъртяхте ми главата  Joy Joy Joy писали, писали не мога да си легна щот' искам да ви изчета.

Вени, и аз явно съм се заразила, понякога тръгвам да пиша, а в главата ми..........ни-що. То май напоследък от еднообразие все няма нищо в нея и си пиша едно и също.

Стеф, не се мъчи да четеш предни постове, защото не съм споделила проблема със свекървичката. Не смея, че какво ще избълвам, не знам. Просто ни погоди гаден номер. Но за себе си е права и като цяло нямам право да ѝ се сърдя. Но не мога. Не мога да го преодолея, все още. Надявам се скоро да успея, защото ни чака ходене след 2 седмици и ме е страх да не избухна. Но чисто по ЛЪВ-ски, имам пъклени планове да си връщам всичко и то тъпкано. Но по мой си начин. без да злорадствам, чакам ги в засада да ми паднат. В това поне търпение имам.

Вени, утре ако си свободна за кафе, аз съм насреща, дремя кат' пуйка цял ден облещена на монитора и играя тъпи игри. Днес съм работила от 9 до 11ч. през останалото време съм свършила туй-онуй, но ако се събира 1 час работа пак е добре.

Хайде лека нощ.

# 596
А, добра вечер !

Гледам мен ме нямало и вие сте се разприказвахте.
Преди малко се прибрах, нал' съм айляк от известно време  Wink

Тедко, много ми хареса онова със сложното именце  Wink

Стеф, ама много ги разбираш хората. Аз също я усетих ВенитУ, ама ми беше на езика да я питам ти взе , че ме изпревари !

Бенджи, да пишеш за улова  Hug Hug

Поли2, човек трябва да се научи да е гъвкъв, за да върви всичко по мед и масло  Peace

Пол, ти ко правиш?  newsm78 Посрешна ли?

Хая, успех в засадата  Mr. Green

# 597
  • София
Джуджи, утре от 10 до 11 съм на Славия с Марти. Ако те напъне скуката от ранни зори - свиркай или направо идвай при нас Laughing. После ще съм на повикване (демек ще трябва да стоя чинно у нас), че сестра ми по някое време ще пътува към вилата. Ще се присъединя към нея, че да откараме Марти натам.
Отърва ли се от него, в четвъртък и петък съм на линия за кафе почти по всяко време Hug.

РейчоHug! Ти да не беше пак нанякъде с ваучер тази вече  Wink? Ама Пол къде изчезна наистина? Сигурно е на работа тази вечер.

# 598
А пък аз сА напих  Drunk от няколко beer  Mr. Green!
Утре ще се разсъждава по въпроса на Поли-поли! Бай дЪ уей, баща ми и зълвата са на 19.08  Mr. Green.
Лека нощ   sleepuu

# 599
Вени, не душко. Тази вечер бях с една приятелка долу по плажа, за рибни неща и по биричка. Стана доста студено и се прибрахме. Ама имам от днес закупени ваучери за едно ресторантче  Wink

Колко години станаха две ли три ли и в нашата тема така и не дойде поне една лъвичка дет да е от Варната, па пусто голЕм град , ама няма таквиз добри и убави като нас женски лъвки  Joy

АААА Рени, айде лека и до утре  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт