Любители на котки - тема 51

• 41 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Сърцето ми се къса като чета обяви като твоята - подарявам си големото коте поради ...еди си каква причина ... .Особенно онова - тъмния вариант на Уискас . Имах такива преди година-две .Все едно описанието на моята Джери чета.Всичко ми се обърна ...Наистина бих я взела веднага  , ама си давам реална сметка , че с моите 8 диванета + едно куче ..ще ми станат малко множко ...Никка ,какво стана , намери ли  нови стопани ? Моля те , пусни снимка тук и пиши .... Много го мисля ...

Все още не съм намерила и понеже ми е жал да седи затворена в клетка, утре ще отида да я взема от ветеринарната клиника. Някак си ще се оправям докато й намерим нови стопани. Много е трудно. Едно не мога да разбера...Има много хора, които искат да си вземат котка, нямат пари да си купят и молят някой да им подари, ама не каква да е, а персийска или ангорска. Е каква е тая глупост. Навремето аз я взех, за да не я изхвърлят на улицата и я гледах 4.5 години. Никога нямаше да я дам, ако можех да си я гледам  Cry. Ще пусна снимки довечера, понеже съм на работа в момента. Много си мила  Hug и ти благодаря за подкрепата.

# 256
Здравейте, момичета.
Аз не съм се разписвала тук много отдавна, но сега ще ви пусна някоя снимка на моите мишленца.
Както се вижда от лентичката ми по-долу, вече си имам и едно малко мишленце  Heart Eyes. Ето ги двамата:

Още не беше роден Дани и маймунина се настани да спи в бебешкото легълце:

тук е вече в бокса, неспасяем е значи...

а тук е в леглото на по-големия си брат Марти  Simple Smile. Нещо си е изцапал носа:

друго любимо място за спане - масата:

върху салфетките май е по-комфортно:

и разбира се на чисти и хубаво ухаещи чаршафи:

кукленцето на мама  Heart Eyes:

Като си дойдохме с бебко от болницата Мишко го понесе малко трудно, защото е свикнал на постоянно внимание и изведнъж всичко се промени. Сега вече взе да свиква с новия член на семейството, даже както виждате се присламчва лека полека към него  Laughing. Онзи ден докато кърмех даже се умилкваше по главата на бебко.
Сега спят с тати в хола, а ние с Дани на спалнята. Още малко да поотрасне бебеко и ще го пусна пак да ми спи на главата отгоре  Crazy.

Стана дълго, дано не съм ви досадила  Hug.

# 257
  • на морето
Никка , от къде си ?Може и на ЛС. То , това мойто , не е никаква подкрепа , даже , ама ... Rolling Eyes Rolling Eyes  Бих помогнала ти  , бих помогнала на всички ако имах реална възможност ... Преди доста време се стараех да го правя , но установих , че колкото и да искам не само че не мога физически да помогна на всички , но и финансово , и като време не мога да смогна . Трябва място , трябват средства , трябва време ...че и хора трябва за поне малко помощ .. За съжаление, само с едното голо желание и едното /примерно / голямо сърце  не става . И въпреки това ...

# 258
  • София
Котето вече е на лекар с една моя приятелка, че аз имам бебе и трябваше да остана с него у дома. Според доктора ще трябва инжекция, само дано всичко е наред и дано не сме се забавили много  Cry
Моля ви стискайте палци!

# 259
  • на морето
Котето вече е на лекар с една моя приятелка, че аз имам бебе и трябваше да остана с него у дома. Според доктора ще трябва инжекция, само дано всичко е наред и дано не сме се забавили много  Cry
Моля ви стискайте палци!

Стискаме палци и на двете ръце !!!! Вероятно ще е инжекция за предизвикване на контракции...Но ти ще пишеш по -подробно после ...

# 260
  • София
По последни данни има две котета и трето на път - ЖИВИ!!!!!!!!!!!! За сега толкова, после и снимки!

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 13:17 от hey_ya

# 261
Здравейте,ето ни и нас,след тъжен край миналата година си имаме ново попълнение  Grinning Малкият Чоки

http://media.snimka.bg/8834/023923152-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8834/023923149-big.jpg?r=0

# 262
  • на брега на морето
По последни данни има две котета и трето на път - ЖИВИ!!!!!!!!!!!!

Дай, Боже, дай, Боже, да ни зарадваш още повече!!!

Мариета, да ти имам котката! Grinning Grinning Grinning

# 263
  • на морето
По последни данни има две котета и трето на път - ЖИВИ!!!!!!!!!!!! За сега толкова, после и снимки!

newsm10 smile3501 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51

# 264
  • на морето
Момичета , простете за спама , но ще помоля малко за другарска помощ в тази тема ... Peace Praynig Hughttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=590754.0

# 265
  • Между гори и планини
Много се радвам, че раждащата писанка има живи котета. Дано и тя е добре!

Ето как Кети понася жегата, защото лошата й майка още не е пуснала климатика.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 15:54 от Топъл дъжд

# 266
Marieta , страхотни са и двамата!

Браво, чудесни новини! Peace
А Чоки е само за мачкане Crazy

# 267
Мариета, честито да ти е детенцето   bouquet
Мишо е У-НИ-КА-ЛЕН  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сладур!!!

hey_ya, стискам палци за бързо раждане на маца!

Никка, така е, знам. За съжаление еснафщината засяга и избора на домашен любимец- факт. А не се съмнявам, че маца е красавица и би направила много щастливи хората, които я заслужават  Hug Пожелавам и от сърце бързо да ги намери  Peace

KaTy_BaBy, Чоки прилича на захарен памук  Heart Eyes Да ви донесе много радост и щастливи моменти!

Ан Мари  Sad съжалявам за Торо  cry

# 268
Никка, така е, знам. За съжаление еснафщината засяга и избора на домашен любимец- факт. А не се съмнявам, че маца е красавица и би направила много щастливи хората, които я заслужават  Hug Пожелавам и от сърце бързо да ги намери  Peace
Много благодаря  Hug.

# 269
  • София
Здравейте,ето ни и нас,след тъжен край миналата година си имаме ново попълнение  Grinning Малкият Чоки

http://media.snimka.bg/8834/023923152-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8834/023923149-big.jpg?r=0

Малкият Чоки е едно голямо сладурче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт