Любители на котки - тема 51

• 41 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря  Blush

# 271
Браво на котетоооо !!!!! И честити малчовци  Crazy

# 272
Мариета, я виж:

върху салфетките май е по-комфортно:

hahaha

# 273
asha, искрено благодаря! Както и на всички ви!  bouquet Влизам да споделя, че мама маца се появи днес, следобяд. Просто не мога да ви опиша какво облекчение изпитахме. Много се разтревожих за котетата и цял предиобяд нашия вет ми даваше наставления. Радвам се, че развръзката е щастлива.

# 274
asha, искрено благодаря! Както и на всички ви!  bouquet Влизам да споделя, че мама маца се появи днес, следобяд. Просто не мога да ви опиша какво облекчение изпитахме. Много се разтревожих за котетата и цял предиобяд нашия вет ми даваше наставления. Радвам се, че развръзката е щастлива.

newsm10 Браво, много се радвам!
Котково  hahaha явно тези салфетници много се тачат от маците, ще взема да си купя и аз такъв  Laughing

# 275
  • София
Здравейте отново! Simple Smile
Първо и основно искам да ви благодаря за полезната информация и за моралната подкрепа  Hug
Бебетата са две, едното е много малко и доктора не дава много надежди, че ще оцелее. Казал на моята приятелка, че трябва да му показвам цицките и да го слагам ако само не цока. Правя го, но не съм много сигурна какво изяжда, дано успее да се захрани за силички и после само да си почне. Другото си е ок, голямо е и си хапва добре. Та това е!
Да е жива и здрава моята приятелка, която дойде и направи всичко. Аз сама нямаше да успея - с бебе и дете, без една стотинка просто не виждам как щях да й помогна  Cry. Слава Богу, че беше тя. Спаси им живота на всичките, да е жива и здрава  Hug Hug Hug
Тези дни ако ми остане време ще ги снимам и ще ви ги покажа! Сега отивам да лягам, защото този ден беше много емоционален и съм гроги!
 Hug

# 276
Браво на приятелката ти, на теб и на майката ! Дано оцелее малкото животинче, всички се молим.
Относно снимките на красивото коте на масата и до бебето. Аз ужасно много обичам котки, целувам ги и ги мачкам, но не мога да си представя котето да спи до бебето ми, или пък да лежи на масата, на която ядем всички. Мариета, дано не се разсърдиш, но миеш ли котката след като е ходила до WC, че да я сложиш до това малко слъчнице? Аз не знам как трябва да й дезинфекцирам крачетата и прочее за да я сложа там  Shocked  А космите не са ли неблагоприятни? Някои хора не дават плюшени играчки на толкова малки бебоци, а ти цяло коте  Rolling Eyes  Не знам, не те съдя, не искам да се меся, това е твоето коте и твоето слънчице, но аз се възмутих страшно.

# 277
  • на брега на морето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВРАЧЕТО!

# 278
Теичка, не се сърдя. Много хора имат твоите разбирания, но моите са други. Не знам защо в България повечето хора възприемат гледане на бебе и коте като нещо много опасно. Както виждаш 2 месеца си съжителстват и проблеми нямаме никакви. Котката ми се ваксинира и обезпаразитява редовно, не й мия краката, а и по принцип не я пускам да спи до бебето, не ги оставям сами в стая, въпреки че котето ми не е агресивно. Когато не сме в стаята постелям одеяло върху легълцето, защото знам, че маймунина ще иде да се настани там. Та снимката е малко нагласена.
А за масата си права, ама как да го изгоня от там като го виждам как сладко си подремва  Crazy. Почиствам масата преди да ядем и толкова. Всички сме живи и здрави.

kotkovo, ти, предполагам, ме разбираш  Simple Smile. Много сладък твоя пухчо Heart Eyes!

# 279
  • In a surreal moment!
Мариетче , разбираме те. И аз не мога нищо да им откажа на моите, гледам да се обезпаразитяваме и да си взема само най-хубавото от общото съжителство.

Момичета, днес в 13.30 отивам да си "прибера" най-хубавите ембриончета на света  Heart Eyes
Имах 18 яйцеклетки, след пункцията останаха 10 добри, от които се оплодиха 8 хубави ембриона. Днес ще е трансфера, а след две седмици - кръвен тест. До тогава ще съм бременна до доказване на противното  Grinning  Ох, 20г чаках този момент...Помолете се за нас и стискайте палци - Благодаря!

# 280
Мариета, аз твърдо не съм от тези хора. Аз също спя с котките, позволявам им всичко (освен това на масата), но съм маниак на тема чистота и винаги си мия ръцете. Е, само когато спя, чак на сутринта. Аз също обезпаразитявам и реша котката, но когато отиде до тоалетната, всички знаем колко бактерии може да се лепнат по лапичките и козината й. Колкото и да е обезпаразитена, изпражненията са си изпражнения. Да не говорим пък на колко места из къщата се завират котките. Колкото и да съм чистила, все има ъгълче, в което е мръсно. Не казвам, че като родя (освен ако мъжо не е против) ще си махна котето, напротив. Но няма да му разреша да има допирни точки с бебето. Нали на едно бебе, особено бебе на седмици трябва да се поддържа изключително висока хигиена. Не знам, аз пак повтаря, не съм от хората, които имат предразсъдъци, обожавам си животното, просто не съм съгласна да е абсолютно навсякъде. Нека уточня и друго, не само хората в Бг са така, това, че в чужбина имат по-добри закони относно защитата на животинчетата, никак не означава, че им яадат лигите. Като написах последното, се сетих, че едно време имахме една мн красива немска овчарка на село. Леля ми беше сложила масата, а кучето седеше до нас. МАсата беше ниска, и на горкото му падаха лигите баш в салатата  Shocked Аз щях да повърна, а жената отсипа нещо и си я изяде  Sick И аз съм си лапала хамстера като малка, но за майтап. Де да знам. Изобщо не твърдя, че всички трябва да отглеждаме децата и животните по еднакъв начин, просто има неща, които разбираме различно.  Hug

ИКСИ, пожелавам успех на процедурата, дано след 2 седмици да се похвалиш, че си МНОГО бременна  hahaha  Hug

# 281
hey_ya, браво на приятелката ти!!! Пожелавам силички на малкото котенце, да стане здрав и силен котарак  Heart Eyes
Мариета, мен котето до бебето въобще не ме впечатлява, освен с умиление, защото тази картинка беше и с моята дъщеря като бебе, само дето до нея спеше куче, не коте  Party За ужас и потрес на бабите  Mr. Green Няма по-добро средство за превенция на алергии от контакта с животни от най-невръстна възраст. Изобщо не съм фен на гледането в саксия  Peace Имам снимки на току що проходилата ми дъщеря, която буквално бърка в устата на мастифите на брат ми Mr. Green
А масата пък въобще не ме впечатлява- моите посмъртно не биха хапнали нищо от нашата храна- и то от претенции, не че им забранявам Mr. Green , но това не им пречи да събарят разни неща и да си шетат по масата Mr. Green УжасТ Mr. Green
Икси, стискам всички възможни палци  Hug Hug Hug

# 282
Теичка, аз понеже живея в чужбина от доста време и имам наблюдение. Във всяка една къща тук има котка или куче, или и двете, както и по 3-4 деца.
Комшиите ми, например, им се роди бебе преди 8 месеца, те имат 4 котки. Веднъж ги попитах как съжителстват с бебето котките, а те дори не разбраха какво имам в предвид. Казаха ми "ами сега котките са по-любопитни, гледат бебето и искат да спят в неговото легло".
Когато забременях и казах на докторката, че имам котка, тя само махна с ръка и каза, че няма проблем, стига да не й чистя тоалетната. Не са ми предлагали да пускам никакви изследвания.
Ако ти кажа сега, че котката ми ходи и навън, и въобще не ползва тоалетната вкъщи  Mr. Green...

ИКСИ, от сърце ти пожелавам успех, лека бременност и раждане! Очакваме скоро да се похвалиш!

елиас, и моят котарак не ще да яде от нашето ядене, но често ни прави компания докато се храним, седи на стола и гледа ето така:

# 283
Олее и навън ходи  Shocked Е това вече ме разби  hahaha  Как да е, пожелава ти никога да нямате проблеми. Иначе котака е много красив.
Да се оплача от моето диване. Вчера, след буйна игра и конски тропот, се хвърли на пердето ми и го раздра жестоко. afwitch Дупката е около 10 см... Сега трябва и нови пердета... Вече спи в спалнята и седи в коридира, тъй като дере мебелите и пердетата  smile3544
И яде като разпрана... Побърка ме тези дни  Crazy

# 284
  • Пловдив
ИКСИ,късмет!

Общи условия

Активация на акаунт