Любители на котки - тема 51

• 41 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Привет!
Дано приемате нови попълнения!
Представям ви Алекс и Джеси!
Обаче нзм как да им кача снимките   Embarassed Ако може някой на ЛС да ми разясни?
Отивам да ви чета   bouquet

# 631
И ние имаме такова любимо място  Laughing

ИКСИ, стискаме палци за наесен! Наистина вземи професионално мнение от лекар за котките, че няма нищо страшно ако са обезпаразитени, и им го натрий на противниците. И им напомняй за стресовия фактор, че изобщо не е препоръчително да те стресират така в този деликатен период. Успех!

Добре дошли на новите маци!  Hug
bonbolina, ето тук е упътването за качване на снимки.

# 632
Дидитка,мерсаж!
И сега ето ги- Алекс
и Джеси

# 633
bonbolina , браво! Много са хубави Алекс и Джеси  Heart Eyes но майка им ги е показала толкова миниатюрни, че ми се наложи да ги гледам с лупа  Mr. Green

# 634
елиас,като за пръв път стига толкова! Wink ще се усъвършенствам

# 635
  • София
Дидитка,мерсаж!
И сега ето ги- Алекс
и Джеси

Супер са! Особено Джеси-протеганката  Wink.

Амбър е голяма хубавица!   Heart Eyes

Месечинке, като видях котка до саксии реших, че е Кетя, а тя Ленчето "превзела" и Кетината градинка  Grinning. Двете са големи сладурани!

Чарли си има много хубаво и високо скривалище  Grinning.

И за да не се цепя от колектива - и аз имам котка в кЕсЕ  Laughing:

от младежките му години е  Laughing.

ИКСИ, много съжалявам! Вярвам, че вторият път всичко ще е успешно!  Hug

Hug за всички опаковани, заспали или разиграли се мацета!

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 02:19 от Тaня67

# 636
  • на брега на морето
Абе радвайте се, че не съм наблизо до котките ви. Ще ги настискам както са в пликовете. Сигурно се мислят за подаръци Joy (ами те са си такива, муцунки сладки).

ИКСИ, наесен с песен! Ще се получи. Още не съм пуснала палците Grinning

# 637
  • Costa Rica
ИКСИ, продължавам с палцестискането.

Аз все още си чакам поръчката http://www.facebook.com/media/set/?set=a.223218117697591.65151.188376854515051
Някой може ли да помогне с транспорт Варна - ВТ, че дребният ще порасне докато отида да го взема?

Гуш, гуш, гуш на всички пухкави топки. Hug

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 09:06 от Делфина фон Ю.

# 638
Аз отдавна не съм писала, ама иначе ви чета Simple Smile

Белчо преодолява шашкането, вече съвсем рядко бяга от мен, хъх. Макар че продължавам да не мога да си обясня защо се получи това при положение че в началото не можеше да се отлепи от мен... Както и да е. Simple Smile

Голям е капризник! В чудо се видях... С такова желание му купих 2 килограма Applaws, обаче не ще и не ще. Успявам да го залъжа само ако ги разбъркам с нещо по-течно Laughing Не яде и някои други гранули... като цяло предпочита консервички и от моята храна.

Тъй че сигурно двете кила Applaws ще отидат в дебелото шкемби на Миша, а пък господинчото ще го мислим.

И един леко дразнещ проблем: като отиде по нужда така се улисва в зариването, че разпилява почти половината от съдържанието на тоалетната по пода, кристалчета летят буквално метри далеч от утреденото място и трошкат изпод чехлите ми ooooh! На всичкото отгоре държи да прави това в продължение на 10-15 минути всяка сутрин между 6 и 7, така че да се разбудя от бойния му марш. Дяволче! Очевидно ще купуваме закрита тоалетна, дано това помогне. Simple Smile

Все още е голям мърльо (никакъв Белчо не е, направо е Жълтурчо, и понамирисва, просто нямам търпение да го изкъпяяя!!!)  Laughing а съжителството с Миша си върви супер, макар че като цяло по-скоро не си обръщат много-много внимание.

# 639
  • София
Меичка, последното ми бездомно коте също в началото не се отделяше от мен, докато се убеди, че нямам намерение да го зарязвам. Сетне почна да си прави каквото си иска, включително да си спи с Кьорчо в неговата спалня и изобщо да не ме допуска до себе си. Много са умни, това трябва да им признаем. Laughing

Закритата тоалетна върши работа, но при мен не помогна с кристалчетата, за това си минах на обикновен бентонит. Едно кристалче да има на пода, аз го настъпвах и надрасквах плочките в тоалетната, в коридора.

# 640
  • Варна
И моите пръскат тоалетна околовръст ooooh! Замислям се за закрити, ама много скъпи бееее, пък ще ми трябват две Tired
Меичка,
пусни някоя нова снимка на Белчо-Жълтурчо Simple Smile
Много сладки опаковани котки Joy

# 641
Моят има закрита тоалетна , и какво  Tired Tired Tired Изстрелва се отвътре с такава скорост,  че едвам не откъртва вратичката , и загребва навън с лапки такова количество пясък , достатъчно да изхвърчи и то на 1 метър и да трошка под чехлите ми , тъй че да припкам подир него с лопатката като една придворна прислужничка след всяко изхождане  Tired

# 642
 Hug  Hug  Hug

Месечинке, аз загледах най-евтината онлайн: http://zoomagazin.eu/products/vsitshko-za-kotkata-195/zakriti-to … 56-40-40-sm-12931 но пише, че е изчерпана. Специално днес ги попитах във фейсбук дали се очаква наличност.  Laughing Иначе като размери ми изглежда добре, за друго нямам претенции... едва ли е чак толкова паянтова...  newsm78

# 643
  • София
Вижте на какво "черно злато" му търсят дом!  Heart Eyes

Меичка, само закрита тоалетна ви оправя  Laughing. Ние години се мъчехме с тази постановка:

hahaha

Но със закрита тоалетна е значително по-добре  Mr. Green. Палечка, да не е много малък размера на тоалетната? Аз взех най-големия и не излиза нищо.

Делфи, много е сладка поръчката ти! Дано да ти я достави скоро някой! А най-много да отскочиш да видиш моренцето и детенцето и да си вземеш и котенцето  Laughing. Защо не пуснеш тена в Клюкарника? Както е отпускарски сезон може някой да си идва от морето? Или ако има тема на ВТ мами?

# 644
  • на брега на морето
Защо не пуснеш тена в Клюкарника? Както е отпускарски сезон може някой да си идва от морето? Или ако има тема на ВТ мами?

Давай, Делфин, идеята е много яка!

Общи условия

Активация на акаунт