Ама че лакомник, къде ги слага тези 6 литра
Ох, много ме развесели тази правописна грешка.
Добре поне, че не съм много ниска (174см. съм)
Щом имате колики е добре да изчакаш максимално много. Ако и на 5 месеца не дава сигнали, че желае да бъде захранен - изчакай още месец 
Ама че лакомник, къде ги слага тези 6 литра
Ох, много ме развесели тази правописна грешка.
Добре поне, че не съм много ниска (174см. съм) 

Моля се само да не се повтаря, че 2 дни беше някакъв ад
Надявам се и Дара да е по-спокойна и да суче нормално. Благородно за виждам на майките, на които децата им се хранят спокойно. Винаги съм си мислела преди да дойде този момент с кърменето, че и ние ще сме този случай, но за съжаление сме по-нервни и аз трябва да се примиря с това ..... 

В ДГ ги учат на определи неща, но ако детето е по любознателно или ако ти искаш да му предоставиш повече инфо, единствения начин е като го занимаваш ти. 
С продължителност са около 5 мин. Учат на цветове, форми, къде виреят плодове и зеленчуци...показват малко-голямо, бързо-бавно и т.н. Моят син поне е очарован, аз превеждам, за да разбира какво се случва, но и без превод на него си му е интересно. Пробвах да му пускам филмчета от Дисни канала... ми то по-добре непреведено да гледа, като чух за какво става въпрос
ще се пробвам още веднъж.
Дъщеря й сама се отби , един ден просто кърмата й се стори не чак толкова хубава

всеки сам си решава какво да прави и тук пишем за да споделяме тревоги и проблеми. Както споделих, нищо че ми е второ, в кърменето съм новак. И има неща с които тъй като не съм се сблъсквала не знам дали е нормално да се случват или не и затова споделям. Peace И аз бях в ситуация в която направо ми се ревеше от болка от нервно сучене и опъване. Не мисля че е само до спокойствието на майката, аз съм много спокойна и не се шашкам. Зависи си и от темперамента на бебето вече писах по горе за това. Така че не мерете със своя си метър и другите. Никой не е на мястото на другия и не знае какво му е. Peace Тук сме за да се подкрепяме и да си помагаме, а не да се мерим коя е по по най. Hug
), обаче съм спокойна и даже пропускам покрай ушите си изказвания като на педито преди няколко дни, че не може да не се дава вигантол и че наддаване от 800гр за месец е на ръба на недохранването и да помисля за АМ евентуално... Белослава обаче, "недохранената", израстна вече два размера дрешки, спи здраво всяка нощ от 10.30 до 4-5, и после пак до 9-10, пълни памперсите, хили се и приказва на всяко френдли лице, което я погледне Препоръчани теми