,поправете ме ако греша

,поправете ме ако греша 
Аз разсъждавам чисто логически,не претендирам,че много знам 
,поправете ме ако греша 
Нормално ли е да ми закъснява цикълът? 
Ако го оставя сам започва да мънка. Играе само ако стоя и го гледам. Все по-трудно става... 

Друга възможност е през тази пауза да се изцеждаш, като с изцедената кърма може да дохранваш или да я съхраняваш и използваш по-късно при захранването. Запушването на каналчетата би могло да се повлияе и от хранителния режим. Може да опиташ на намалиш „ лошите” мазнини, или трансмазнините, ако приемаш такива (например, маргарин). Притискане (сутиен с банели, стегнати дрехи, дръжка от чанта, колан на автомобил, спане върху гърдата/гърдите и т.н.) или удар (дори и лек, от бебешко ритниче) също могат да причинят подобни проблеми, така че би могла да помислиш дали евентуално не са на лице и такива „виновници”. Избягването на твърде дълги паузи без кърмене/цедене, на приема на мазнини, на притискане и удар биха могли да са превенция срещу евентуални по-нататъшни запушвания.

Нервите ми скъса тази жена с баткото да ми опява да съм му давала да яде и как така не му давам яйчице, как така не му давам масълце и защо не му правя попарка... само като се сетя
Да не говоря и за комшиите как се изумяваха, че "нищо не яде детето", тяхното на 11 месеца вече било на обща храна... и съвети непоискани колко ми дадоха....така че, мами, заредете се с търпение който и начин на захранване да изберете, че все ще се намери някой, който да ви обясни, че така не се прави
Миналата седмица дадох на баткото за първи път пържена риба и то с голямо чудене, но мъжът ми надделя, че нищо нямало да му стане от един път, вече бил голям, пък и със зехтин съм била пържила и дъра-бъра... А като гледам децата на същата възраст как си обядват пържени картофки и аз се чудя, ама и на мен ми се чудят защо не давам на детето - с желязната логика, че нали утре в градината щяло да яде всичко 
Сега малко информация и от мен.
,поправете ме ако греша 
) може да хвърлите 1 поглед на тази тема и линковете в първия пост 
Повечето от съветите вече съм ги приложила, но понякога отново се получават запушвания на каналчетата. Вчера обаче за първи път взех Лецитин и това е най-бързото справяне със запушване, което съм имала до момента
, не знам дали се дължи на медикамента или е резултат на всичко друго, което направих. Относно кърменето вечер, беба първоначално не се хранеше нощем, спеше си по седем осем часа, "въведохме" нощното хранене точно за да избегнем запушванията, но проблемът се появява отново понякога и това е. Вече си мисля, че нощното хранене ще си остане докато кърмя 

Но само едно не ми стана ясно-ако детето с охота хапва някакво пюре на възраст около 7 -8 месеца, защо трябва да го ограничавам да му давам само 40 грама примерно, а не 100?
Нали след 1 час пак ще му дам да суче, какъв е проблема да си хапне повечко зеленчуци, като му са вкусни?Държа да отбележа, че изобщо няма да намалям кърменето. Ще предлагам често, пък то, ако не иска да суче много, ще си сукне колкото си иска.
Ако бъркам- поправете ме, приемам всякакви мнения.
Чесно казано,след време Ванеса като порасне...нямам намерение да я лишавам от толкова много неща ако иска...Ноооо това е друга тема...
искаме навън,ама много студено..