Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 50 176
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Я и аз малко да вляза с истерична нотка в темата  Flutter Crazy
Ако случайноооо възлюбленият ви 7-мокласник  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil си е заврял някъде бележката ( онази, на която е заветното номерче) това значи ли, че няма как да си издиря резултатите онлайн? newsm78

Гани, точно въпросното номерче липсва  Embarassed и съдейки по разсеяно нехайния тон, с който ме попита няма ли само по ЕГН-то да се проверява май не се и надявам много да го открия!
В стаята му от около седмица няма как да се влезе  Thinking Twisted Evil, защото няма къде да стъпи човек, изобщо нямам надежда, че нещо може да се намери там търсейки го целенасочено. Но мога да пусна бебето - има много точна ръка, за неща, които не са за него Crazy Flutter Twisted Evil
Ама защо наистина не я снимах, като си знам аз стоката  Rolling Eyes Flutter Crazy

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 16:52 от Lennyh

# 76
  • София
Става с ЕГН и вх.номер, Лени Simple Smile
Иначе нищо не коства, да изискате номерчето от училище.

# 77
Я и аз малко да вляза с истерична нотка в темата  Flutter Crazy
Ако случайноооо възлюбленият ви 7-мокласник  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil си е заврял някъде бележката ( онази, на която е заветното номерче) това значи ли, че няма как да си издиря резултатите онлайн? newsm78
Ами май няма как да стане!Дано се сети детето къде е "бутнало" бележката!!! Praynig

# 78
  • София
Я и аз малко да вляза с истерична нотка в темата  Flutter Crazy
Ако случайноооо възлюбленият ви 7-мокласник  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil си е заврял някъде бележката ( онази, на която е заветното номерче) това значи ли, че няма как да си издиря резултатите онлайн? newsm78

А ти защо не я снима? WinkАз така направих да ми е мирна главата,но сл.бележка заедно с личната карта са още върху бюрото му,да не повярваш.
Иначе мисля,че можеш да се обадиш в училището.Директорът трябва да го има заветното номерче.

# 79
ако сте загубили номерчето ,тичате в гнездото - от там ви дават дубликат -оф,   май още не са ясни гнездата ,така де от училището ,където е полаган изпита

# 80
  • София
Лени, ако не си преписала номера поне на 3 места и не си снимала/ксерокопирала поне няколко пъти, ти си за бой, не възлюбления!  Wink Моят си я беше ползвал да си чертае геометричните задачи по нея!...

# 81
Лени ще ги намериш но ще бъде ходене по мъките smile3511

# 82
  • София
Лени ще ги намериш но ще бъде ходене по мъките smile3511
Никакво ходене по мъките, бе хора. Отива утре юнакът в канцеларията или при зам-директора и си взема вх. номер.

# 83
След което го написва поне хиляда пъти за домашно!  Twisted Evil

# 84
Момичета,днес ходих в у-щето на дъщеря ми да подписвам характеристиката и.Да знаете, ще е необходимо ли да ги представяме в новото у-ще или си остават само за нас? newsm78

Характеристиката я искат при записване в новото училище. Така че я пазете!

# 85
След което го написва поне хиляда пъти за домашно!  Twisted Evil
   Joy   Joy   Joy

Момичета, а от къде може да вземем пълните наименования на училищата и на паралелките, за заявлението. Със сигурност сте го писали, но....аз пак започнах да изтрещявам. Ама как ни изненадаха с тези резултати за утре, тъкмо бях приела 10-ти като Датата  Whistling

# 86
Докато запомни номера  Joy

# 87
Здравейте и от мен в новата ни късметлийска тема - Лени, благодаря   bouquet

Разбрах, че на страницата на РИО София вече има бланката за заявленията. Интересува ме дали ще е еднаква за всички градове и ако не, има ли вече тази, която ще е за Варна?

Бланката е валидна за всички РИО-та, тя е изготвена в МОМН и е приложение №3 към ей тази заповед на министъра: Заповед РД09-463/30.03.2011 на Министъра на образованието, младежта и науката относно дейностите по приема на ученици за учебната 2011/2012 година.

# 88
  • София
Мамс, наименованията можеш да видиш и във вашия РИО, и в справочниците, и на място в училището-гнездо, непосредствено преди подаванято на заявлението за участие в първо класиране..

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 17:21 от already detective

# 89
Лени, в стаята на моя син никога не може да се стъпи по земята. Всичко си държи под око, по земята, да не се налага да го търси. Но когато затърси нещо се чува "Мамооооооооооо, а къде ми е ......?!"
Аз снимах тази бележка за всеки случай. Но пък той си знае номера наизуст.
За характеристика днес чух от вас, че ще имат.
Ще си повторя въпроса от края на предишната тема - къде е записано, че заявленията с желания трябва да са подписани от самите ученици? И трябва ли наистина те да присъстват при подаването им в т.нар. училища-гнезда? А при самото записване (ех, да стигнем до там!)?

Общи условия

Активация на акаунт