Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 49 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Безгрешно решаване на НВО ти гарантира около 4.75.

абсолютно НЕ Е вярно. И щях да ти го докажа, като публикувам данните на моето дете. НО няма да излизам от анонимност.

Както и скалата, която някой наскоро публикува НЕ Е тази.

Не може да е "абсолютно не вярно", защото съм казала "около 4.75", което означава, че може да е и 4.72, може да е и 4.82, или друга близка стойност.

Точно колко е ще се види, ако публикуват формулата за преобразуване, или ако някой отиде да си провери работата.

Ако детето се е справило безпогрешно с първия модул и  е оставил непипнат втория  -

\65+68\:28=4.75

какво му е горе-долу? Абсолютно е вярно!

# 616
mandy2: На поне 5 места в темата е обяснено.
НВО: 1 модул; Кандидатстване: 1 + 2 модул

СкАлата ще е ясна, когато я обявят, а статистиката - когато я публикуват.

Много се радвам на представянето на форумските деца - високи резултати, както и очаквах  Hug

Гани, Детективката, Unadaptable: на вас, момичета специално благодаря   bouquet

Already, питаше някъде назад: мойто е с 6.00 на 1-ви модул БЕЛ и е на 7-то небе  Grinning

Аз питах назад в темата няма ли детенце с 6-ца по БЕЛ, защото виждах, че само за мат пишат, но ето, че има вече второ форумско дете, решило всичко. Браво! Grinning Заслужено си се радва детето Sunglasses
П.П. Сега да разгледаме и статистиките, да видим какво става там..... Rolling Eyes Rolling Eyes
Пловдивската... http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=330
Най-много между 4-ри и 5 по БЕЛ, като миналата година ще е.....

# 617
Здравейте,

Някой може ли да ми каже, каква е процедурата, ако се установи, че дадена работа е разменена?

# 618
  • София
Здравейте,

Някой може ли да ми каже, каква е процедурата, ако се установи, че дадена работа е разменена?
ПО принцип в дните, когато може човек да си види рботата, присъстват и инспекторите по съответния предмет. Ако има такова нещо, веднага се реагира и то адекватно.
Миналата година имаше някакъв подобен проблем по мат- не помня дали беше разменена работа или нещо друго, но се оправиха нещата.

# 619
Аз да попитам,кои оценки трябва да ползвам при смятането на успеваемостта ,за да видя къде сме ние?Тези от НВО или оценката за кандидатстване,че при нас имат много разлика?

# 620
Здравейте момичета!
Нашето РИО Пловдив изнесе статистиката.
Много са бързи този път.

Много ти благодаря!

Според тази статистика с  11.161 детето ми ще влезе където пожелае!

# 621
Поздравления за чудесните ви деца. Стискам палци за подредбата на желанията и всички форумски деца да влязат там където искат.

Мога ли да ви помоля като пишете оценките да подскажете /на нас шестокласните мами/ и къде  са се готвили учениците?

Оценките на дъщеря ми са БЕЛ 5,825 и МАТ 5,929 (за кандидатстване).
Ходи на курса в РЕГАЛИЯ. Доволни сме, готвят ги отговорно и систематично. НО- най-важното е детето да има желание да учи и да полага усилия!

# 622
Благодаря ти ganis   bouquet

# 623
  • гр.Варна
Чудя се защо РИО Варна още се бавят със статистиката newsm78
Софиянки ,при вас как са нещата и вие ли чакате още?  bouquet

# 624
  • София
Софиянки чакат Simple Smile

# 625
Чудя се защо РИО Варна още се бавят със статистиката newsm78
hahahaами искат да ни увеличат на мах нивото на стреса,да ни вдигнат адреналина...ама явно се бавят защото смятат  hahahaбавно Mr. Green

# 626
Поздравления за чудесните ви деца. Стискам палци за подредбата на желанията и всички форумски деца да влязат там където искат.

Мога ли да ви помоля като пишете оценките да подскажете /на нас шестокласните мами/ и къде  са се готвили учениците?
Математика- 6,000 - без курсове и уроци (но учи в СМГ)
БЕЛ- 5, 643 - курса към Веди

# 627
Според тази статистика с  11.161 детето ми ще влезе където пожелае!
[/quote]

Аз пак да попитам, кои оценки ползвате при изчисляването?Оценките за кандидатстване или тези от самата матура?

# 628
Като излезне софийската статистика, казвайте WinkWink

# 629
galka7521, тези за в дясно, над които пише "за кандидатстване".

Общи условия

Активация на акаунт