Корабът/ El Barco

• 106 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Вече има бг субтитри за 12-ти епизод на 2 сезон.

Но насича за десет минути около 60-тата минута.

Много неща се разплетоха, заплетоха...хубава серия  Mr. Green

# 226
много хубава серия Simple Smile особено краят, много ми хареса, нямам търпение за следващата  Praynig

# 227
Дали в следващите епизоди ще ги има двамата бегълци?

# 228
samo na men li mi se stori, 4e begulcite sa trima?

# 229
ina4e seriikata be6e super!
kraqt napravo me razvalnuva maksimalno!ne sam se kefila taka ot kakto Ulises nabi Gamboa....e razbirase do momenta s Ainoa.

# 230
samo na men li mi se stori, 4e begulcite sa trima?

В руският кораб имаше наистина трети човек, но той май беше някой оцелял руснак или беше някой от проект " Александрия " .  Актьорът който играе Пити вчера и дал инфо за Бланка и Марио и е казал , че те НЕ напускат сериала , а просто имат други проекти над които работят в момента.

ТРЕТИ СЕЗОН ЩЕ ИМА! ПОТВЪРДИХА ГО ВЧЕРА!  Hug  Mr. Green
Обаче кога и колко- не се знае.  ooooh!

Така нареченият " финал " беше може би най-добрият епизод за сезона лично за мен. Браво на сценаристи, режисьори и актьори!

Супер много спойлери! Не чети ако не си гледал!!!

Почти потвърдиха че земя има и тя е населена от хора които работят за Проекта. Новият " любовен триъгълник "  Паломарес-Вилма-Пити вече се качва на съвсем друго ниво и ми е интересно в новият сезон докъде ще стигнат нещата там- с кого ще тръгне Вилма? Бремеността на Вилма напредва и ми е много интересно дали и нея няма така случайно да я отвлекат докато роди и ония изроди от Александрия да задържат бебето. newsm78 #Crazy

П.С : Между другото някой да гледа сериала с Йон Гонзалес и Амая Саламанка - Gran Hotel? Защото не съм мяркал тема за сериала във форума и все се каня да правя такава ама ме хваща мързела и се отказвам.  Embarassed  Laughing

# 231
Аз гледам Gran Hotel, много ми харесва. Сигурно няма тема още, защото не се правят субтитри за този сериал и повечето хора реално не могат да го гледат.

# 232
TheVankata  инфото ме зарадва много, благодарско  bouquet

а за трети сезон мнение спойлер - явно кораба подхваща сюжета на Изгубени! Мен лично не ме притеснява, защото филма си има собствен "испански чар" и със сигурност и в този вариант ще ми хареса!

е за нас феновете остава да гадаем какво ще се случи и да правим наш сценарии от предположения Laughing
на мен това ми се отдава Grinning  в 12 епизотд се случи всичко което очаквах и съм доволна от епизодчето #Crazy

# 233
В Замунда има качен 13 еп. със субтитри. От там разбрах, че филма ще има 3, 4 и 5 сезон. Hug

# 234
  • Срещу планината:)
 wavey Привет,

Вече спокойно мога да се запиша в темата,тъй като приключих с всички епизоди Crazy

Започнах го та да запълня липсата на Интерната, но много бързо и този сериал стана любим Crazy
Барбуха ми е любимец толкова добре го играе гениалният луд Simple Smile
Бланка(Айноа)още от Интерната съм и фен,
 ooooh! През цялото време сравнявах двойката Иван-Хулия ---> Айноа- Улисес  hahaha ми и с двамата много и се получава.
Ще сложа за всеки случай един надпис спойлер,че не знам кой как се движи с гледането
Само се надявам това заточение на руския кораб(а тя Айноа,как изобщо се озова на другият кораб,изненадах се приятно  Crazy) да не е за дълго, не вярвам да ги махнат от сериала Rolling Eyesнали.
Не мога да разбера къв им е проблема на тези от проект Александрия newsm78 защо елиминират цели екипажи. Нали оцелелите ще са един вид началото на новото човечество Rolling Eyes
Но пък на острова се предполага,че ще има още оцелели -нали там кацна самолет.Чу се на записа на черната кутия newsm78 Така,че пак не виждам логика да ги убиват.
И ретроспекции за първият екипаж на Звездата, там пък въобще не разбрах кво става Joy  Каква беше тази карта дето Барбуха даде на Хулия( с маршрут,който повтаря техният по време на взрива от преди 60 години) .
 Thinkingа още нещо папката дето Барбуха е скрил преди  да му се повреди главата, това първият протокол за оцеляване ли е?

hahaha Този кораб дали ще се превърне в атракция за туристите като свърши сериала?
 Hug Айде спирам да досаждам  с моите терзания и започвам да чакам оставащите епизоди до края на 2ри сезон  Cry колко ще ми липсва ...

# 235
Това с наличието на остров ми се губи. Аз го възприех, че като слушаха разговорите от черната кутия, никои пилот не виждаше суша, там където се очаква да има такава. Може и аз да съм в грешка.
На мен също ми е интересно, защо в толкова серии се акцентира върху тази папка, а Барбуха още не я е извадил. Той има откъслячни спомени за живота си от преди и не му ли е интересно какво има в нея. И настина той даде на Хулия онази карта, а вече толкова серии, нищо не се разбира за какво точно е била.
Изобщо има още много неизвестни и филма с всяка серия все повече се заплита. Дано по-скоро започнат снимките на третия сезон Hug 

# 236
  • Срещу планината:)
Това с наличието на остров ми се губи. Аз го възприех, че като слушаха разговорите от черната кутия, никои пилот не виждаше суша, там където се очаква да има такава.

Да наистина чуваха,че никой не вижда,но нали последният запис беше точно,че се вижда земя Thinking А и патицата и тя от някакъв остров идваше. Сега дали са един и същ е друг въпрос.

hahaha Снощи като си легнах се сетих ,че съм забравила да пита имате ли представа каква "тайна" има Улисес? Че и снимката не показаха,а това ме побърква  Mr. Green

# 237
На мен с тази "тайна" също ми е много странно. Да, не показаха снимката. Странно ми е защо Гамбоа е мълчал толкова серии, при условие, че Улисес му е най-големия враг заради любовта на Айноа. Защо преди не го използва този коз и какъв е той, че да накара У. да си тръгне от кораба?
Просто тайните са все повече.

# 238
Здравейте Simple Smile някой има ли представа кога ще излиза 3ти сезон? Simple Smile

# 239
Здравейте Simple Smile някой има ли представа кога ще излиза 3ти сезон? Simple Smile

"La tercera temporada del barco se estrenara el 19 de abril de 2012." - цитат от Уикипедия.

19 април 2012!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт