Корабът/ El Barco

• 106 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна/Лондон
Привет!
Признавам, че последните постове ги минах по диагонал, опасяваща се от спойлери, та директно да ви питам- качиха ли 12еп. без онова прекъсване, и ако не са, много ли пречи на историята?
Гледах го епизода и като стигна до там се изнервих, пусках плеъри, мъчих се да го оправя..и се отказах...

# 241
Привет!
Признавам, че последните постове ги минах по диагонал, опасяваща се от спойлери, та директно да ви питам- качиха ли 12еп. без онова прекъсване, и ако не са, много ли пречи на историята?
Гледах го епизода и като стигна до там се изнервих, пусках плеъри, мъчих се да го оправя..и се отказах...

Не, не са и надали някой ще го направи.
Моят съвет е, поне при мен се получи, когато ти забие към 50 и някоя си минута да затвориш програмата и отново да я отвориш, но като отидеш направо на 65-67 мин. Така го "прескочих" аз. Горе-долу ще успееш да "вденеш" какво се е случило през тези 10-тина мин. А и нали имаш добро въображение Mr. Green Wink
Защо не излъчиха епизод в Испания навръх студентския празник...Тогава вместо "Кораба" испанци са гледали "Изтичане на мозъци"  Mr. Green
Не ви ли направи впечатление, че на няколко пъти го обсъдиха така едно лееееко рекламно  Mr. Green в няколко от сериите на Кораба?
Е, имало е защо... Joy

# 242
аз пък гледах 12еп два пъти. така се случи,че първият го гледах на комп, а втория на диск на dvd- то ми. интересното беше, че втория път не прескачаше и разбрах какво стана
ще го напиша в бяло:
засече точно когато Улисес се канеше да поговори с Айноа по предавателя(може бе бъркам думата....сещате се тип уоки-токи) Айноа също гледаше към това прослувуто устройство. тя го включи, той също..........и нищо, няколко секунди мълчание, вместо всичко онова което искаха да кажат един на друг._( но явно са се разбрали по телепатия, щом тя го последва на руския кораб)
Гамбоа удря в гръб Рамиро, който пада в безсъзнание, а срещу тях стои Хулия. Рамиро не разбира, кой е бил нападателя. Налага се Хулия да удари Гамбоа няколко пъти за да се инсценира и неговото нападение и за да може да се прикрие тя. Гамбоа я пита за какво е там, намерила ли е това което търси. тя казва да и поглежда към дървен съндък , на който има някаше инициали( в момента не се сещам какви бяха)

е това е което си спомням....

# 243
ot 26.12.11 zapo4va povtorenieto na 1 sezon na Koraba po AXN
vseki den po 2 ep ot 11:45 i ot 13:15
 Mojem da mu se nasladim otnovo, a moje i da razberem ne6to novo, koeto sme propusnali v polezrenieto si.
PRIQTNO GLEDANE! bowuu

# 244
  • Срещу планината:)
nelsan4etog    bouquet

Мерси за беличките букви

Ще се пробвам с AXN,може да има неща,които е пропуснато в превода  Thinking

Весели празници

# 245
Специалният коледен епизод на Корабът ще се излъчи около 5 януари 2012, но все още няма потвърждение за това от страна на Антена 3. Simple Smile

# 246
Здравейте! Аз от скоро гледам Корабът. ПРеди това гледах Интернатът и бях зашеметена. Това ми е наюлюбимият сериал. Но сега много ми харесва Корабът, а той все пак е от същите сценаристи. Още съм към края на 1ви сезон нямам търпение да го изгледам   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 247
  • София
Аз в момента гледам "Los protegidos". Засега ми харесва, но гледам, че и за него се чака доста за субтитри.

# 248
  • Стара Загора
http://www.antena3.com/series/el-barco/noticias/jueves-enero-cap … 011123000113.html
Тук пише,че този четвъртък -5.01 наистина ще дават специалния епизод на "Еl barco".

# 249
Каква добра новина.Относно това за Марио и участието му в Корабът предполагам какво ми е било изражението когато го прочетох ....добре че вече беше поставено и допълнението, че това е грешно

# 250
Искате ли да си направим Фейсбук страница за феновете?Simple Smile

# 251
идеята е чудесна!  bouquet

# 252
Подкрепям изцяло! Може да е и на фенове на испанските сериали по принцип - като гледам всички сме запалени не само по "Корабът". Аз лично започнах с него, после се "зарибих" за "Интернатът", а сега гледам "Защитените", който не е на нивото на първите два, но не е лош. Така че идеята за страница е добра в какъвто и да е формат.

# 253
много е добър сериала за няколко дена изгледах и двата сезона и нямам търпение за 14 епизод  Simple Smile   н

# 254
Супер! Simple Smile Много се радвам, че сте навити - наистина темата може да е за всякакви испански сериали! Аз по принцип съм фен и на Хората на Пако ( той има фен страница във фейса), така че съм съгласна !

Общи условия

Активация на акаунт