Корабът/ El Barco

• 106 484
  • 739
  •   2
Отговори
# 255
супер идея но на мен да ви кажа ми  писна от броене на времето за нови серий.. Close Close айде дано  скоро го гледаме  с нормален превод  Confused

# 256
  • София
В новия епизод май ги няма пак Марио и Бланка. Превъртях го малко и видях, че в рекламата за следващия дават малко за тях, ама дали е ново или старо.. не знам. Кога ще има иначе следващ епизод?

# 257
Още не се знае кога ще излиза ...силно се надявам да е следващия четвъртък.

# 258
Здравейте на всички! Изгледах сериите качени в Замунда и съм впечетлена от филма. Опитах се да намеря новата серия(14,сезон 2) в сайта на Антена 3, но не успешно. Може ли да ми дадете линк за нея?

# 259
# 260
Благодаря!
Ще се опитам да разбера какво се случва, докато излезнат субтитри. Надявам се някой да го преведе  Simple Smile

# 261
От вчера го има в замунда и вече е със субтитри.    bouquet
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=293996&hit=1

# 262
Изгледах го, но ми липсват Айноа и Улисес. Поне ще ги видим в следващия епизод

# 263
Изгледах го, но ми липсват Айноа и Улисес. Поне ще ги видим в следващия епизод

Отново силно се съмнявам да ги видим... Един акорд на пианото изобщо не ми стига... Mr. Green
Да не спамя, но наистина съвсем изчезнаха последните 3-4 серии и адски си му личи на сериала...
Усещате ли как натрапват онази синеоката русокоска...  Confused
Хубавица, спор няма, но нещо не може да ми  замести Айноа. А и съм ваксинирана към натрапващи се... Sunglasses

# 264
И аз се съмнявам Марио и Бланка да се появят преди последния епизод за сезона,нали някъде се говорише,че имали други ангажименти и за това ги изолираха на другия кораб.И определено се усеща липсата им......Хубавата русокоска нещо не ме кефи за сега,но още не са и дали и много поле за изява..и все пак не може да се намаже на Бланка.
В последните две серии нещо се разводниха нещата SadНе че не си го гледам с кеф,но ми се губи интригата.Може би и липсата на двамата главни герои донякъде допринася за това.

# 265
Съгласна съм с леко разочарованите, но все пак серията беше много приятна с коледния си дух - леко сантиментално, но е и блудкаво. Много ми хареса коледната интрига с Гамбоа - искрено се смях като се направи на влъхва. Grinning

# 266
корекция - сантиментално, но Не блудкаво (блея и ям букви), сори

# 267
NellyR всеки път като гледам снимкатана профила ти  се сещам за приятелче на синът ми  ако искаш вярвай ама многоооооо прилича на УЛИСТЕС  само дето е 7 клас 

# 268
Да липсват много .. но не е само с пианото .. там с автомата , където тренират ии малки откъси .. Не мисля , че ще ги изолират защото с тях е интересно и има видна тръпка .. а тази русата не ми вдъхва доверие ,дд сигурно ще се опита да открадне улисес ,дд а и се радвайте ! Премиерата на Трети сезон е в Испания на 19 Април { На рдто ми, яко съвпадение [sun] } , и се надявам да не чакаме много до дойде в БГ !!  Grinning

# 269
Май всички гледаме сериала заради Улисес и Айноя  Laughing Някак си другите немогат да въздействат така, дано в новия епизод има малко повече интрига

Общи условия

Активация на акаунт