Корабът/ El Barco

• 106 505
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Във фейсбук пише че са Марио и Бланка са обвързани." Blanca Suarez има връзка с Mario Casas Sierra."
Дали е вярно?

# 301
Не е вярно

# 302
Имате ли представа дали вчера е излъчена поредната серия в Испания?

# 303
Не, няма нов епизод. Още не е ясно кога ще се излъчи следващия, поне не успях да намеря такава информация. Много хора са питали в коментарите на сайта на Антена3, но няма отговор с конкретна дата.

# 304
В един руски торент сайт има информация, че ще се излъчи чак март месец. Ето и инфо от википедия http://es.wikipedia.org/wiki/Anexo:Segunda_temporada_de_El_barco

# 305
Не знам имат ли връзка или не, но в очите йм има толкова голям пламък все едно са истински влюбени..Това в очите няма как да се изиграе, според мен има някакви чувства между тях! Simple Smile

# 306
Аз съм на мнение, че един добър актьор определено може да изиграе и това. Няма как да си добър актьор, ако не успееш напълно да влезеш в образа си и да пресъздадеш и любов, омраза и всички възможни чувства.
А иначе със сигурност нямат връзка, Марио Касас ходи с Мария Валверде, точно днес прочетох един материал по въпроса.

# 307
Може ли да споделиш с нас от къде имаш тази информация, и от къде попринцип четеш такива неща ?

# 308
Аз пък останах с впечатление, че ходи с онази малката от Tengo ganas de ti. Ама може и грешно да съм осведомена  Laughing
Всъщност ще има ли друг епизод от този сезон? Колкото и да ми е неприятно, струва ми се, че това беше краят на втори сезон Cry Дано да греша Praynig

# 309
Чета най-вече от сайта на Антена3. Ето статията, в която се пише за интервю с Мария Валверде, която споделя, че за нея Марио е перфектният мъж и се отнасял с нея чудесно и била много щастлива:

http://www.antena3.com/celebrities/famosos-espanoles/maria-valve … 012011700013.html

# 310
Благодаря ти многоо! Въпреки че, като гледам El barco някак си ми се иска наистина да са заедно, но това са само филмии  Grinning

# 311
Ееее жалкоооо Grinning но иначе в едно интервю Марио Касас казва, че между него и Бланка Соарез има голяма химия .. Голями сладурии саа!!

http://www.vbox7.com/play:e5f1a54968 Ето го клипа

# 312
Интересно видео, не го бях гледала. Нормално е с Бланка да имат химия, тя е красива и е добра актриса. А и казва, че работят двамата по подобен начин, което също предполагам им помага да се сработват добре. То е нормално - е едни се разбираме добре и ни допадат като хора, с други - не толкова. Wink Аз лично го харесвам с Мария повече, отколкото с Бланка. Тя ми е по-друг типаж и си я представям с човек много различен от Марио.

# 313
сериала е страхотен и с нетърпение чакам следващите епизоди Simple Smile

# 314
По моята логика 15 епизод от втори сезон би трябвало да се излъчи след 2 седмици-  2 или 9 февруари( не искам да подвеждам никой обаче Simple Smile ). Засега няма никаква информация кога ще се излъчат трите последни епизода, но сме много близо до тоя момент.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт