Корабът/ El Barco

• 106 506
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Не знам имат ли връзка или не, но в очите йм има толкова голям пламък все едно са истински влюбени..Това в очите няма как да се изиграе, според мен има някакви чувства между тях! Simple Smile

И според мен всичко е до талант. Марио е невероятно добър актьор!!!
За пръв път го гледах в Хората на Пако и признавам си разплаквал ме е. Блясъка в очите го има във всички филми в които съм го гледала до сега.
А за това че е секси не може човек да отрече!Определено е повече от чаровен Grinning

# 316
По моята логика 15 епизод от втори сезон би трябвало да се излъчи след 2 седмици-  2 или 9 февруари( не искам да подвеждам никой обаче Simple Smile ). Засега няма никаква информация кога ще се излъчат трите последни епизода, но сме много близо до тоя момент.  Simple Smile

Ох, дано си прав... Peace
Не ми е ясно защо е това изчакване и изоставяне при тези три последни серии от втори сезон, при положение, че има дата на започването на трети сезон 19 април...

# 317
Еее хайде да излиза вече 15-и епизод..достатъчно чакахме Grinning От това което се видя ми изглежда, че ще е доста интересно и ще се разбере тайната на Улисес.Не мога да чакам вече този сериал е като "дрога" Grinning Grinning

# 318
За 4 дена изгледах и 2-та сезона направо е невероятен нямам търпение за следващите епизодии!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

# 319
Голяма пауза Tired

# 320
уфф Confused губя търпение вече! докато излезе нов епизод ще ми се наложи да си припомня старите - вече забравих за какво става дума  Sad

# 321
Дори в сайта на антента не пише нищо за 15-и епизод... но до края на февруари трябва да излезе, защото на 19-и април е премиерата на 3-и сезон  Simple Smile

# 322
Здравейте ,аз също чакам с голям интерес сериите. В последният коментар на 14 еп.в замунда са пуснали линк с графика на сериите по дати. http://es.wikipedia.org/wiki/Anexo:Episodios_de_El_barco

Дано съм била полезна   bouquet

# 323
Здравейте, и аз съм голям фен на Корабът. Изгледах първия и втория сезон, които са качени в замунда и всеки ден следя коментарите на последния качен епизод, за да разбера кога за бога излиза следващата серия. Следя и форума ( доста неща научих за актьорите и сериала ) таа от последната информация публикувана от mama na miro мисля, че 15 епизод би трябвало да има тази седмица, ако е така СУУПЕЕРР  Party

# 324
http://www.zonaelbarco.com/los-tres-ultimos-capitulos-de-el-barc … squeda-de-tierra/
 Тук пише че последните 3 епизода ще са съсредоточени в откриването на земята и че трябва да излязат този месец, но точна дата все още не е спомената.. Simple Smile според мен другата седмица вече трябва да се насладим на 15 епизод

# 325
О,много се надявам да гледаме тези дни , защото в момента съм в абстиненция  Rolling Eyes  Имам много забележки по филма,но си затварям очите за това.Като цяло филмът много ми допада. Като изключим поразителното въздействие на Марио Касас,любимец ми е Де Ла Куадра,няма такъв тип просто ..  Joy

# 326
Изгледах сериала, чакам и останалите 3 епизода. Ще следя тук за инфо  Grinning

# 327
сериала е супер.
Може ли някой да даде трейлър за 3 сезон

# 328
  • Сред лисици
Хайде и аз тук  Grinning.
Преди няколко дни приключих с "Интернатът" - първият ми досег с испанските сериали (e, след "Синьо лято", разбира се Wink). Много ми хареса. Бях скептично настроена, но "Интернатът" ме изненада приятно и спечели като фен на испанските сериали. Те си имат свое очарование, различно от това на американските. И логично от "Интернатът" преминах на " Корабът". Изгледах само първите 2 епизода на първи сезон и съм нетърпелива да продължа.  Hug

# 329
http://www.zonaelbarco.com/cartel-de-la-pelicula-grupo-7-de-mari … na-el-4-de-abril/

Ето и новия филм с участието на Марио Касас <33

Общи условия

Активация на акаунт