Корабът/ El Barco

• 106 395
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Добрич
Олелеее, кога ли ще го пуснат някъде със субтитри.До сега чакахме да започне сезона,а сега да го качат някъде със субове Cry

# 646
Малко е рано за субтитри, той излезна едва вчера, а и субтитри за толкова дълъг епизод не се правят толкова лесно....

# 647
  • Стара Загора
Здравейте Hug!Не успях да гледам  и аз нито онлайн,нито след това в сайта на Антена.А антивирусната и на мен ми блокира и не мога да тегля от линка.Но здраве да е,когато го качат  е някой торент,ще гледам Grinning.Ако някой има желание да разкаже в спойлер какво става в новият епизод.

# 648
  • София
Ами спрете си за малко антивирусната де Laughing

# 649
  • Стара Загора
 Joy Joyда я спра,но да не стане някой сакатлък,че какво ще правя тогава Joy Joy Joy.Толкова чаках за новия сезон,ще си почакам още малко Grinning.

# 650
  • София
Аз го дръпнах от първия линк - няма проблем при мен Peace

# 651
  • Стара Загора
Aми приятно гледане и после ще разказваш Hug!

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 22:24 от borovinka123

# 652
Изгледах го,макар и без субтитрите и какво да кажа?Заслужаваше си чакането Heart Eyes
Има развитие по въпроса с патицата,повече спойлери не давам  Twisted Evil Приятно гледане Simple Smile))))

# 653
Промо на втори епизод: АЙНОА СЕ ЗАВРЪЩАААА!!!  Hug Mr. Green

http://www.zonaelbarco.com/primer-anuncio-del-capitulo-3x02-de-e … o-vamos-a-tierra/

# 654
има го вече и в замунда,без субтитри Simple Smile

# 655
Скрит текст:
Гледам че повечето сте го изгледали...Как са първите впечатления? Какво мислите за връзката на Гамбоа и Естела?

# 656
Запис и от мен,изгледах на един дъх двата сезона на филма.Е,какво да Ви кажа,влюбена съм в този филм,обсебена дори.Много ми харесва,любовта  на Улисес и Айноа е вълшебна Heart Eyes
Нямам търпение да гледам 3-ти сезон.Да питам в замундата само първа серия ли я има?

# 657
Запис и от мен,изгледах на един дъх двата сезона на филма.Е,какво да Ви кажа,влюбена съм в този филм,обсебена дори.Много ми харесва,любовта  на Улисес и Айноа е вълшебна Heart Eyes
Нямам търпение да гледам 3-ти сезон.Да питам в замундата само първа серия ли я има?

Ами поздравления за търпението и отделеното време да изгледаш първите 27 серии. Simple Smile Да, засега е само първи епизод, петък-събота ще качат и втори. Simple Smile

# 658

Ами поздравления за търпението и отделеното време да изгледаш първите 27 серии. Simple Smile Да, засега е само първи епизод, петък-събота ще качат и втори. Simple Smile
Страхотно  bouquet

# 659
  • España (Плевен)
  Страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт