Корабът/ El Barco

• 106 369
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Добре де, в крайна сметка те втори сезон излъчиха ли го докрай?  newsm78

# 661
  • Плевен
Намерих серията и в руски сайт - дано скоро го преведат поне тук,че с руския се справям по добре от испанския Simple Smile

http://serialsezon2.ru/el-barco/el-barco-3-season/567-korabl-el- … arco-3-sezon.html

# 662
Гледах вчера серията в Замунда,но като незнам испански и нищо не разбирам.Промото е супер интересно,нямам търпение вече да започне и при нас.В нета имаше снимка на Айноа като булка и тя наистина се омъжва в този сезон,но за кой ли newsm78.

# 663
Е, не е ли ясно за кой?  Thinking

# 664
Никога не можеш да знаеш какво са ни подготвили от Антената..

# 665
Е, не е ли ясно за кой?  Thinking
Може и да не е за Улисес,защото в едно интервю той беше казал,че в трети сезон идва"края на света за Улисес и Айноа" Thinking,аз го разбирам така,че може и да се разделят Tired
Много ми се иска да са заедно,но знае ли се Whistling
Тази вечер ли ще дават по Антена 2 епизод newsm78

# 666
В Замунда вече има субтитри. Намират се в мненията, някъде към 61-65. 

# 667
Те не са пълни. Превели са 1/10 от сериала и то по-голямата част е в началото, където показват какво се е случило в предишните епизоди.  Grinning

# 668
Имате ли представа дали някой ще превежда 3 сезон?

# 669
Някой гледал ли е новите епизоди?

# 670
Аз съм ги гледала, интересни са доста. Не ми се иска да издавам нищо, обаче, за да не съсипя удоволствието на хората Simple Smile

# 671
  • In The Middle Of Nowhere
Аз аз вече не знам кога ще ги гледам... втория епизод е качен, а за първия още няма субтитри. Нещо има проблем и май няма от къде да превеждат, така го разбирам.

# 672
  • София
Някой гледал ли е новите епизоди?
Стачкувам Crossing Arms
Скрит текст:
Няма го Марио и това си е

# 673
Аз гледах малко на прецъкване. Ми значи
Скрит текст:
общо взето патицата им се върна и я пуснаха отново да ги отведе до земя. В крайна сметка два епизода гледаме как някакъв фар свети там.  Grinning  На руския кораб почнаха да се случват някои неща там.
В замунда последно се мъчеха да сформират нов екип преводачи, понеже тези, които превеждаха предишните епизоди няма да продължат.

# 674
  • До морето :)
Аз от сръбски го преведох на български с Google преводача. Понагласих ги нещата и гледах. Еееей, влюбена съм в този филм. Много се смях пак.  Joy Сега чакам някакви субтитри за втори епизод.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт