Корабът/ El Barco

• 106 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
От Замунда разбрах, че руснаците са почти готови с превода на 6 еп. Това означава, че след около 3-4 дни може би ще имаме и ние превод. Браво на хората, които са се заели с тази трудна работа.   

# 166
В епизод 8 на втори сезон (21 поред) нашите хора намират стара лента от времето на капитан Зунига(първият капитан на кораба, 12 епизод) и също така по информация дадена от Марина Салас би трябвало някой да умре. Така че ако има някой който гледа сериите късно по нощите в четвъртък, му пожелавам приятно гледане!  Sunglasses  Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 18:33 от TheVankata

# 167
Аз не го гледам в четвъртък ,но в петък задължително.А последния епизод беше невероятен направо останах без думи .Тоя втори сезон бие всички продукции на Антенката (разбира се без Интернатът)

# 168
Аз не го гледам в четвъртък ,но в петък задължително.А последния епизод беше невероятен направо останах без думи .Тоя втори сезон бие всички продукции на Антенката (разбира се без Интернатът)

По принцип е така. Но не бива да се подценяват сериали като Gran Hotel и новия сезон на Los Protegidos. Защото всеки сериал е уникален сам по себе си.  Simple Smile Peace

# 169
Разбира се ,но имах предвид ,че това ,което ни представят в "Корабът" е на много по-високо ниво.Но предполагам ,че ще има много изненади в новия сезон на "Защитените" ...Остава ни само да чакаме и да гледаме ....

# 170
Приятели, защо нямаме инфо как върви преводът на 7-ми епизод?
Тези руснаци, ей Mr. Green

Опс, да дам инфо...
Вчера руснаците са дали преведената 7-ма серия на нашите преводачи и неуморните пчелици са започнали работа по нея.
Невероятни са, наистина, силен отбор! Hug
Не мога да напиша коментар в замундата, за да им благодаря, правя го от тук!  bouquet
Благодаря, благодаря, благодаря!
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 11:11 от LeAn

# 171
Преводът на 7-ми епизод е готов.

# 172
може да е омръзнало на превеждащите, но никога не е излишно още едно голямо БЛАГОДАРЯ за усилията ви. Сериалът е страхотен! След Lost не съм се зарибявала  с такова нетърпение да чакам развитието на сюжета.

# 173
Много благодаря!

# 174
mmm neveroqtna trupka mi dostaviha poslednite nqkolko epizodi......................

ispanskoto kino vuzdeistvat unikalno. haresva mi dramata, koqto na momenti te izpotqva ot naprejenie! haresva mi romantikata i izkrenosta v 4ustvata na vseki geroi. haresva mi kak predstavqt istinite ot jivota i kak vadqt poukata na lice..........

unikalni tova e dumata!!!

# 175
  • София
С нетърпение чакам превода на 8-ми епизод.

В кой ден излизат новите епизоди?

# 176
С нетърпение чакам превода на 8-ми епизод.

В кой ден излизат новите епизоди?

Четвъртък в Испания, събота-неделя тук в Замунда предимно.

# 177
някой знае ли как вървят нещата с превода на 8 епизод? кога да го очакваме?

# 178
  • София
някой знае ли как вървят нещата с превода на 8 епизод? кога да го очакваме?

Още няма, следя в замунда, но се бавят, уви Sad

# 179
Ето от тук можете да изтеглите бг субтитри за 8-ми епизод http://dox.abv.bg/files/dw?a=ccaaecc91b

Общи условия

Активация на акаунт