Корабът/ El Barco

• 106 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.Добрич
Много шантав филм, но така ме зарежда. Как ги измислят тези небивалици и кой остави другите подаръци? Много тъжна сцена със Саломе накрая.

# 271
Съгласна съм с леко разочарованите, но все пак серията беше много приятна с коледния си дух - леко сантиментално, но е и блудкаво. Много ми хареса коледната интрига с Гамбоа - искрено се смях като се направи на влъхва. Grinning

Абсолютно си права, смях се не само от сърце, от цялата си душа даже hahaha
Не разбрах ББ: защо трябваше да се маскират така детайлно като се видяха три силуета на лодка на фона на "Витлеемската звезда"...Това с миналата, настоящата и бъдещата Коледа на Гамбоа пресъздава старата история... Е, няма как, като се видиш стар и в инвалидна количка до такава мацка, ясно е, че не само ще се намацаш по лицето ами и на клоун ще се направиш...как й се радваше после Гамбоа... А това с Айноя и Улисес. Просто са силни актьори и добре си играят ролите. А аз съм пленена от естествеността на Бланка/Айноя, а и Улисес/Марио не е за изхвърляне... Чакам с нетърпение да си приключат тези прословути нови проекти, за да ги гледаме и там...защо пък не... Mr. Green

# 272
  • Срещу планината:)
Много шантав филм, но така ме зарежда. Как ги измислят тези небивалици и кой остави другите подаръци? Много тъжна сцена със Саломе накрая.

Е мен пък тази сцена страшно ме издразни  Crossing Arms Кво му прави стойки на Хулиан,че не й бил казал...

А и тройката Пити,Вилма и Паломарес и те не знаят кво искат bash

Grinning Иначе епизода радва,може би щеше да е по- готино да го гледаш покрай Коледа.И не знаеш,че в Испания децата чакат Влъхви,а не дядо Коледа Thinking
Следващият епизод ще е много екшънов smile3508

# 273
Spinki,от Гамбоа бяха другите подаръци.
И аз се смях много на влъхвата Гамбоа LaughingА за Саломе е ясно,че ще му прости,но нали трябва с нещо да се пълнят епизодите Wink

# 274
Според мен подаръците са от тия дето ги отвличаха, нали Бурбуха е бил някакъв учен

# 275
  • Стара Загора
На мен също мн.ми допадна епизода-забавен беше с фиестата и влъхвите Laughing.Чудя се как ли ще се развият отношенията между Пити ,Вилма и Паломарес. А доколкото виждам не само на мен ми липсват Айноя и Улисес Blush.дано др.серия вече ги видим и тях.А и аз мисля,че  другите подаръци ги остави Гамбоа.Знае ли някой дали утре вечер ще има нов епизод по Антена3?

# 276
  • София
NellyR всеки път като гледам снимкатана профила ти  се сещам за приятелче на синът ми  ако искаш вярвай ама многоооооо прилича на УЛИСТЕС  само дето е 7 клас 
Жалко, че не е към 30-те  Whistling Mr. Green

# 277
Жалко, че не е към 30-те   
  .. xey shte mojesh li da me namerish wuw skype : jus7_me3 ii da mi izpratish snimchica na twa momche che mi e adski lubopitno , ako ne kachi w saita .. shte chakam otgowor ;pp

# 278
След Аиноа, Вилма ми е другата любимка, но много ми е гаден начина, по който постъпва с Пити. Според мен допълнителните подаръци са оставени от Гамбоа. Поне в този епизод не са акцентирали върху лошите и според мен няма как да са от тях. С нетърпение чакам следващия епизод.

# 279
  • Срещу планината:)
Добре де,но от къде Гамбоа ще намери телескоп и хипопотам  newsm78

И чудодейното изцеление на Хулиан малко от никъде дойде,но се радвам,че е добре Simple Smile

Друго се почудих те трябваше да плават 2 месеца по план.Не си спомням дали в началото бяха споменали до къде ще плават,но изведнъж всички се сдобиха със зимни гардероби Thinking

# 280
На мен също ми се стори странно това, че имат зимни дрехи. Доколкото си спомням тръгнаха през лятото и всички бяха във ваканция. Пътуването не е трябвало  да продължи повече от самата ваканция. Може би са взели и по-дебели дрехи в случай, че времето се развали. Нали и през лятото могат да паднат доста температурите. 

# 281
  • Стара Загора
Ами и аз се чудя на същите въпроси .....Само за Хулиян  си мисля,че операцията я направиха докато беше отвлечен,но защо им е пък да му махат тумора ooooh!

# 282
Имаше момент, в който Гамбоа обясни на Рамиро, че почти всички на кораба са специално подбрани. Според мен не им влиза в плановете Дела Куадра да умре, затова са решили да го излекуват (явно могат).
Могат да се забележат и странни неща, но това го има в повечето сериали, така че аз не се учудвам. Подаръците, според мен, не са от Гамбоа, по-скоро някой външен ги е оставил там..

# 283
  • Стара Загора
Аз си спомням,че когато раздаваха дипломите на младежите Хулия и капитана казаха,че са тръгнали през септември и вече пътуват два мес.и трябвало да се върнат вече по това време отново в Испания и затова точно него ден ,в който трябваше да се завърнат им дадоха дипломи...та така разбрах,че вече е ноември мес....Вероятно са подготвени и за по-студени дни,нали ноември е студен мес.

# 284
  • Стара Загора
Martita съгласна съм с теб-наистина  Гамбоа каза,че има избрани да оцелеят и явно Хулиян е един от тях.А дали действията в др.епизод не са продиктувани от факта,че Хулия и капитана повредиха черната кутия?!

Общи условия

Активация на акаунт