Корабът/ El Barco

• 106 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Прави сте и затова са направили операция на Хулиан и са му приложили някакво лечение - може би лъчетерапия.

# 286
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета,че коментирахте с мен сериала,мн.е хубав и нямам търпение за вс.следваща серия и като ви чета коментарите виждам,че не съм единствена Embarassed

# 287
  • Срещу планината:)
Това с месеците не съм го отразила въобще приема,че експедицията им е била и в студени месеци Simple Smile

Сега Хулиан и Барбуха бяха отвлечени 1или 2 дена нали newsm78 та каквото облъчване да са му направили  трябва да е било супер ефективно Rolling Eyes Това е все пак рак.Или тази пластина дето са му я имплантирали действа като ежедневна химиотерапия Thinking

# 288
  • Стара Загора
Да бе вярно наистина бяха ги отвлекли сутринта рано преди изгрев слънце и ги върнаха на следващата сутрин -как я направиха тая лъчетерапия  newsm78 и аз си ми помислих,че има имплантиран чип или пластина.Но се и радвам,че вече не е болен,защото изглеждаше мн.зле в предните серии.Дано Саломе му прости бързо 

# 289
Да, може и нещо да са му имплантирали. Ръцете му бяха целите в белези от инжекции. Аз поне така го възприех и може това пък да е някаква химиотерапия. Надявам се да разберем.
Просто още доста неща има да ни се разкриват във филма и има толкова неизвестни - какво точно се е случило със семейството на Гамбоа; каква е тайната на Улисес; какво съдържа папката, която Барбуха скри и защо като си спомня къде е тя не я извади; защо Хулия скри онези стари карти, които й ги даде Барбуха и досегане ги е показала на Рикардо, та нали целта им е да открият останала земя; кой е другия пътник на кораба с Улисес и Аиноа; освен "нашия" и онзи руския има ли още пет спасени от бурята кораба; Сигурно има още доста неща, но в момента не се сещам.

# 290
радвам се , че има още неща за разкриване така ще има и още епизоди - което е добре дошло за нас! Laughing
имам усещане че Барбуха не е толкова луд, за колкото се педставя и повечето действия, който извъшва са си напълно съзнателни. макар и държанието му да е като на 6 годишен, той е един от най умните хора на кораба. може би травмата която има е начин да се защити от хората от проекта

# 291
Ех, момичета, много добре се разкоментирахме... Hug
Да не четат обаче тези, които още не са гледали и за тях ще е ад да научат разни нещица предварително... Naughty

Аз също не смятам, че Гамбоа е влязал в ролята на Дядо Коледа. Смятам, че това с подаръците  беше просто, за да запазят у нас, зрителите, тайнството на Коледата с цялото това подаряване на подаръци и т.н.  
Цялата серия беше една такава празнична ...
За рака... тази супер технология на лечение, нека пък я споделят, доста хора ще й се зарадват.
За другарчето на Айноя и Улисес на руския кораб, смятам, че е някой, който се крие от лошите и самият той ще се крие от нашите влюбени.
Барбуха наистина е най-умният и до някаква степен играе роля, за да оцелява... Нали Гамбоа му показа, че го дебне да си “спомни“, докато играха онази партия шах, която Барбуха помни до най-малката подробност...

Радвам се, че така скоро почват да снимат трети сезон-премиерата му е на 19 април т.г.  А дотогава ще се занимавам с каталога от испанската тема... Mr. Green

# 292
Барбуха определено е един от най-умните на кораба, но аз не мисля, че травмата му  е начин той да се защити от проекта, той просто е участвал в този проект, а Гамбоа прави всичко възможно Барбуха  да си спомни своето участие, за да му каже къде е скрил онази толкова важна червена папка.
Кога излиза 15 серия, бях подочула, че би трябвало на 12, тоест  вчера?

Страхотен сериал, много съм щастлива, че ще има и трети сезон, вече бях започнала да си представям колко безинтересен би бил всеки друг , който загледам, но сега съм спокойна !  Laughing

# 293
Някой знае ли кога ще започне трети сезон?

П.П. БАРБУХА  всъщност е БУРБУХА което в превод на български означава мехурче или  балонче въздух 

# 294
Новият сезон е на 19 Април , прeмиера в Испания !!! ;pp А някой знае ли кога ще е новия епизод, че доста се забави ,хх ?!

# 295
Здравейте! На мене ми е много интересно каква тайна крие Улисес..нещо за самоличността ли му е или за живота?? И когато Барбуха намери карти, защо Хулия ги скри? Уникален е просто сериала..Събира мистерия,драма,комедия,романтика..всичко! Simple Smile

# 296
  • Срещу планината:)
Съжалвам,че ще е малко извън темата  bouquet, но изгледах 3 метра над небето  smile3544 тоз Марио как може да е толкова секси.  Blush Доста неща показа.
 hahaha Обаче много му тича да се бие.   Juan Pablo Shuk(Гамбоа) и тук отнесе як пердах Mr. Green
 Crazy През цялото време не ме напусна чувството,че ако Бланка(Айноа) беше на мястото на главната актриса, филма щеше да е още по-хубав.Май съм прекалено подвластна на двойката от Кораба.
Който е пропуснал филма като мен да не му мисли,а да си навакса  Peace

И когато Барбуха намери карти, защо Хулия ги скри?

Thinking Не знам защо ги скри,но маршрута май беше същият който и те трябваше да поддържат по време на катастрофата с ускорителя.

# 297
Съжалвам,че ще е малко извън темата  bouquet, но изгледах 3 метра над небето  smile3544 тоз Марио как може да е толкова секси.  Blush Доста неща показа.
 hahaha Обаче много му тича да се бие.   Juan Pablo Shuk(Гамбоа) и тук отнесе як пердах Mr. Green
 Crazy През цялото време не ме напусна чувството,че ако Бланка(Айноа) беше на мястото на главната актриса, филма щеше да е още по-хубав.Май съм прекалено подвластна на двойката от Кораба.

Какво да ти кажа, явно и сценаристите така са мислили.
За всеобщо съжаление, Бланка отказва главната роля в Трите метра, заради ангажираност...
Наистина поне на екрана двамата страхотно си подхождат...

# 298
Аз пък мисля, че точно с тези избрани актьори, филмът (3MSC) е точно това, което трябва да бъде. С която и да е друга главна актриса или главен актьор, нямаше да се получи толкова добре. Филмът е перфектен така.

# 299
  • София
Дю, не мога да не съм по-съгласна с теб за Бланка Суарес. Мисля, че филма щеше да се получи доста по-добре ( не че сега е зле, но само заради Марио)

Общи условия

Активация на акаунт