Корабът/ El Barco

• 106 535
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • До морето :)
Те като имат идеи за 3-ти сезон, да вземат да довършат първо втори  Joy

# 466
Втори сезон е заснет отдавна. Това, че не го излъчват е друг въпрос. А това долу е от снимките на трети сезон.

# 467
Не знам, защо се бавят, но скоро ще се наложи да повторят първите серии, че ще забравим за какво става,  ooooh!

# 468
http://www.antena3.com/series/el-barco/noticias/bandera-estrella … 012052400105.html
Nai-nakraq EL BARCO 3 sezon pusnaha snimka na znamena na LA ESTRELLA POLAR na susha Simple Smile))

# 469
Сега търпението ми взе да изчезва.Дано скоро да го пуснат изглежда доста интересно

# 470
Значи са намерили суша и 3 сезон ще се развива около оцеляването и приспособяването им на сушата. Интересно ще е стига да достигне до нашата аудитория.

# 471
Съгласна съм, че всичко развиващо се в 3 сезон ще бъде мн интересно, ама хайде да довършат 2 сезон вече ... минали са 5 месеца от последния еп, който са пуснали ... ако ни накарат да чакаме толкова дълго и за трети сезон с извинение за речника ми ама майната им!!!

# 472
http://www.zonaelbarco.com/el-barco-rueda-en-una-paradisiaca-cal … ercera-temporada/

Някои от вас може би не ги видели Simple Smile Така де, аз поне само картинки гледам на посочения линк  Laughing

# 473
Здравейте!От февруари месец следя темата,но днес реших да се запиша към чакащите 15ти епизод.Изгледах на един дъх сериала (1 седмица),много ми хареса това,че не преобладава само един жанр,а има от всичко по малко.Актьорския състав е страхотен,може би го гледам заради Бланка Суарез...Ако някой не е гледал Интернатът да поправи грешката си.Докато излезе нов епизод,поне може да го гледате,че тези хора си играят с търпението ни.Според мен всичко е зареди Бланка,тя се снимаше и на 18ти имаше премиера на Mia de naranjas,и заради Марио,който снима Желая те.аз мисля.че докато не дойде 22ри юни,няма да  има нов епизод,по моята логика.Ох ,как искам да гледам...
П.С Аз мисля,че тайната на Улисес,може да е в това,че той също като Гамбоа е имал мисията да следи Айноа,защото в 1ви еп,.ако някой е обърнал внимание Гамбоа каза на Улисес (след като той беше го блъснал) „Внимавай повече“ и имах чувството,че се познават-това е първото,за което се сетих.Второто е,че може би е свързано с майката на Айноа или общо казано с живота ѝ.

Желая на зрителите много търпение! Grinning
  bouquet

# 474
а тази картинка какво трябва да значи че на 11 август излиза нещо ново от El Barco?? http://www.google.bg/imgres?q=el+barco&start=155&um=1&am … mp;vpx=661&vp

# 475
а тази картинка какво трябва да значи че на 11 август излиза нещо ново от El Barco?? http://www.google.bg/imgres?q=el+barco&start=155&um=1&am … mp;vpx=661&vp

Joy Joy Joy Ехххх...ама фенове ! Има само един кораб и той е нашия ! Така ли ???  Joy

# 476
Здравейте!От февруари месец следя темата,но днес реших да се запиша към чакащите 15ти епизод.Изгледах на един дъх сериала (1 седмица),много ми хареса това,че не преобладава само един жанр,а има от всичко по малко.Актьорския състав е страхотен,може би го гледам заради Бланка Суарез...Ако някой не е гледал Интернатът да поправи грешката си.Докато излезе нов епизод,поне може да го гледате,че тези хора си играят с търпението ни.Според мен всичко е зареди Бланка,тя се снимаше и на 18ти имаше премиера на Mia de naranjas,и заради Марио,който снима Желая те.аз мисля.че докато не дойде 22ри юни,няма да  има нов епизод,по моята логика.Ох ,как искам да гледам...
П.С Аз мисля,че тайната на Улисес,може да е в това,че той също като Гамбоа е имал мисията да следи Айноа,защото в 1ви еп,.ако някой е обърнал внимание Гамбоа каза на Улисес (след като той беше го блъснал) „Внимавай повече“ и имах чувството,че се познават-това е първото,за което се сетих.Второто е,че може би е свързано с майката на Айноа или общо казано с живота ѝ.

Желая на зрителите много търпение! Grinning
  bouquet

Сега си припомних сериала и видях,че Гамбоа казва „Жалко,че не носиш документи за самоличност“.Може би Улисес въобще не е Улисес?

# 477
  • До морето :)
И наблегна няколко пъти на фамилията му. Има някаква интрига и там  Mr. Green Дано да доживеем, да разберем Simple Smile

# 478
И наблегна няколко пъти на фамилията му. Има някаква интрига и там  Mr. Green Дано да доживеем, да разберем Simple Smile

Само дано не стане като с третия и последен сезон на "Защитените"- близо година го гласиха и изведнъж оп последен сезон и айде много здраве на екип и всичко. А този сериал направи почти 5 милиона при примиерата си и е някак недопустимо нещата да свършат толкова бързо, но знае ли човек...  #Crazy

# 479
И мисля ,че може да го спрат

Общи условия

Активация на акаунт