Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 554
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  И кое е последното стъпало? Защото за мен това е нейният край,всичко останало са волни интерпретации и лична гледна точка.
  А защо не помоли да му изпрати снимките по пощата? Това беше оправдание,за да  я види.Ако знаеш,че нещо ще нарани човека до теб,когото обичаш,просто не го правиш,а не криеш и лъжеш за нещо,което можеш да предотвратиш и зависи само от теб,тъй че оправдания за него няма в случая.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 11:03 от charovnica

# 106
Последното стъпало е точно това - нейният край и той си проличава още от тези серии. Последното стъпало - интригите, ехидните усмивчици от чуждото нещастие, унижението на другите... няма накъде повече.

Ако не си се научил да обичаш, поне се научи да не нараняваш!

# 107
Последното стъпало е точно това - нейният край и той си проличава още от тези серии. Последното стъпало - интригите, ехидните усмивчици от чуждото нещастие, унижението на другите... няма накъде повече.

Ако не си се научил да обичаш, поне се научи да не нараняваш!

Ех, как добре си го казала. А ехидните усмивчици са от доста време.

# 108
  • На изток от рая...
Мисля, че в случая реакцията на Бехлюл си беше съвсем човешка. Когато си обичал някого силно, няма как да не искаш да го видиш след време - не знам дали е любопитство или спомени, но се случва. Когато има останали чувства, може и да се прекрачат границите - както, когато е бил с Пейкер, но когато са останали само спомените, просто сядате и говорите като стари познати - както беше сега. Самата Седеф го каза - "не виждам вече обич към мен в очите ти".

Както си беше и съвсем човешко да скрие от Нихал, защото знае, че за нея Седеф е голямата му любов. И именно, защото в този момент мислеше за Нихал, режисьорът беше включил и спомена за разговора му с нея на яхтата, и бенката на ръката на Седеф.

А Бихтер вече не е дори на най-долното стъпало - тя е долу в пропастта.

# 109
Седеф кога е била любима на Бехлюл - преди, след, или по време на Пейкер?  newsm78 Щото аз останах с впечатлението, че Пейкер е след нея.

# 110
  Ако последното стъпало в падението на хората бяха интригите и ехидните усмивчици,в какъв невероятен свят щяхме да живеем,ама уви, не би.
  Седеф -и преди и по време на Пейкер.
  Когато са останали само спомении,не тръгваш да лъжеш човека,когото обичаш в момента,че не си се виждал с бивш/бивша/.За мен тази постъпка и още повече скриването й ,е неприемлива.  Тръгнал си да градиш нов живот ,ново начало,а лъжеш и криеш. Когато една връзка се гради на лъжи,доверието се убива и всичко с еразпада.
  Вярно,че Нихал няма опит,обаче не приемам,че всички сме се държали като нея-тя просто си е такава-страхува се нещо да не развали приказката,която интутивно усеща,че е доста измислена.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 11:16 от charovnica

# 111
  • На изток от рая...
Седеф е била преди Пейкер, но човекът просто е изневерил на Пейкер със старата си любов - явно чувствата не са били изстинали.
Е, да, не беше нужно да лъже, но човекът просто искаше да си спести обясненията, още повече като знае, че нищо лошо не е направил.

# 112
За мене последното стъпало  не е физическия край ,последното стъпало е когато загубиш човещината си,когато станеш  невъзможен за околните ,когато лъжеш и манипулираш хората за собствена изгода  и когато стигнеш дъното в отношенията си с хората . Всичко това е Бихтер . И ако някой откача това не е Нихал това отново е Бих .

# 113
Никита беше написала че любовта е свобода а не страх и това е вярно. Но то се отнася повече за Бихтер отколкото за Нихал. Да Нихал направи сцена на годеника си хвърли пръстена и това е. Бихтер е тази която не му дава мира и която го заплашва.  Нихал го пита кой звъни по телефона бихтер тича след него и го дебне да не говорим за интригите които върти с майка си. За сега Нихал поне до интриги от които страдат всички все ощи не е стигнала.

bouquet
Защо Седеф е над Бихтер?!? Ами защото Бихтер достигна последното стъпало - по-надолу няма накъде да върви => всички други са над нея...

За мен Бехлюл беше искрен и не каза на Нихал, за да не я нарани, защото той много добре знае отношението на Нихал към Седеф. Щеше да вземе снимките и нямаше да я потърси повече, както през изминалите години.

Държанието на Нихал е без коментар-тя от съмнение откача,а как ли ще реагира као го хване в крачка  Crazy

Е какво съмнение - онея двечките много "хубави" работи свършили, чак и със снимки подплатили. Като го види черно на бяло как трябва да реагира в първия момент?!? И вие да сте, и вие ще реагирате така остро.

Не е вярно. Аз не бих реагирала като Нихал. Мисля, че реакцията й е въпрос на характер, а не на чувства.

# 114
Седеф -и преди и по време на Пейкер.

Седеф е била преди Пейкер, но човекът просто е изневерил на Пейкер със старата си любов - явно чувствата не са били изстинали.

Благодаря.  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Вали а как би реагирала ти ако видиш годеника си изтипосан във вестника с голямата си любов и ако преди това определени хора са ти пълнели главата с глупости. Какво ще направиш - вярно права си че е въпрос на характер но какво ще отидеш да го поздравиш ли . Първичната реакция на всеки е такава  да се вдигне скандал

# 116
  • На изток от рая...
Реакцията на Нихал е не само въпрос на характер, а и на житейски опит.
По един начин реагира момиче на 19 и по съвсем друг жена на 30.

# 117
  Точно като знае,че нищо лошо не е направил,не е трябвало да лъже,иначе у оставя у другия съвсем различни мисли.
  Според мен реакцията на Нихал до една голяма степен се определя от характера й,не от опита.

# 118
Вали а как би реагирала ти ако видиш годеника си изтипосан във вестника с голямата си любов и ако преди това определени хора са ти пълнели главата с глупости. Какво ще направиш - вярно права си че е въпрос на характер но какво ще отидеш да го поздравиш ли . Първичната реакция на всеки е такава  да се вдигне скандал
   Няма да го поздравя, но и няма да му вдигна скандал. Може да се поиска по-нормално обяснение. Другото, което ми прави тук впечатление - ако Нихал мисли, че Седеф е голямата любов на Бехлюл, каква е тя тогава? След като не е сигурна в чувствата му, защо иска да се омъжи за него? Глупаво е според мен.

# 119
  Ако   Бихтер  е стигнала дъното,какво да кажем за Фирдевс или Хилми?  Бихтер има хиляди кусури и грешки,но да е най-черна от всички,да е "дявлоът" в този филм-това не го приемам.
  Според мен Нихал реагира така и защото се чувства несигурна с Бех,усеща,че нещата между тях не са точно такива,както на нея й изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт