Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 399
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Извнете ме за въпроса,но колко от вас гледат сериала само за удоволствие newsm78
 Явно малко,като се имат предвид разгорещените дебати  Joy

И на мен така ми се струва,но няма лошо...

# 226
 Slawena-филмирали сме се  Joy
 Според мен филмът поставя много интересни теми за размисъл и вероятно за това  е така   Peace

# 227
  • Бургас
Аз разбирам, че го иска с цената на всичко. Това ми е ясно. Но в тази борба тя няма да спечели.
Във фаза на отрицание е. И толкова рязко ще излезе от нея, че ще и струва живота.
Абсолютно съм на ясно какво иска Бихтер. Но това не е нито причина, нито оправдание за нещата, които прави.
Той не желае връзка по негови си причини. Край. На нея не и остава нищо друго освен да го приеме. Няма право да го наказва. Коя е тя, че да го съди и наказва?
Но да разума и го няма. Отишъл си е. И въпреки това не мога да намеря ни една причина да я разбера. Като озверено животинче е. Впила е зъби в него и не пуска. Той дръпне, тя стисне по - силно. Тези ситуации за мен са патови. Цун цванг.
Аднан щеше да прости на Бехлюл. Трудно, но щеше.
Ако трябва да съм точна филма започна да ме натоварва психически. Доста при това.
За двата аборта се отказвам да говоря. Имам твърда позиция за аборта и няма причина да се дръпна от нея. Най - кофтито е, че Бихтер се сети за противозачатъчни, чак след като сменти Аднан, че ще му роди дете. Няма да я забравя как се лигавеше, че когато натири децата му ще имат време, за да се преоткрият и да си направят дете. Много грозна и опашата лъжа.

# 228
 Всеки филм се гледа за удоволствие според мен  но за да  има толкова разгорещени дебати значи филма е хубав. Ако е някаква пълна скука дале ще има спорове дебати и дали изобщо ще има тема А какво ще правим като свърши филма честно казано ще ми липсвате всички въпреки че не ви познавам лично

# 229
  • Дива Индия
Значи Мадмоазел обича по-малко? Или Беширчо? Нееее... Просто Бихтер е инатеста до безбожие и това е!
Михлюз се отвръща от нея, защото от делата, думите и поведението й лъха само злоба, отмъстителност и високомерие. Когато той я хареса тя демонстрираше лъчезарие, младежки дух и ефирен сексапил, които бързо изчезнаха. Е, кажете, за какво да се връща той при нея, за какво да жертва семейството си?! Тя го отблъсква всячески. Покрай нея Нахалчето е манна небесна.
Ох... някой да почерпи с една баклава, моля.

# 230
  Мадмоазел и Бешир само си въздишат по обектите,никога не са имали връзка с тях,за да се прави сравнение.От показаното смятам,че ако беше в подобна ситуация само Мадмоазел би съумяла да се отдръпне.
  За абортите и аз съм си казала мнението,няма защо да се повтарям,аз лично отгава скочих срещу вземането на токава решение без Аднан.Когато говореше с Аднан за бебета в нея имаше тъга и болка, а не лигавене,но въпрос на виждане.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:26 от charovnica

# 231
# 232
  • Бургас
Ако е с шам-фъстък и аз се нареждам. Как само обичам баклава с шам-фъстък.

# 233
Според мен този филм не може да се гледа за удоволствие, защото е натоварващ, особено последните серии. Гледа се за разнообразие, от скука, от интерес към разглежданите проблеми.

# 234
 Не мисля че Аднан би простил на Бехлюл не и това. И не само защото е бил с жена му  а защото ще има страшни последсвия за всички . Любимата му дъщеря ще бъде наранена /спомнете си как гледаше снощи Бех/  А самия той- човек на уважение и с позиции  ще бъде унижен . А и като си представи че Хилми ще излезе прав

# 235
Според мен този филм не може да се гледа за удоволствие, защото е натоварващ, особено последните серии. Гледа се за разнообразие, от скука, от интерес към разглежданите проблеми.
 Подкрепям това мнение   bouquet

# 236
Ан тъй кат' сти почнали и един чай ризеее Hug

# 237
  • На изток от рая...
Съгласна съм с Инди - кой би пожертвал семейството си заради жена като Бихтер. Той просто разбра, че не си струва.
Бехлюл попадна в капана на мъжката си природа, а и силната страст винаги е като наркотик - не можеш да мислиш разумно. Точно така беше и при тях, но след опиянението винаги идва изтрезняването - в този момент той започна да мисли дали наистина си струва, а тя пък с пълна сила му доказа, че точно за жена като нея не си струва.

За баклавата и аз се нареждам, с каквото и да е - ще я хапна.

# 238
  • Бургас
Не мисля че Аднан би простил на Бехлюл не и това. И не само защото е бил с жена му  а защото ще има страшни последсвия за всички . Любимата му дъщеря ще бъде наранена /спомнете си как гледаше снощи Бех/  А самия той- човек на уважение и с позиции  ще бъде унижен . А и като си представи че Хилми ще излезе прав
Сега вече и да каже прошка няма. Ставаше дума, че не Нихал е пътя му към истината. Преди връзката си с нея, просто трябваше да си признае.  Ама нали е мъш  не го направи.

# 239
  • Дива Индия
Бихтер вари ЧАЙ и чете какви ги къдрим по неин ХАдреЗ!!! Донесете си чашите. Благодаря за баклавата. ЗарезАх диетата. Ако покажете и Михлюз ще почна секса .

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт