Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 562
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Бехлюл, за разлика от Бихтер може да обича. Обича Бюлент, чичо си, Нихал. Разликата тук е, че едни виждат само обич при Бехлюл и Нихал, а други - и любов.
При Бихтер няма нито едно от тези чувства - там е само и единствено страст, увлечение и нищо повече.
Не че някой ме пита,но аз да си кажа Laughing,мисля,че Бихтер действително обича Бехлюл,но любовта и е егоистична и обсебваща.Също така смятам,че и Бехлюл има чувства към Бихтер,но също така има чувства и към Нихал.

# 301
 Добре,ще се види колко Бех обича Нихал.За мен,дори че отиде да се среща с бившата си любима като скри от Нихал е достатъчен факт да покаже и докаже любовта му. Казахте да не слушаме какво говори Бех на Бих -любовно,защо сега да го слушаме какво говори на Нихал?

За теб той я обича като сестра, за мен - като нещо повече, но е факт, че я обича. Не й каза, защото много добре знае, че Нихал знае цялата му история с нея и ще се натъжи, ако знае, че са се виждали. Беше искрен - щеше да вземе снимките и надали щеше да я потърси пак.

# 302
Бехлюл, за разлика от Бихтер може да обича. Обича Бюлент, чичо си, Нихал. Разликата тук е, че едни виждат само обич при Бехлюл и Нихал, а други - и любов.
При Бихтер няма нито едно от тези чувства - там е само и единствено страст, увлечение и нищо повече.
И обичащ човек би причинил това на тези които обича ли? То не е било за една вечер, връзката му с Бихтер беше много дълга и продължи след годежа с Нихал, ако това е човек който обича? Shocked

# 303
 pufi80 ,  когато на Аднан от немай къде му казаха , че Бехлюл обича Нихал , се проведе един разговор в чифлика , в който чичо много ясно и в прав текст му каза какво точно ще му се случи , ако нарани дъщеря му - ще бъде изтирит ! Това е безумният страх на Бехлюл - ще бъде изтрит ото семейството , спомените , бъдещето - просто ще престане да съществува ! А Бехлюл се идентифицира само с това семейство , благодарение на Аднан го има Бехлюл такъв , какъвто е ! Peace
А символиката на годежния пръстен няма как да не я знае - това не му е първият годеж , все пак ! Wink

# 304
 Добре,ще се види колко Бех обича Нихал.За мен,дори че отиде да се среща с бившата си любима като скри от Нихал е достатъчен факт да покаже и докаже любовта му. Казахте да не слушаме какво говори Бех на Бих -любовно,защо сега да го слушаме какво говори на Нихал?

За теб той я обича като сестра, за мен - като нещо повече, но е факт, че я обича. Не й каза, защото много добре знае, че Нихал знае цялата му история с нея и ще се натъжи, ако знае, че са се виждали. Беше искрен - щеше да вземе снимките и надали щеше да я потърси пак.
Всъщност той това и направи,между другото Нихал остана много доволна от факта,че Бехлюл е споделил толкова неща относно плановете и отношенията им на Седеф.

# 305
И обичащ човек би причинил това на тези които обича ли? То не е било за една вечер, връзката му с Бихтер беше много дълга и продължи след годежа с Нихал, ако това е човек който обича? Shocked

Да, права си, недопустимо е, но се осъзна и опитва да се поправи като страни от Бихтер. Само че сега тя го вкарва в интриги...

# 306
  Той не й е изневерявална Нихал-отново лъжи,сгодиха се и той пак си лягаше с Бихтер,а другата го чакаше. Бех,като обичащ мъж ,въобще нямаше работа при Седеф,още по-малко тайно.Това  е неоспорим факт.Разбирам,че се търсят доказателства за любовта му към Нихал,но това не е едно от тях, а напротив-говори отново за това какъв е той и колко обича.
  Не мога да кажа,че въобще няма чувства към Нихал,но те са продиктувани от разум,обстоятелства и желание наистина да постъпи правилно.Има разминаване между истинското му желание с коя да бъде и  с коя е обещал и трябва да бъде.

# 307
pufi80 ,  когато на Аднан от немай къде му казаха , че Бехлюл обича Нихал , се проведе един разговор в чифлика , в който чичо много ясно и в прав текст му каза какво точно ще му се случи , ако нарани дъщеря му - ще бъде изтирит ! Това е безумният страх на Бехлюл - ще бъде изтрит ото семейството , спомените , бъдещето - просто ще престане да съществува ! А Бехлюл се идентифицира само с това семейство , благодарение на Аднан го има Бехлюл такъв , какъвто е ! Peace
А символиката на годежния пръстен няма как да не я знае - това не му е първият годеж , все пак ! Wink
Ако я нарани умишлено да,но всъщност той щеше да използва недоверието на Нихал за причината за раздялата,един вид щеше да се представи за жертва и затова Аднан щеше да му прости.Всъщност това са си мои теории,не убеждавам никои в тях,но си мисля,че човек като Бехлюл щеше да направи точно това,ако не искаше да е с Нихал.А за пръстена не съм съгласна,видя се как го носи в джоба си,трепетът му като го сложи на ръката и.

# 308
Една последна клюка от днес Къванч ще снима с Толга Карел

# 309
 Той не й е изневерявална Нихал-отново лъжи,сгодиха се и той пак си лягаше с Бихтер,а другата го чакаше. Бех,като обичащ мъж ,въобще нямаше работа при Седеф,още по-малко тайно.Това  е неоспорим факт.Разбирам,че се търсят доказателства за любовта му към Нихал,но това не е едно от тях, а напротив-говори отново за това какъв е той и колко обича.

Не спомням да си е лягал с Бихтер, след като се сгоди. Ако аз попадна в ситуация като на Бехлюл и знам, че половинката ми е ревнина, и аз няма да кажа... говорили сме си и всичко минало-заминало, освен ако някой не ни снима...  Grinning

Когато слагаше пръстена на Нихал, когато й говореше, беше искрен. Вие дами, които уж усещахте "искреността" между Бехлюл и Бихтер, сега защо не я виждате?!? Защото днес определено беше искрен.

# 310
  Не мога да кажа,че въобще няма чувства към Нихал,но те са продиктувани от разум,обстоятелства и желание наистина да постъпи правилно.Има разминаване между истинското му желание с коя да бъде и  с коя е обещал и трябва да бъде.
Относно обещанията на Бехлюл въобще не му се отдава да спава това което обещае,горкият Laughing Peace

# 311
  Защо ще си уговаряш среща с бивш,ако знаеш,че настоящият,който те обича ще ревнува и ще бъде наранен? 
  Точно след като се сгоди си лягаха заедно-из къщата  Peace

# 312
Не че някой ме пита,но аз да си кажа Laughing,мисля,че Бихтер действително обича Бехлюл,но любовта и е егоистична и обсебваща.Също така смятам,че и Бехлюл има чувства към Бихтер,но също така има чувства и към Нихал.

Ами , малко по напред писах и защо Бихтер обича по този начин - това е любовта , на която е била свидетел , това е обичта , която и е показвана , на това е научена ! За съжаление !
charovnica ,  Hug !
Не съм гледала снощи , но според мен Бехлюл не е казал на Нихал за посещението си при Седеф , защото самият той не е знаел какво да очаква от това посещение ! А може би и за да си спести днешните сцени ! От къде да знае човекът , че Фирдевс има други планове за него ! ooooh!

# 313
  Имаше вълнение като й слагаше пръстена,да,нали трябва да му бъде простено-колко й се моли само да не го оставя,защо ли? Да,имаше искреност,но не продиктувана от любов,идваща от сърцето.Имаше искрен страх за мен.
  Дори Бех не го обвинявам,че скри за срещата със Седеф.Обвинявам го,че въобще прие да се срещнат тайно-ето това всъщност говори много.

# 314
 Защо ще си уговаряш среща с бивш,ако знаеш,че настоящият,който те обича ще ревнува и ще бъде наранен?  
  Точно след като се сгоди си лягаха заедно-из къщата  Peace

Той не си е уговарял среща, не я е търсил. Тя му се обади, благодарение на Катя. Оттам тя го покани, всичко беше приятелско. Това, че някой ми е бивш, не значи, че не можем да се виждаме като приятели. Той отиде там, защото не можа да откаже на Седеф, на приятелка, която не е виждал от дълги години, няма нищо лошо. А след като знае, че Нихал го ревнува, не й каза, за да не се разстрои.

Общи условия

Активация на акаунт