Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 430
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Slawena - Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и нека всичко което ти се иска да ти се случи  bouquet Весело посрещане на празника!

Не съм съгласна, че Бихтер иска парите на Аднан.
Тя беше готова да остави всичко много, много пъти.
Бехлюл е този, който не може без парите на чичо. Много мразя такива мъже, нищо не е постигнал в живота си сам, още живее с родителите си, но иначе е много важен!

# 436
Честит празник на Славена и от мен    bouquet!

# 437
Slawena - Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и нека всичко което ти се иска да ти се случи  bouquet Весело посрещане на празника!

Бехлюл е този, който не може без парите на чичо. Много мразя такива мъже, нищо не е постигнал в живота си сам, още живее с родителите си, но иначе е много важен!

И да не си съгласна- факт е , че тя ги взе. Като е способна на всичко за любовта си/ в което вече никой не се съмнява Mr. Green/ защо не тръгна само с  дамската си чанта  и силната си любов; много по -лесно беше да мине първо през банката и да щипне от сметката на мъжа си. Силната и любов не можа да замъгли материалния и ум- ще обичам Бехлюл, но с паричките на Аднан.

# 438
newsm78 newsm78 newsm78
В дома на Зиягил:
-Несрин,къде отиде стария парцал?/за забърсване/
-А той съпругът ви излезе отдавна,госпожо!

Фирдевс е омъжена за Четин от няколко години..
-Скъпи,искам да ми купиш ново килимче!
-А без такива...Можеш и с метлата да си караш...

Фирдевс и Четин ще излизат на вечеря...
-Скъпа,хайде закъсняваме...
-Гримирам се.
-Ти май не се гримираш,а реставрираш...

Нихал се оплаква на Бихтер от съпруга си Бехлюл:
-Бихтер,милото е станал като слънцето...
-Защо?
-Ами вечер излиза,прибира се сутрин...

# 439
Бихтер никога не е била лесна за обичане , от когото и да е !  Peace Тя е жена , която знае какво иска , която има смелостта да не чака нещата да и се случат , а да ги случва , жена , която предприема действия , за да постигне целите си . Жена , която е готова на всичко за любовта си , определено не е лесна работа , особено за по- слабохарактерните мъже , каквито са и Бехлюл и Аднан!

Кои точно неща случва Бихтер?

Лъжите си към Аднан, лицемерието си към Бюлент и Нихал, арогантноста си към хората, които и оправят леглото и и перат бельото, презрението си към Мадмоазел, която най-малкото е нива над нея като интелект и отдаденост към хората, които обича.

Какво точно иска Бихтер?

Иска състоянието на мъжа си и всичко , което то и носи/ когато тръгна към летището с Бехлюл взе парите на Аднан/; иска децата му да не и пречат и да няма ангажименти със собствени такива; иска да не контактува с по-интелигентни от нея хора, защото те разгадават ходовете и; иска един мъж, който вече не я иска; иска светът да се върти около жалката и любов, която се превръща в обсебеност; иска целия свят да е нещастен, за може тя да е щастлива.

На какво е готова за да постигне целта- то се вижда и няма нужда от коментар.
И преди писах, че никоя любов, колкото и голяма да е тя , не може да причинява подобни неща на най-близките ти хора.

Slawena - Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и нека всичко което ти се иска да ти се случи  bouquet Весело посрещане на празника!

И да не си съгласна- факт е , че тя ги взе. Като е способна на всичко за любовта си/ в което вече никой не се съмнява Mr. Green/ защо не тръгна само с  дамската си чанта  и силната си любов; много по -лесно беше да мине първо през банката и да щипне от сметката на мъжа си. Силната и любов не можа да замъгли материалния и ум- ще обичам Бехлюл, но с паричките на Аднан.

+1 smile3501 smile3501 smile3501

точно,кратко и ясно!

# 440
Аз не мисля , че материалният мотив е водещ и при двамата ! Тя щеше да тръгне с Бехлюл , независимо от това дали има или няма пари ! Бехлюл се уплаши , но не защото не може без живота , който му осигурява Аднан - за мен мотивите му са други и неведнъж съм ги коментирала ! Peace

# 441
Аз не мисля , че материалният мотив е водещ и при двамата ! Тя щеше да тръгне с Бехлюл , независимо от това дали има или няма пари ! Бехлюл се уплаши , но не защото не може без живота , който му осигурява Аднан - за мен мотивите му са други и неведнъж съм ги коментирала ! Peace

Госпожата, и аз като вас мисля, че мотивите на Бехлюл не са свързани с живота, който му осигурява Аднан. Не е толкова просто...

# 442

Естествено, че не материалният мотив е водещ при двамата, но някак си е по -лесничко да лежиш на парите на мъжа си.
Колко ли голяма е любовта и, че в такъв важен момент какъвто е  бягството с любимия да се сети за парите на нелюбимия мъж
И тук не коментирам Бехлюл, не ми е любимец. Но опитите да се изкара Бихтер ангел небесен и да се оправдаят всичките и свинщини с дълбоката и душевност и видите ли с онази ,единствената любов, дето само някои от пишещите тук могат да разберат- това ми идва малко в повече.

# 443

Колко ли голяма е любовта и, че в такъв важен момент какъвто е  бягството с любимия да се сети за парите на нелюбимия мъж

Не съм съгласна с това "нелюбим", Бихтер даже твърди, че го обича. И затова няколко пъти се опитва да бъде честна с него! Даже и пред Бехлюл го беше признала!

# 444
 На мен пък и друго нещо ми е направило впечатление. Нито Пейкер нито Бихтер ги дадоха да имат приятели. Нихал я дават излиза с Пелин Бехлюл итой има доста но досега Бихтер не я е потърсила нито една приятелка. Тя е учила в америка но даже не споменава за приятели и от там. Незнам на какво се дължи това дали си е била с по труден характер още от преди и ли Фирдевс е дирижирала и това Колкото до материалната изгода  съм съгласна че Бихтер като бягаше с Бехлюл взе от парите на Аднан , после когато го напусна се настани в един от най скъпите хотели  ина чии разноски - пак на Аднан. Е когато бягаш с любовника си  с парите на съпруга си  и когато го напускаш завинаги а си плащаш скъпия хотел пак с негови пари на това как му викате- отговорете ми

# 445
Забраненият плод / Ask-i memnu - HDTV-Rip s*e79

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … 315e67fb#comments

ако някой ми направи субтитри ще е супер

# 446
  Slawena-Честит Рожден Ден!  Да си много здрава,щастлива,обичана и много радостни моменти със семейството ти!

Няма какво да се лъжем- и на двамата им е  трудно да се откажат от парите на Аднан,като при Бех е доста по-силно,според мен.Този мотив не е водещ за двамата,но присъства иначе Аднан щеше да е един обикновен човек,а не милионер.

# 447
   Бех какви приятели има-за пиене,барове и жени,на такива аз не им казвам приятели.Всеки  в този филм е сам,въпреки хората,които ги заобикалят,затова са без приятели ,не е случайно подбрано.
   Съгласна съм  с Госпожата,че Бихтер не е лесна за обичане,защото тя има претенции и изисквания-не е съгласна на трохи от нечия любов,нито пък да бъде използвана и захвърлена.Ако това я прави лоша-нека е така.

# 448
Но опитите да се изкара Бихтер ангел небесен и да се оправдаят всичките и свинщини с дълбоката и душевност и видите ли с онази ,единствената любов, дето само някои от пишещите тук могат да разберат- това ми идва малко в повече.

Изобщо не си справедлива !  Peace Хиляди пъти се каза , че никой не се опитва да оправдае всички постъпки на Бихтер , камо ли да я изкара ангел небесен ! Но , както вече казах , аз лично не виждам и дявола в нея , това е мнението ми , не го налагам на никого ! И на мен ми идват в повече опитите да се изкарат героите по- черни от дявола , но това е мнение само на някои от списващите и макар да не съм съгласна , го уважавам ! Peace

snn ,  Hug нищо не е толкова просто , колкото изглежда на пръв поглед ! Peace

# 449
  Госпожата  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт